sehak tedavi demiydi ki hiç haberim yok valla ne zaman olmuş nasıl olmuş kız çatlarım ama şimdi yaaaaaaa
okuyacam birazdan geçmişi de okurken şu anı kaçırıyorum o yüzden sabahtan başladım okumaya...julietta dan haberini aldım öğlende aradım negatifmiş...üzüldüm yaa..
Sabahtan akşama çok dolandık 3 emlakçı bi dünya ev baktık en sonunda aza koyduk olmadı çoğa koyduk dolmadı...ev iş okul derken ben sadece görmeye gittim geldim nevrim döndü...Kocişinki de can haşatı çıkacak adamın...vazgeçtim valla haziranı bekleyecem ...zaten patronu verdiği sözleri tutmadan yola çıkmak istemiyorum....
neyse sizde ne var ne yok bakemm nörüyonuz
ayy zuzu takıldım ben neyı kutluyoruz :)))
ay bu 46 lar ne anlama gelıyor kızlar nasıl cıkmıs ole :)))
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
bugün doktora gittim kanamam oldu çok korktum ama korkulacak bişi yokmuş ve bebişlerim ikiz teyzeleri çok sevindim :)))darısı sizlerin başına inşallahhh..
Canım sağolasınn..Ben kadıköydeyimm akıl ver bana nasıl gideyimmm o zamann??
çok yoruldun ozaman hayırlısı olsun semoşş hem taşınmazsan allah izin verirse yaza gelecem senin eviv oralara görüşürüzz...
Ok canım istanbulda benim ailem kimsemiz yok burda bı esim bı ben
Bir prenses daha geliyorr topiğimize
sehakın topikgülüü
sehak tedavi demiydi ki hiç haberim yok valla ne zaman olmuş nasıl olmuş kız çatlarım ama şimdi yaaaaaaa
Allah iyliğini versinnn.
Gülden görmesin duymasınnn
Listeeeee bkn.
kızlarrr naparsınızzz bakalımmm?anca ewe geldimmm..özledimm siziii
cnm trafik saati olmadığı müddetçe direk mecidiyeköye giden 500 ler yada 120 mi miydi ne otobüsler var kadıköy rıhtımdan,onlarla daha mecidiyeköye döner dönmez bi durak var orda inince çok yakın,ama trafik saati tavsiye etmiorum tabi otobüsle,metrobüs daha hızlı ne yazıkki,ya onunda şu zincirlikuyuda in bidaha bin aktarması varya bide taa nerden nereye yürünüo gıcık olmuştum,yani vaktin varsa bin otobüse bence en fazla 1.5 saatte gidersin trafikte bile :)senin doktorun kim nezaman başlıosun cnm öptm!
kızlarrr naparsınızzz bakalımmm?anca ewe geldimmm..özledimm siziii
Birşey etmiyoruzzz..
Benim kırmızılar geldii..
İviyi arayıp aldım randevuu..
Nasıl gidicem diyeee iett sitesinde cicibabynin verdiği bilgilerle cirit atıyorumm:18::18::18::18::18:
yaaa laflar çok fena geldiii tokat gibihazır ol fena laf geliyoooo
topikte takılmaya gelince hasta gezmeye gelince çanta elinde hazırda...
bilemiyorum yanii..
sonra gel bide özledim de..
tamam bende özledim bu gerçeği inkar edemem ama sende düğündü vs derken hiç yoksun..
biz seni hep özlüyoz............
Canım benim ne zaman başlıyacağımı bilmiyorum..rezerv azlığım varr ve yüksek fsh o yüzden spontane gelişecekk..Martta denemeye kalktım iğneye rağmen yumoş olmadı..
Emre beye gidiyorum ben şimdi..İlk defaaa..
Şimdi ben zaten yol özürlüyümm ve orayıda hiç bilmiyorumm..Tane tane alalımm..Rıhtımdan efet m.köy otobüsü varrr..Zaman önemli değil saat 14,00 e aldım zaten tahmin ettiğimdenn..12 de evden çıkarım olmazsaa..İş ivinin yakınındaki durağın ismi ne acaba..Hangi otobüse binip nerede inmeliyimmm..Bunu çözsemmmmm kolay olacakk..
Başını şişiriyorsam kusura bakma canımm..Sağolasınn..Güya yol tarifi aldım ama bilmiyorumki orayı hiçç..
Hiç bilmiyorum ki canımmm..Daktıra sorsanmı acaba..Canisi kırmızı dedinde bişey sorcam size benim 9 gündür kırmızılar dEvam ediyor ara ara oluyor neden acaba ????:18::18::18::18:
yok cnm önemli değil ne demek ben şimdi güzergahlardan bakıyım o durağın adına
Gecmis olsun canım ne diyecemi bilemiyorum Allah birdaha yaşatmaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?