yaaa laflar çok fena geldiii tokat gibidoğru sölüon ben gezmeyi sewerim ama mecburi olunca bende sinir oluom anneem gittim ordan kayınwaldemler yemeğe eşimin babaannesine gitceklermiş gel dediler yemekle uğraşmayayım die oraya gittim...anca gelebildimm
ben siziii gerçektenn yaaaa
Hiç bilmiyorum ki canımmm..Daktıra sorsanmı acaba..
Ayy nasıl makbule geçecek bilemezsin canımm..
Hemen taşınmayacağım ayol ben ne taşınıp kiraydı depozitoydu uğraşıyorum ..zaten tedaviler ameliyatlar derken elde avuçta kalmamış önümde pahalı bir ameliyat üstüne hiperbaric oksijen tedavisi olacağım...banane gitmiyorum hemen ohhhh beee rahatladım çatlasınlar patlasınlar sinirden....
zuzumm nereye geliyorsun hangi semte merak ettim şimdi sen istanbula gel yeter ki ben bulurum seni bebeğimmm.zaten son günlerde istanbulun gitmediğim tarafı kalmadı..
namıma yaptığınız 3200.sayfa kutlaması için teşekkürlerimi sunuyorum
bi de sıkı sıkı sarılayım size
sağol canım..buda gececek zamanla biliyorum.sabırla anne olacağım günü bekliyorum cnm.Allahım bekletmesin hiçbirimizi
Canım benim ne zaman başlıyacağımı bilmiyorum..rezerv azlığım varr ve yüksek fsh o yüzden spontane gelişecekk..Martta denemeye kalktım iğneye rağmen yumoş olmadı..
Emre beye gidiyorum ben şimdi..İlk defaaa..
Şimdi ben zaten yol özürlüyümm ve orayıda hiç bilmiyorumm..Tane tane alalımm..Rıhtımdan efet m.köy otobüsü varrr..Zaman önemli değil saat 14,00 e aldım zaten tahmin ettiğimdenn..12 de evden çıkarım olmazsaa..İş ivinin yakınındaki durağın ismi ne acaba..Hangi otobüse binip nerede inmeliyimmm..Bunu çözsemmmmm kolay olacakk..
Başını şişiriyorsam kusura bakma canımm..Sağolasınn..Güya yol tarifi aldım ama bilmiyorumki orayı hiçç..
sırf yemek yapmayım diye kapı kapı dolaşmışın
ben yemek yapıverirdim kuzum sana...
Eki Görüntüle 399244
yemek warsa gelirim ankaraya bileeyok kız çok sewerim yemek yapmayı ama bütün sülale burda olunca kapı çok oluo
Tamam canım sende sağolasın..canım sen karşıdangeliyosun galiba senin ineceğin durak alisamiyen olması lazım mecidiyeköy son durakta inme yolu uztırsın alisamiyende in daha kolay
cnm mecidiyeköy durağı yazıo ama 2 tane mecidiyeköy durağı adı altında güzargah var:44: bak en iyisi hiç ismine takılma yarın sen kadıköyden herhangi bi mecidiyeköye giden otobüse bindin diyelim,köprüyü geçtikten sonra zincirlikuyuda durcak önce onu sayma,ondan sonraki ilk durakta inceksin,hatta şoföre de söyle,mecidiyeköye doğru döncek otobüs,hemen bascan düğmeyesonrada geriye doğru yürüycen yani otobüsün gittiği yöne değil tersine biraz yürüyüp soldan biyerden sapıcaksın ama hangi sokak desem :44: öyle diyim AJANS PRESS in olduğu sokak diye sor sen söylerler,zaten ajans pressi gördükten bikaç dk. sonra ilerleyince dümdüz IVI solunda kalıo
hoşgeldinnnnnnnnnnnnn......................bennn geldiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
noluyoooooooooooo orda gece geceeee gidin yatın dağalın çabukkkkkkkkkkkkkkkkk sizi gidi uyku bilmezler siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
bennn geldiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
selam ben de IVI ye gidiorum da sizin de orda olduğunuzu görünce yazıyım dedim,5.deneme diye gördüm hepsini de IVI de mi yaptırdınız,benim doktorum erdal bey,ben de dondurulmuşlar için bu ay başladım bakalım hayırlısıyla, estrofem alıorum adetin 2.günü başladım yutmaya,bide projesteron olcakmış başkada bişi yok sanırım:44: sizle haberleşmek isterim arada,görüşmek üzere,inşallah bebeğinize en kısa zamanda kavuşursunuz,ALLAH kolaylık versin...
hoşgeldinnnnnnnnnnnnn......................
e sende gel elifim................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?