Tüp Bebek Günlüğümüz !

sırf yemek yapmayım diye kapı kapı dolaşmışın
ben yemek yapıverirdim kuzum sana...

Hiç bilmiyorum ki canımmm..Daktıra sorsanmı acaba..

Ayy nasıl makbule geçecek bilemezsin canımm..

Şimdi korktum iste acaba aldım antibiyotikler mı yaptı hastayim ya bakteriyal mikrop yüzünden paso yattım türden geldikten beri daha yeni yeni düzeliyorum bu arkadasa kırmızılarda vardı :18::18::18::18::18::18::18::18:

valla hem çatlasınlar hem patlasınlar....tam senin olduğun yere canım tabi son ana kadar adres değişmezse:))

namıma yaptığınız 3200.sayfa kutlaması için teşekkürlerimi sunuyorum
bi de sıkı sıkı sarılayım size

bide sizi öpüyoruz

canım sen karşıdangeliyosun galiba senin ineceğin durak alisamiyen olması lazım mecidiyeköy son durakta inme yolu uztırsın alisamiyende in daha kolay

cnm mecidiyeköy durağı yazıo ama 2 tane mecidiyeköy durağı adı altında güzargah var:44: bak en iyisi hiç ismine takılma yarın sen kadıköyden herhangi bi mecidiyeköye giden otobüse bindin diyelim,köprüyü geçtikten sonra zincirlikuyuda durcak önce onu sayma,ondan sonraki ilk durakta inceksin,hatta şoföre de söyle,mecidiyeköye doğru döncek otobüs,hemen bascan düğmeye sonrada geriye doğru yürüycen yani otobüsün gittiği yöne değil tersine biraz yürüyüp soldan biyerden sapıcaksın ama hangi sokak desem :44: öyle diyim AJANS PRESS in olduğu sokak diye sor sen söylerler,zaten ajans pressi gördükten bikaç dk. sonra ilerleyince dümdüz IVI solunda kalıo

yemek warsa gelirim ankaraya bileeyok kız çok sewerim yemek yapmayı ama bütün sülale burda olunca kapı çok oluo

yemek bahane sohbet şahane desene...
sadede gelelim sen hep başkalarına zaman ayırıyon işte
noluyoo banaaa:44:

canım sen karşıdangeliyosun galiba senin ineceğin durak alisamiyen olması lazım mecidiyeköy son durakta inme yolu uztırsın alisamiyende in daha kolay
Tamam canım sende sağolasın..

Çok sağol canım..Not alıyorumm yazdıklarınııı..Artık köyden indim şehire sora sora bağdat bulunurmuş misaliii bulacağım inş...

selam ben de IVI ye gidiorum da sizin de orda olduğunuzu görünce yazıyım dedim,5.deneme diye gördüm hepsini de IVI de mi yaptırdınız,benim doktorum erdal bey,ben de dondurulmuşlar için bu ay başladım bakalım hayırlısıyla, estrofem alıorum adetin 2.günü başladım yutmaya,bide projesteron olcakmış başkada bişi yok sanırım:44: sizle haberleşmek isterim arada,görüşmek üzere,inşallah bebeğinize en kısa zamanda kavuşursunuz,ALLAH kolaylık versin...
YABANGÜLÜ arkadaşım sana yazmıştım bu mesajımı ...

Son düzenleme:
noluyoooooooooooo orda gece geceeee gidin yatın dağalın çabukkkkkkkkkkkkkkkkk sizi gidi uyku bilmezler siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

kime diyon kızzz banamııı??

hoşgeldinnnnnnnnnnnnn......................

e sende gel elifim................

:) canım benim ben artık yatmaya hazırlanıyorum gitmeden bakayım dedim gerçi ev stadyum gibi uyuyamıyacağım kesinde oyalanıyorum maç bitsin diye:) sanırım üşüttüm sırtım dehşet ağrıyor sol omzumun arkası rüzgar yedim herhalde bekliyorum hünkarımın keyfi bitsinde bi ilaç sürsün :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…