canım seninde karnın agrıyomuş,coook gecmiş olsun..pazarada gidememişsin tühhhhhkacırdın cuma pazarını artık haftaya gidersin:))sen kendine iyi bak,pazara herzaman gidersin..kıyamam ya cok agrıyo diye yazmışsın off offfff...inş.cabuk iyileşirsin..öptüm seni
bize gelince yarın dr kontrolümüz var..inş.kızlarımızı görcez yine,15 günde büyümüşlerdir inş..yarın gelişmeleri yazarım..buarada dün diş dikişlerimi aldırdım acıdı biraz,biraz kanadı ama sonunda kurtuldum:))bizden şimdilik bu kadar..herkese iyi geceler..
Tamam senii gerçektenn çok seviyorummm..
İçim kaynıyorrrr fokur fokurr...
Ruh halini verene kurban olurummm..
Bıcı bıcı yaparken çok suda kalmaa heeee..Hemencecik yap çıkk..Çocuklar ne oluyoruz demesinler içerde buhardan falan
canım seni moralsiz okudum bugün(niye öylesin ya,kıyamam,inş.adet agrısı falan degildir..test günü gelene kadar insan korkuyo,bende eşim hadi gidiyoz teste dedi,korkudan yok daha 2 gün var gitmem dedim..sebeb korku..hepimiz bu korkuları yaşıyoruz..ama inş.sen de zuzu da diger bütün arkadaşlarımda hamiledir..kalbim seninle..lütfen içini biraz ferah tut,bu kadar tanımak zorundamısın sen vücudunu yaa..hemen öle yazıyon..rabbim gönlünün muradını versin inş.canım arkadaşım,test gününe kadar moral bozmak yok..umut hep var demiyormuyuz:)..4 günü iplen cekiyoruz,daha fazla sters de yapma lütfen..seni seviyorum canım arkadaşım..
Esın ve cicibayb merkezleriniz neresi ?
Cnm seni o kadar iyi anlıyorum ki ben ilk negatifimde neler yasadım günlerce iyi ve güçlü göründüm ama sonra cidden tozseker gibi dağıldım duygularını bastırma ne yasamak istiyorsan suanda öyle yap annem ve esim bendn daha cok yıkılmış durumdaydı cok seviniyorlardı benim etkilenmemiş olmama acısı bendn sonra cidden çıktı Rabbim yüzünü en kısa zamanda güldürsün insallh kendiliğinden gelsin meleğin insallh karnınacok kotuyum nefes alamıyorum sankı kalktım temızlık yaptım kafam dagılsın dıye rabbım hep ısteyenlere nasıp etsın cok zor annemle bıle konusmadım kapattım tlf da Allahım hepımızın yardımcısı olsun
Cnm benim nayn ruh halini değiştirmek yok bakım sen güçlüsün senin bebelerinde cok güçlü biliyorsun onlar şimdi sana sıkıca yapıştı Buda sen de daha şimdiden değişik ruh hali yaptı ben test gunüne kadar bir ağladım bir güldüm bir delirdin o zaman dedim ama biri benimle diye çünkü Allah seni inandirsin ben cok sakin bir kadınımbende seni çok seviyorum ama çok fokurdamasın azcık atını kıs ki buhar olup uçmasın bana olan sevgin olarmı
hee ruh halim gel gitlerle dolu....
bıcı bıcı yaparken suyu deydirip çıkıyom zaten hiç bişiyi riske atmadım biliyorsun ne gerekiyorsa yaptım bu kez daha ne yapılabilirdi bilmiyorum...
evet canım bugün biraz değişik bi ruh halim var...
4 gün kaldı belki ondandır bilmiyorum...
iyi düşünmek için çok şey yapıyorum bugüne kadarda öyle yaptım..
insanız işte bi yerde zayıf düşüyorsun bazen...
umut testin sonucunu görene kadar hep var ve olacak...
bende seni seviyorum biliyorsun...
yarında prensesleri görme zamanıymış ne güzellll...
güzel haberlerle gel inşallah..
dişinin dikişlerinide aldırınca pembe dizi kıvamına dönen diş maceran sonlandı demek
KIZLAARRRRRRR
Dr dan dondum, hazirlanin yavru kartallarim geliyooooooorrrrr.....
Dr 2 kese gordu hatta erken olmasina ragmen birinin hafif kalp atisini duyduk, digeri biraz daha arkadaydi, 10 gun sonra onu duyariz dedi... yani hayirlisiyla ikizlerim
geliyorrr
Cnm benim nayn ruh halini değiştirmek yok bakım sen güçlüsün senin bebelerinde cok güçlü biliyorsun onlar şimdi sana sıkıca yapıştı Buda sen de daha şimdiden değişik ruh hali yaptı ben test gunüne kadar bir ağladım bir güldüm bir delirdin o zaman dedim ama biri benimle diye çünkü Allah seni inandirsin ben cok sakin bir kadınımAma hamilelikle beraber dengesiz bir tip oldum hiç sevmemedim bu halımı ama elimde değil herkesi dövesim var Melek gibi kayınvalidem bile elimden zor kaçtı keske sarlasaydim icimde kaldi Sen Simcik deki bebelerine bakın anneniz sizi seviyor Ama beni ayar etmeyin hormonlarımla oynamayın ve hadı kalk bakım karnına bir yastık koy kocanı öyle karşıla hatta evde surekli öyle dolan
söylediklerinde haklısın canım...
ben kocişi yastıkla karşılasam adam test yaptım diye düşünür ve şimdiden onu şok etmek istemiyorum...
resmi belgeyi alayım her türlü karşılarım onu...
kayınvalidene melek dediğin günleride gördüm yaaaagözlerim doldu
ben en iyisimi test günümü beklemeye devam edeyim
Yok be laf gelişi yazdım keske melek gibi olsa ne kadan mutlu olurdum anlatamam :2:Aman benim esim de sok olmuştu delisin sen yaa dıyordu napim Benm morale mutlu olmaya ihtiyacım vardı ve kendimi aynada öyle görmek cok hoşuma gidiyordu ben kaçtım namaz kılmaya sana dua edicem
Kızlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Allah daha iyisini size versin inşallah hepinizi kocaman kocaman öpüyorumne mutlu bana bu kadar büyük bir ailem olduğu için çok şanslıyım ne kadar aranıza yeni katılsam da sizleri bire bir tanımasam da hepinizi seviyorum
bende namazlarımı hep kazaya bıraktım valla..
transfer oldum bi daha kılamadım nolur nolmaz diye..
Allah kabul etsin canım Allahrazı olsun..
bu arada keçi ürünlerini aldınmı neler aldın merak ediyorum bi ara anlat..
canım yaaaa bak valla duyguluyum bugün koyverir zırlarım deli gibiii ne güzel sözler bunlar
Kuzuuuummm ağlama kıyamam ben sanaben de bugün daha odaya getirmeden ağlıyormuşum eşim bir ses duydum kesin bizim ki ağlıyordur dedim diyor. Ben kendimde değildim ki niye ağladıysam herkes kötü bir şey mi oldu diye eşime soruyormuş :26:
ama canım çay çekti benimm..
hemen kalkıp yapayım barii..
evet canım az kaldı...
bakalım zavallı dananın kuyruğu nasıl kopacak..
ayy bilseydim canının çekeceğini söylemezdim valla..
kopsun bakalım hayırlısıyla o dananın kuyruğu hayırlı ve güzel bir haber ile ama...
Anlatsana ne yaptın elifnaz nasıl? hulusiciğim nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?