- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 34
cicim ne tutunması tutunma ilk 3 günde oluyoo benim 8 gün oldu
yani adet zamanı için erken gibi görünsede yaklaştı...her iki ihtimalde olabilir tabii..
bız ıyı olanı dusunelım dımı ama
bende çıkayım kızlar hatimim var onu okuyayımmm sizlerede dua edeyim sonra ütümü yapayıımm yanınıza geleyiiimmm
bız ıyı olanı dusunelım dımı ama
neden bilmiyorum ama insan bu bekleme sürecinde önce kötü olanı aklına getiriyor...
inşallah iyi olandır diye içimden geçirip dua ediyorum...
Seni seviyorumm yaaa
3)ayy ecrın sen cok tatlısın yaaa:))) ben lısteye bakmıstım degısıklık varmı deıyo orada benım neden kısmı bostu o yuzden yazmıstım
2)walla haklısın ben uyumusum kalktım sıze bakayım dedım herkes suskun
Yok canım valla bugün 4. günn..Sabah tam dedim azalacak diye ama foşurtu halindeyim gene lohusa gibi yatıyorum kalkamıyorum
Ben ilaç içip adet olduğumdan oluyor büleee..
Sökülür canım stres yapıyoruz ya ondan oluyo bence bülee
bende çıkayım kızlar hatimim var onu okuyayımmm sizlerede dua edeyim sonra ütümü yapayıımm yanınıza geleyiiimmm
bütün arkadaşlarımız saygı değer insanlar..
bi ara kaynatmışlar topik bize kaldı gittikçe sayımız artıyor felan diyerek havalanmışlarda bende kıskandım noluyoooo dedim efelendim yanii
Aminn canım inşallah bende obez olmak için can atıyorum...
kilo zor tabii her türlü hayatını zorlaştırır bi de göbiş öne doğru vücut dengeni bozunca ohhhh fenalarddasın yanii..
biraz dikkat edersin birazda yürüyüş vs..idare edersin bence..koyun keçi ürünlerini hiç sevmem ama benn...
oyyyyy coookkk tatlılar yaaaaaaa bukadar cocugun olsun ınsallahhhhhhhhhh!!!!!
Gene aynı anda içimizden gelmişş amaaa
cok sekerler yaaaaaaaaaaaaaaa
Himm çekerim ben bu izmrlilerin kulaklarını hamile bayanı kıskandırmayın bakım sonra bebeleride kıskanç olurDedim de Benm ki kesin babaci olucak çünkü ben esime çok düşkünüm ve onu kimseyle paylaşmıyorum Benm kızda esim diyor sana benzerse yandım evden parmak ucunda çıkıcm ise giderken
Ben de sevmem keçi şutu kokuyor ama gercekten anne sütüne es deger biliyorsun ve bana gecen esın arkadasida kadın doğumlu o söyledi tıka burnunu mutlaka iç bebeğe cok faydası var dedi keçi peyniri alacaktım unuttum şimdi tekrar markete gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?