Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende çıkayım kızlar hatimim var onu okuyayımmm sizlerede dua edeyim sonra ütümü yapayıımm yanınıza geleyiiimmm

neden bilmiyorum ama insan bu bekleme sürecinde önce kötü olanı aklına getiriyor...
inşallah iyi olandır diye içimden geçirip dua ediyorum...

Allah dualarımızı kabul etsın ınsallah..Burda kac kısı bıbırı ıcın dua edıyor.Emınım bızlere hayırlı olan nasıp olacaktır..

Seni seviyorumm yaaa

bende senı canımmmmmmmm

sende oylesın kuzummmmmm
oyle bır yazmıssınkı sankı yanlıs yazılmıs gıbı seldı sebep kısmın yaaaaaaaa
sen uyu uyu butun gun bızım burda parmakalr kopsun sonra bıze konusun de ohhh ne ala dımııııııııı

benım tam 12. gunumde geldı 1. tupdede 2. ay 8. gunde gelmıstı ve azdı bakalım bu nasıl olcak ....
gene bu kadar gecıkmeye umut olmustu ıcımde hanı yalan degıl yanıııı
esımde soruyodu devamlı gelen gıden yokmu fln ıns vardır dedım umut var bılıyon ımksansız gıbı hanı rabbımın elınde ...
bugun olunca hıc bulasmıyo bana ona patladım 12 gun boyunca dedım 2 gun bırak benı aaaaaaa

bende çıkayım kızlar hatimim var onu okuyayımmm sizlerede dua edeyim sonra ütümü yapayıımm yanınıza geleyiiimmm

Allah kabul etsın canımmmm

Himm çekerim ben bu izmrlilerin kulaklarını hamile bayanı kıskandırmayın bakım sonra bebeleride kıskanç olur Dedim de Benm ki kesin babaci olucak çünkü ben esime çok düşkünüm ve onu kimseyle paylaşmıyorum Benm kızda esim diyor sana benzerse yandım evden parmak ucunda çıkıcm ise giderken
Ben de sevmem keçi şutu kokuyor ama gercekten anne sütüne es deger biliyorsun ve bana gecen esın arkadasida kadın doğumlu o söyledi tıka burnunu mutlaka iç bebeğe cok faydası var dedi keçi peyniri alacaktım unuttum şimdi tekrar markete gidicem

bi resmileşsin gebelik durumum tıkarım burnumu içerim napıyıımmm...
kocanı düşünemiyorum annesi bi yandan sen bi yandan kızıda doğunca ruh ve sinir hastalıkları son durak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…