insan görünce bi tebessüm ediyooo bende gülün istedim
kızlar sonucu aldım sonuç 0.1 yani hamile deılım bıdahakı sefere ınsallah
aynen cnm dedım bunları yerım ben.... sen bızı guldurdun rabbımde senı guldrusun canım benımmmmm
bi resmileşsin gebelik durumum tıkarım burnumu içerim napıyıımmm...
kocanı düşünemiyorum annesi bi yandan sen bi yandan kızıda doğunca ruh ve sinir hastalıkları son durak
Himm çekerim ben bu izmrlilerin kulaklarını hamile bayanı kıskandırmayın bakım sonra bebeleride kıskanç olurDedim de Benm ki kesin babaci olucak çünkü ben esime çok düşkünüm ve onu kimseyle paylaşmıyorum Benm kızda esim diyor sana benzerse yandım evden parmak ucunda çıkıcm ise giderken
Ben de sevmem keçi şutu kokuyor ama gercekten anne sütüne es deger biliyorsun ve bana gecen esın arkadasida kadın doğumlu o söyledi tıka burnunu mutlaka iç bebeğe cok faydası var dedi keçi peyniri alacaktım unuttum şimdi tekrar markete gidicem
Resmilesicek insallh az kaldı annesi. Ha haa oresmilesmedn sonra kese telaşı deger artısı sonra testler ay anam ya bu ne ben olmadiysam deli o da olmaz aman bosversin anasını bana nee hayatta bak en kıymetli 2nefes varmış 1.sigaranin ilk nefesi 2.kaynananin son nefesinasıl ama cok güldüm buna
BEn markete gidiyorum ne varsa keçi ilgili toplucam eve anam basımda bekler gelirim 30dk ya B'ye B'ye
Ben cıkıyommmmm
aksam gelemem mısafırlıge gıdecezzzz yarında cam sıl perde yıka zaman gecırıcem ama yarın gene arada ugrarım canlarımmmm....
pazarı es gecıyorum kocısımle ılgılencemmm dısarı fln cıkarız hava guzel olursaaaa
öncelikle bizim ferihanın saati geldi çöpleri hazırlamam lazım sonra yatak açık hala onu toplayım bi zahmet sonrada bıcı bıcı yapiciimmm ilk fırsatta gelirim taammı..
Biraz işlerim var onları halledip yarım saate bilemediniz 1 saate olmadı 2 saate ya da bakmışınız epey geç gelmişim belli olmaz yani...
şu an ki ruh halimi yansıtan bi cümle oldu sanırsam
cok kotuyum nefes alamıyorum sankı kalktım temızlık yaptım kafam dagılsın dıye rabbım hep ısteyenlere nasıp etsın cok zor annemle bıle konusmadım kapattım tlf da Allahım hepımızın yardımcısı olsun
Biraz işlerim var onları halledip yarım saate bilemediniz 1 saate olmadı 2 saate ya da bakmışınız epey geç gelmişim belli olmaz yani...
şu an ki ruh halimi yansıtan bi cümle oldu sanırsam
öncelikle bizim ferihanın saati geldi çöpleri hazırlamam lazım sonra yatak açık hala onu toplayım bi zahmet sonrada bıcı bıcı yapiciimmm ilk fırsatta gelirim taammı..
KIZLAARRRRRRR
Dr dan dondum, hazirlanin yavru kartallarim geliyooooooorrrrr.....
Dr 2 kese gordu hatta erken olmasina ragmen birinin hafif kalp atisini duyduk, digeri biraz daha arkadaydi, 10 gun sonra onu duyariz dedi... yani hayirlisiyla ikizlerim
geliyorrr
cok kotuyum nefes alamıyorum sankı kalktım temızlık yaptım kafam dagılsın dıye rabbım hep ısteyenlere nasıp etsın cok zor annemle bıle konusmadım kapattım tlf da Allahım hepımızın yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?