Tüp Bebek Günlüğümüz !

bi resmileşsin gebelik durumum tıkarım burnumu içerim napıyıımmm...
kocanı düşünemiyorum annesi bi yandan sen bi yandan kızıda doğunca ruh ve sinir hastalıkları son durak

Resmilesicek insallh az kaldı annesi. Ha haa oresmilesmedn sonra kese telaşı deger artısı sonra testler ay anam ya bu ne ben olmadiysam deli o da olmaz aman bosversin anasını bana nee hayatta bak en kıymetli 2nefes varmış 1.sigaranin ilk nefesi 2.kaynananin son nefesi nasıl ama cok güldüm buna

desene kocan zaten kaynananla senın aranda kalıyor hep o yuzdennnnnnnnn

delisin sen yaaa..
sigaraya katılmıyorum bi kere...
ama kaynananın son nefesi gerçekten çok değerlidir

BEn markete gidiyorum ne varsa keçi ilgili toplucam eve anam basımda bekler gelirim 30dk ya B'ye B'ye

topla tabii ben şimdilik inek sığır dana öküzlen idare ediyom

Ben cıkıyommmmm
aksam gelemem mısafırlıge gıdecezzzz yarında cam sıl perde yıka zaman gecırıcem ama yarın gene arada ugrarım canlarımmmm....
pazarı es gecıyorum kocısımle ılgılencemmm dısarı fln cıkarız hava guzel olursaaaa

Biraz işlerim var onları halledip yarım saate bilemediniz 1 saate olmadı 2 saate ya da bakmışınız epey geç gelmişim belli olmaz yani...
şu an ki ruh halimi yansıtan bi cümle oldu sanırsam

cok kotuyum nefes alamıyorum sankı kalktım temızlık yaptım kafam dagılsın dıye rabbım hep ısteyenlere nasıp etsın cok zor annemle bıle konusmadım kapattım tlf da Allahım hepımızın yardımcısı olsun

öncelikle bizim ferihanın saati geldi çöpleri hazırlamam lazım sonra yatak açık hala onu toplayım bi zahmet sonrada bıcı bıcı yapiciimmm ilk fırsatta gelirim taammı..

seni özlücemmmmm...

öncelikle bizim ferihanın saati geldi çöpleri hazırlamam lazım sonra yatak açık hala onu toplayım bi zahmet sonrada bıcı bıcı yapiciimmm ilk fırsatta gelirim taammı..

Biraz işlerim var onları halledip yarım saate bilemediniz 1 saate olmadı 2 saate ya da bakmışınız epey geç gelmişim belli olmaz yani...

kolay gelsın canımmmm
cok kararsız gordum senıııııı
neee yatak hala acıkmıııııı eee ebırak kalsın nasılsa yatacan gene

buda gececek canımmmmm:2:

Tamam senii gerçektenn çok seviyorummm..
İçim kaynıyorrrr fokur fokurr...
Ruh halini verene kurban olurummm..
Bıcı bıcı yaparken çok suda kalmaa heeee..Hemencecik yap çıkk..Çocuklar ne oluyoruz demesinler içerde buhardan falan

Gözün Aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Canım üzülme desekte çok Boş bı soz Allah sabır versin inşallah hayirlisiyla bidahaki denemende pozitifi alırsın

canım seni moralsiz okudum bugün(niye öylesin ya,kıyamam,inş.adet agrısı falan degildir..test günü gelene kadar insan korkuyo,bende eşim hadi gidiyoz teste dedi,korkudan yok daha 2 gün var gitmem dedim..sebeb korku..hepimiz bu korkuları yaşıyoruz..ama inş.sen de zuzu da diger bütün arkadaşlarımda hamiledir..kalbim seninle..lütfen içini biraz ferah tut,bu kadar tanımak zorundamısın sen vücudunu yaa..hemen öle yazıyon..rabbim gönlünün muradını versin inş.canım arkadaşım,test gününe kadar moral bozmak yok..umut hep var demiyormuyuz:)..4 günü iplen cekiyoruz,daha fazla sters de yapma lütfen..seni seviyorum canım arkadaşım..

canım ne desem boş,rabbim sabır,güç versin..inş.meleginiz kendiliginden gelir..umudunuzu kaybetmeyin lütfen..sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…