Tüp Bebek Günlüğümüz !

Herkese günaydın ve mutlu hafta sonları olsun bana da hayırlı haberler getirsin bugün 12 de telefon edeceğim bakalım bizim yumoşlar ne halde inşallah güzeldir :18::18::18:

Herkese günaydın ve mutlu hafta sonları olsun bana da hayırlı haberler getirsin bugün 12 de telefon edeceğim bakalım bizim yumoşlar ne halde inşallah güzeldir :18::18::18:

insallah güzel haber alırsıııııııııııııııııııın güzel bir gün olur hepimiz içiiiiiiiiiiiiiiiin.

günaydınnnn şekerimm..

günaydın emelcim..valla bende heyecanla bekliyorum saat 12 yi..
kendi yumoşlarımdan haber aldığım gün geldi aklımaa...
Rabbim yüzümüzü güldürecek inşallah

canım test gününe kalmadı çok merak ediyorm güzel haber aldıgn günü kutlama yapacagz inşaallah.

canımmmmm esinim lütfen üzülme daha bir kaç hafta önce azize ve günay yaşadı biliyosun bunları ama şükür hiç birşey çıkmadı sizdede çıkmıcak arkadaşım endişe etme güldeninde dediği gibi sadece temkinli davranıyordur hulusi bey rabbim sana ferahlık versin güzel kalpli insan güldeninde dediği gibi gülümseyerek okuduğum yazının sonunda şok oldum dularım seninle canım heriey çok güzel olacak buna inan elifnaz işte adı üstünde hem elif hem nazlı kimilir neler yaptı ne haraketler yaptı ultrasonda adama oda dur ben bi bakayım dedi :)))

günaydınnnn şekerimm..

günaydın emelcim..valla bende heyecanla bekliyorum saat 12 yi..
kendi yumoşlarımdan haber aldığım gün geldi aklımaa...
Rabbim yüzümüzü güldürecek inşallah

İnşallah güldenim ben daha çok heyecanlanırım sanmıştım ama heyecanlı değilim belki çalışıyorum diye sürekli kafama takmıyorum bilmem içim çok rahat inşallah hayra çıkar.. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün senin de bir şey kalmadı dua ediyorum sana da zuzuya da tüm bekleyenlere Allahın izniyle güzel haberlerinizi vereceksiniz büyüüüük bir kutlama yapacağız arkadaşım

cnm kendini üzme demiyeceğim ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum.
ama kötü bir durum olsaydı 2'li testte belli olurdu.
anladığım kadarıyla doktorunuz çok temkinli davranıyor
alınabilecek bütün tedbirleri alıyor sen rahat olmaya çalış
ve test sonucunu bekle

günaydın iyi hafta sonlarıı güldencim nasılsınnn??

günaydın elifcim..
valla nasılım bende bilmiyorum...
bi tuhaf ruh halim var bazen depresif bazen umut dolu vs...
içimdeki hissim gebelik oluşmadı diyor tabii test sonucunu alana dek her zaman bir umut taşıyacam...
Böyle işte bekliyorum

ne güzel rahat olman bencede güzel haber gelecek onun rahatlığı var sende..

günaydın iyi hafta sonları

günaydın canımm...

günaydınlarrr kızlarrr...
nasılsınız? iyi bir haftasonu olsun inşallahhh...
kızkardeşim geldi dün o yüzden çok mutluyum..ama bugün gidecek..(

günaydınlarrr kızlarrr...
nasılsınız? iyi bir haftasonu olsun inşallahhh...
kızkardeşim geldi dün o yüzden çok mutluyum..ama bugün gidecek..(

günaydınnn eyyy güzel insan...
ne güzel işte kardeşin gelmiş zaman geçirmişsiniz sadec o tarafından bak ve mutlu kal..
gidişini düşünme...her güzel şeyde bile üzülecek bişi bulmasak olmaz...
bende kardeşim geldiğinde daha geldiği gün gidecekleri günün üzüntüsünü yaşamaya başlarım ne kadarda az keşke daha fazla kalsanız vs...

haklısın güldencim..sen nasılsın?
kaldı 3 güncük maşallahhhh
bizde eşimle beyaz tvyi izliyoruz..güzel bilgiler veriliyor..genetik yapıyla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…