kutlamaların havasına erken girelim dedikte
evet canım sayfa kutlamasıydı dün akşam..
ama olsun bak sen bana niyet etmişin demek..
mendilini hazırla ne kaldı şurda 1 mayısa yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz 1 mayıs olmuşşş..
bende size kocaman kocaman hamileyimmm diye yazınca halay için mendil lazım olcak hazır et şimdiden bi de mendil sümüklü olmasın taammı
cnımmmmm ya mendıller hazır sen haberı ver yeter...cok oynayasım var zaten .... bugun cok enerjı doluyummmmmmAz kaldı gel 1 mayıs gelllllllllllllll
Ya arkadaslar benım cok test yaptırasım var :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
ohhh ne güzel içerden dışarı enerji yayılıyooo demek bebekler halaya kalkmış şimdiden
1 mayıs işçi bayramı bizde tüp bebek için ciddi mesai harcayan tüp bebek işçileri olarak o gün zaten halay ekibi çok olur bi de bana yaparsınız halay ohhh ne güzell...
benimde sana olmaazzzz diyesim var...
daha 6 gün var testine en azından 4 gün daha beklemen lazım..
biliyorum emin ol aynı psikolojiyi yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum ama doğru olmazzzz...
sabır sabır sabırrrr..
gunaydınlar ııyı pzarlar nasılzınız ben bugun temızlık yapacam ay gozumde okadar buyorkı
Ayyyyy yapmazmıyız yahuuuu sen ne dıyosun bende bu enerjı varkennnnnnn
Haklısın arkadasımmm sabır Allahım. Ama salı gunu ucundan acık yaptırsam bısey olmaz dımı kısssss:18::18::18::18::18:
avatar degıstırmeyı basardım yuppiiiiiiiiiiiiiii (BAK SAKIN GULMEYIN HEEEE)
gunaydınlar ııyı pzarlar nasılzınız ben bugun temızlık yapacam ay gozumde okadar buyorkı
yaaaa ilk resim sen değilmiydin bu resimdeki kim niye dalga geçiyon bizimle ama ağlarım bak anneyim ben hormonlarım çok yoğunn
arkadaşlar bugün transferinizin kaçıncı günü ki ? test için 8 günden sonrası çıkıyor genelde ama tabi kişiden kişiye değişir.
arkadaşlar bugün transferinizin kaçıncı günü ki ? test için 8 günden sonrası çıkıyor genelde ama tabi kişiden kişiye değişir.
Aşk olsun ben sizle nıye dalga gecımmmm oda benım buda benımmmm
yaaaa ilk resim sen değilmiydin bu resimdeki kim niye dalga geçiyon bizimle ama ağlarım bak anneyim ben hormonlarım çok yoğunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?