Tüp Bebek Günlüğümüz !

cnımmmmm ya mendıller hazır sen haberı ver yeter...cok oynayasım var zaten .... bugun cok enerjı doluyummmmmmAz kaldı gel 1 mayıs gelllllllllllllll

cnımmmmm ya mendıller hazır sen haberı ver yeter...cok oynayasım var zaten .... bugun cok enerjı doluyummmmmmAz kaldı gel 1 mayıs gelllllllllllllll

ohhh ne güzel içerden dışarı enerji yayılıyooo demek bebekler halaya kalkmış şimdiden
1 mayıs işçi bayramı bizde tüp bebek için ciddi mesai harcayan tüp bebek işçileri olarak o gün zaten halay ekibi çok olur bi de bana yaparsınız halay ohhh ne güzell...

Ya arkadaslar benım cok test yaptırasım var :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

benimde sana olmaazzzz diyesim var...
daha 6 gün var testine en azından 4 gün daha beklemen lazım..
biliyorum emin ol aynı psikolojiyi yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum ama doğru olmazzzz...
sabır sabır sabırrrr..

Ayyyyy yapmazmıyız yahuuuu sen ne dıyosun bende bu enerjı varkennnnnnn

Haklısın arkadasımmm sabır Allahım. Ama salı gunu ucundan acık yaptırsam bısey olmaz dımı kısssss:18::18::18::18::18:

gunaydınlar ııyı pzarlar nasılzınız ben bugun temızlık yapacam ay gozumde okadar buyorkı

Ayyyyy yapmazmıyız yahuuuu sen ne dıyosun bende bu enerjı varkennnnnnn

enerjin hiç kaybolmasın inşallah..

Haklısın arkadasımmm sabır Allahım. Ama salı gunu ucundan acık yaptırsam bısey olmaz dımı kısssss:18::18::18::18::18:

aslında kanda yapılınca bi fikir verir ama çok gerçekçi olmayabilir belki olan gebeliği yok görür üzülürsün...

avatar degıstırmeyı basardım yuppiiiiiiiiiiiiiii (BAK SAKIN GULMEYIN HEEEE)

aslında gülmeyecektim ama sakın gülmeyin dediğin için gülüyorum şu an
avatardaki sanırım sensin benim resmimde topiğin 41.sayfasında hadi tanışalımm

gunaydınlar ııyı pzarlar nasılzınız ben bugun temızlık yapacam ay gozumde okadar buyorkı

sanada iyi pazarlar canım arkadaşım...
valla temizlik zor iş sana kolay gelsin ama sonunda misss gibi kokunca ev o zaman değiyor yorgunluğa..

arkadaşlar bugün transferinizin kaçıncı günü ki ? test için 8 günden sonrası çıkıyor genelde ama tabi kişiden kişiye değişir.

arkadaşlar bugün transferinizin kaçıncı günü ki ? test için 8 günden sonrası çıkıyor genelde ama tabi kişiden kişiye değişir.

benim 10.günüm salı test zamanım ama test günümü beklemekte kararlıyım..
net sonucu görmek istiyorum acaba dememek için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…