Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bu arada avatar yapmışızzzzzzzzzz..Wawww diyorumm

şimdiki avatarım eski avatarım..adımla uysun didiydim bir zamanlar
sağol canımın içiii..akşam akşam bazı kımıllara canım sıkılmayaydı moralim iyiydi..sana özelden atarım mesaj

olsun canım rabbimden ümidini kesme ....
aminnn benimde 4. denemem ........

Ya ben nasıl alısacam bu telefona poffffffff yaaa ben sızı cok ozledımmm amaaa kımseyle ne yazısabılıyom nede okuyabılyom pc kocısde sımdıde program kuruyor... :44:ne kadar surer acaba yarına Allah kerım

şimdiki avatarım eski avatarım..adımla uysun didiydim bir zamanlar
sağol canımın içiii..akşam akşam bazı kımıllara canım sıkılmayaydı moralim iyiydi..sana özelden atarım mesaj

Tamam canımmm..Sen çok enerjik pozitif bir hatunsunnn üzmesinler senii eh yaparım ben onlaraa

Ya ben nasıl alısacam bu telefona poffffffff yaaa ben sızı cok ozledımmm amaaa kımseyle ne yazısabılıyom nede okuyabılyom pc kocısde sımdıde program kuruyor... :44:ne kadar surer acaba yarına Allah kerım

Eveeett hele bennnn..
Boşluğunn hiç bişiye benzemiyooo..
Allahtan h.sonuu..
Yoksa depresyona bile girebilme olasılığım olurdu semuşş.
Ben yazıyom ama bu kaçıncı mesajj sen görmüyonnkiii

sensiz olmuyor canımm eksiğiz biz akasyada yok zten :;((

ahh cnm bende senin gibiyim haftaiçi..allah kolalık versin diyorum ben sanaa yaaaa

Hepinize iyi geceler güzellerrr..
Yeni hafta hepimiz için çoook güzel olsun inşş..
Sizi çoook seviyorummmm..

ohh artık gönül rahatlığıyla yatabilirizz herkese tatlı rüyalarr bebişlerinizi görün inşallahhh

oooffff offffff bugünde idrarda baktım arkadaşlar yine negatif ben ilaçları bırakıyorum walla..transferin 11.günündeyim
hatta 01:00 olmuş 12.güne girmişiz bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…