ayy ne güzel gezinin cnm valla..şimdiden iyi gezmeler..bnm koca yine maça gitti
Bu arada avatar yapmışızzzzzzzzzz..Wawww diyorumm
bendede azda olsa var o umut göğüslermden dolayı çok acıyor ve şiş ilk hamileliğimdede böle şişmişti inşallah katlanmıştır değerim senind ehayırlısı olsun şimdiden allahım göbüşümüzü boş bırakmasın
şimdiki avatarım eski avatarım..adımla uysun didiydim bir zamanlar
sağol canımın içiii..akşam akşam bazı kımıllara canım sıkılmayaydı moralim iyiydi..sana özelden atarım mesaj
12 kullanıcı ile 3400 ü kutlamadan yatmıyimm dimii ama yaa ayıp olurrr
Ya ben nasıl alısacam bu telefona poffffffff yaaa ben sızı cok ozledımmm amaaa kımseyle ne yazısabılıyom nede okuyabılyompc kocısde sımdıde program kuruyor... :44:ne kadar surer acaba yarına Allah kerım
Ya ben nasıl alısacam bu telefona poffffffff yaaa ben sızı cok ozledımmm amaaa kımseyle ne yazısabılıyom nede okuyabılyompc kocısde sımdıde program kuruyor... :44:ne kadar surer acaba yarına Allah kerım
Ha gayret yaaa bende onu bekliyorummm
Tamam canımmm..Sen çok enerjik pozitif bir hatunsunnn üzmesinler senii eh yaparım ben onlaraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?