Hepinize iyi geceler güzellerrr..
Yeni hafta hepimiz için çoook güzel olsun inşş..
Sizi çoook seviyorummmm..
herkese iyi geceler allah rahatlık versin rüyamızda bebişlerimizi görelim.....
hepinizi çook seviyorum kocaman öpüldünüz
12 kullanıcı ile 3400 ü kutlamadan yatmıyimm dimii ama yaa ayıp olurrr
oooffff offffff bugünde idrarda baktım arkadaşlar yine negatif ben ilaçları bırakıyorum walla..transferin 11.günündeyim
hatta 01:00 olmuş 12.güne girmişiz bile
oooffff offffff bugünde idrarda baktım arkadaşlar yine negatif ben ilaçları bırakıyorum walla..transferin 11.günündeyim
hatta 01:00 olmuş 12.güne girmişiz bile
canım özel mesajını aldım fakat ben yazamıyormuşum.O nedenle cevap yazamadım.Kusura bakma.gün içinde de vaktim olamadı.Tavsiyen üzere smryna dan vaz geçtim.İsrael bey den 16.05.2012 ye randevu alabildim .Bu kadar yoğun oluyormu her zaman.Yoksa 10 günlük yırt dışı nedeniylemi yoğun.
günaydınnn... canlarım.... bugün yine ev bakmam lazım.. ama erken kalmışken topiğimize bir uğrayayım dedim...
günaydın iyi pazarlar
günaydın arkadaşlar.bu gün nasılsınız? bütün gece uyuyamadım sağa dön sola dön uyku yok.zaten deli gibi karnım aç.sabahı sabah ettim 4 saat uyuyabildim.hamilelikte insanlar uyur sanırdım.ben niye uyuyamıyorum ???
Arkadaslar nasılsınız ıkı gundur pek yazamıyordummmmm arada gelıp bakıp gıdıyordum sızlere..Egunal ıcın kutlama dıyınce anaaa dedım bugun 1 mayıs mıkendı kendıme oleyyyy işlem tamam bebıs gelıyor sonra baktım sayfa kutlamasıymısssssss Nasılsınız hamıle haberı var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?