Tüp Bebek Günlüğümüz !

herkese iyi geceler allah rahatlık versin rüyamızda bebişlerimizi görelim.....
hepinizi çook seviyorum kocaman öpüldünüz

biri daha katılmış aramıza.. canım...israel beyin ilk randevusu sıkıntılı oluyor.. sonrasında hastası olduğun için randevu alman biraz daha kolaylaşıyor.. ama yurt dışına çıkıyormuş sık sık.. mesela ben tedavimi nisanda olacaktım. bu ay yurt dışına çıkacağı için mayısa aldım tedavimi.. çünkü ben dr. umu istedim.. aslında nisanda yaptırsaydım opu işlemini tayfun beyde yapardı ama.. ben dr. uma çok güveniyorum nedense.. umarım bu güvenim bebişlerimi getirir bana....

günaydınnn... canlarım.... bugün yine ev bakmam lazım.. ama erken kalmışken topiğimize bir uğrayayım dedim...

benim için dua edin arkadaşlar şu işlerim bitsin...tedavime sakince sizlerede çabukça kavuşayım.. inanınki hep aklımdasınız... ben size çok bağlanmışım....

canlarım geçmişi okudum.. tabi okuyabildiğim kadarını... canlarım şimdi çıkıyorum...hepinizi öptüm kocaman....

benden sonraki yazışmalarınıza bayıldım..
hele aşkısı beni soranlara progestan fitilimi anlatmışsın saol yaniii delüüüü...
kakıştırmak suretiyle itiştirdim içeri
ayrıca aşkısııı adıma yaptığın kutlama içinde seni ayrıca mıncıklıyorum...
Julietta şekerim yirim seni adıma bi kutlamada sen yapmışsın saol kuzum..
hani sen yazdığını görmüyom diye bana trip atıyon ya bende sana yazdım taaa öğlen ama sen görmedin hııhhhh...
cann82 cicim beni sormuşsun mükemmelim harikayım anneliğimin resmileşeceği 1 mayısı bekliyorum...

günaydın arkadaşlar.bu gün nasılsınız? bütün gece uyuyamadım sağa dön sola dön uyku yok.zaten deli gibi karnım aç.sabahı sabah ettim 4 saat uyuyabildim.hamilelikte insanlar uyur sanırdım.ben niye uyuyamıyorum ???

Arkadaslar nasılsınız ıkı gundur pek yazamıyordummmmm arada gelıp bakıp gıdıyordum sızlere..Egunal ıcın kutlama dıyınce anaaa dedım bugun 1 mayıs mıkendı kendıme oleyyyy işlem tamam bebıs gelıyor sonra baktım sayfa kutlamasıymısssssssNasılsınız hamıle haberı var mı???

lucklove hayırlı olsun cnmm Allah tamamına erdırsın saglıkla kucagına al ınsallahhhhhhhh

kutlamaların havasına erken girelim dedikte
evet canım sayfa kutlamasıydı dün akşam..
ama olsun bak sen bana niyet etmişin demek..
mendilini hazırla ne kaldı şurda 1 mayısa yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz 1 mayıs olmuşşş..
bende size kocaman kocaman hamileyimmm diye yazınca halay için mendil lazım olcak hazır et şimdiden bi de mendil sümüklü olmasın taammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…