Tüp Bebek Günlüğümüz !

Herkese iyi pazarlar diliyorum

Guldenimm ve zuzu son 2gecedir sizinle yatıp sizinle kalkıyoruz kızimla cok dua ediyoruz sizlere ve bebeklerinize ay ben cok heyecan yaptım sizi düşünemiyorum Rabbim yüzünüzü güldürsün insallh bu hafta Bayram olsun bize dualarım sizinle guzel anneler öptük hepinizi

canım benim tavan yapan duygularımı daha da coşturdun rabbim dualarımızı kabul buyursun ben o minik prensesi yerim dualarınıza da tüm kalbimle aminnn derim ....

artık az kaldı salı günü gerçekle yüzleşecez inşallah güzel sonuçlar alırız ....

Allahım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızdada hayırlı olana gönlümüzü razı eyle.
Ya Râb! Bize Senin sevdiklerini sevdir. Bizleri razı olduğun işlerle meşgul eyle.
Ya Râb! Bizleri ezdirme, üzdürme, imânsız gezdirme.
Allah'ım! Senin kulların şu dönemde töhmet altındalar, kanadı kırık bir şekilde uçmaya çalışıyorlar. Sen dinine yönelenleri koru. Onları Sensiz, dostsuz, yardımsız bırakma Allahım!
Ya Rab, bana, bana layık olanı değil, Sana layık olanı ver.
Allahım, bizi Sana muhtaç olma şuuruyla zenginleştir. Sana ihtiyaç duymama yoksulluğuna düşürme.
Amin.

Ben geldım topıgı takıp edemesemde. Buralardayım sızı sevıyorum

Günaydın herkese iyi pazarlar......

iyi pazarlar efenimm..

yirim ben senin prenses kızını...
Allarazı olsun canım dualarınız için...
valla bende henüz heyecan yok...
umutluyum mutluyum 1 mayıs anne olacağımın resmileştiği gün olacak Allahın izniyle...

tünaydın güzel yürekli arkadaşlarım.......

kız napıyon sen dün hulusiciğimemi gittin yoksa bende elife tel diyorum ki öğlen esini armak istiyorum ama kocasıyla program yapmıştır belki moral depolamak için sabah bi baktım semra yazmış iyi haberler var die anlat bakiim...

Ben geldım topıgı takıp edemesemde. Buralardayım sızı sevıyorum

bizde seni seviyoruz eyyy güzel insann..

Güzel pazarlar hanımlar, annemlere geldik ama burda bile sizi merak etmekten alamadım kendimi, öpüyorum hepinizi...

öncelikle hepinize yanımda olduğunuz için tekrar teşekkür ederim... cuma gecemi biliyosunuz.. ağla ağla sabahı sabah ettim .. gece ne nette sürekli okuduk hastalıkları nasıl anlaşılacağını..allah korusun öyle bir durum olursa neler yapabileceğimizi... rabbim kimsenin başına vermesin geçirdiğim en kötü geceydi.. ben 24. haftada olduğum için amniyosentez bile yeterli değilmiş kordonsentez yapılalıymış ve sorun varsa bile yasal olarak gebeliği sonlandırma hakkım yok.. birde dr. hastanedeyken pazartesi arayın amniyosentez için gün belirleyelim demiş eşim sonradan söyledi.. tabi ben artık eminim bi problem olduğuna..eşimle hem araştırıyoruz hemm ağlıyoruz kabus gibiydi.... sonra nette okuduklarımdan yapılan ayrıntılı ölçümlerle hastalık riski olup olmadığının büyük ölçüde anlaşılabileceğini okudukk ve hemen ankarada 4boyutlu bi ultrason aramaya başladık..sabaha karşı sızmışım eşim dinleneyim diye uyandırmamış kalkar kalkmazda düştük hastane yollarına... dedim en az iki yerde ölçümleri yaptırıcaz yoksa bana gün yüzü yok.. gittik hastaneye biraz bekledikden sonra aldılar bizi.. doktora anlattık durumu dr. zaten ağlak suratımı görünce acıdı bana uzun uzun herşeyini inceledi kızımın parmak arası mesafelerine kadar ölçtü, damar boylarını kemik boylarını bütün organlarını çalışma hızlarını.... tek tek anlattı herşeyi ve bu ölçümler doğrultusunda ekstra bi durum hariç problem çıkma olasılığının olmadığını söyledi... iki saat kalmışızdır orda çıktık bendeki rahatlamayı anlatamam.. sonra kendi dr.umuzu aradık çıkıp oraya gidicez... dediki sonuç geldi temiz gerek yok teste.... ama ben o kadar gerilmişimki eşime hala bi yere dahamı gitsek diyorum bu kabusun bittiğine inanamıyorum.. eşim eve gitmeyelim dolaşalım açılırsın dedi bişeyler yedik sonra bebişe bişeyler baktık falan derken akşam oldu.... eşimin işleri vardı sabahtan ama yapamadığı için onları hallettik akşam yemeğimizide yiyip gelmemiz geç oldu... netim olmadığı için size haber veremedim.... ama hamilelik haberini yeni almış gibi oldum gerçi korku insanın içine düşmeye görsün hala acabalarım var ama çok şükür kızımda bende iyiyyiz ve sizi çok seviyoruz.................iyiki varsınız..........

Zuzu bu ne guzel bir msj böyle cok duygulandim zaten bugün senin ve Guldenin adını gördükçe yazılarınızı okudukça icim bir tuhaf oluyor gözlerim doluyor Rabbim yüzünüzü güldürecek bu kadar teslimiyet bu kadar inançlı duruş Rabbim sizinde karnınızı dolduracak Koca göbekli sısko kadınlar olun insallh Rabbim iki kolunuzda doldursun bebislerle
Guldenimm zaten hamilesin tosunlarina sen şimdi tadını çıkar oh maşallah sana sevindim sn yapma heyecan beni hatırlarsın duramadım 10.gun gittim kan vermeye hiç bir belirtmede yoktu son günler adet belirtisi dısında birde komikti ama sol göğsümde elektrik çarpması oluyordu ay ben uyuyamm yaringece hep beraber gelin yarın gece4te kalkalım tehedcud namazı kılalım yani Meryem süresi fetih okuyalım sizin icin dua dua yalvaralım Rabb'ime belki ayrı yerde yasıyoruz hiç tanımıyoruz birbirimizi ama dualar la buluşalım Rabbimin katında gece 4te herkez arsin birbirini ben seni uyandırırım snde Elif i ve diğer arkadaşları olmaz mi

nasılsınız?
ben dün izmirdeydim. erol tavmergen'in muaynehanesine gittik.
gayet güzel,yumuşak bir şekilde muayne etti beni. çookk güleryüzlü, sakin, hastasını dinleyip anlayan, maviş gözlü bir prf. gençte üstelik prof. olduğu için yaşlıdır demiştim ama genç. veeeee... gelelim kistime
ameliyata gerek yokmuş kızlar.bu şekilde hamile kalabilirmişim.ayrıca doğum kontrol hapına da gerek yokmuş:)
test istedi.ca125 eşimdende sperm testi istedi yıkanmış haline bakacakmış.
dedim tüp bebeğe ne zaman başlıycaz*
tüp bebek yapmak için ciddi bi sorun olması lazım dedi.aşılama yapabilirim dedi.sanırım spermlerin durumuna bakacak.
testlerden sonra tekrar görüşcez. yine haberdar ederim
hıııı bir de smyrnada polip var demişlerdi ya,yokmuş öyle bişey.erol bey göremedim dedi. kistim de 4 değil 3.5cm.

Canim cok cok sevindim İnan kac gündür seni düşünüyordum içimden bı ses bısey yok dedi hep yazmıştım da sana cok şükür... Mutluluğa cok yakınsın Rabbim kucağına saglikla almayı nasip etsin gözün Aydın

canımmm.Gelmiş geçmiş olsun.
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.gör bak çokk zeki bir kızın olacak.
nasıl sevindim bilemezsin.

çok şükür canım benimde sanki içime bir ateş düşmüştü akşam semra yazana kadar hiç keyfim yoktu sonu güzel oldu ya çok şükür rabbime gördüğün göreceğin bu olsun bi daha böyle şeyler yaşamayın......sizde iyi ki varsınız ve iyi ki seni tanımışım kayıp kızkardeşim seni çoook seviyorummmm

inşallah canım bende öyle ağlak bir haldeyim ki anlatamam bide her gece bi sürü rüya görüyorum dün gece abdullah gül ü görmüştüm eşim kalk demiş bende dur abdullah güle yemek hazırlıyorum demişim

namaz ve dua fikrin çok güzel ben kalkarım zaten o saatte vitamin ilacımı içiyorum uyanık oluyorum .....

gözünaydın canım hakkında hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…