Tüp Bebek Günlüğümüz !

sağol canım.keşke daha önce gitseymişim erol beye.çok mmnun kaldım.inşallah bebeğe de vesile olur.

kardeşcaaaaazımm
2 gün kalmış tesitine.
12 güne göre mi
9 güne göremi
yapsan sonuç çıkarmı ki??
hadi yaptır artık şu testi
ÇATLIYCAMMMMMM

amin.... rabbim meleklerimizi bize bağışlasın.......

canımmm.Gelmiş geçmiş olsun.
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.gör bak çokk zeki bir kızın olacak.
nasıl sevindim bilemezsin.

teşekkür ederim canım......
zuzum benim güzel yüreklim seni çok seviyorum..........

canım çok geçmiş olsunnn!!!! çok sevindim sorun olmamasınaaa....

zaten çikolata kistini almayı tercih etmiyor doktorlar.operasyon geçirince rezerv düşüyo bu sebeble....bazen çok çok büyük olunca alıyorlar kar-zarar hesabı yaparak...çok geçmiş olsun....inşallah ilk denemenizde hamile kalırsınn....

canım smyrnada az daha ameliyat ediyolardı
ameliyat olmaktan vazgeçince de polip var onu almamız lazım dediler.
polip yokmuş.çok şaşırdım.
inşallah bebeğime kavuşurum.çok sağol canım

canım akşam haberini aldık çok sevindik hepimiz derin bir oh çektik. Çok şükür. İnşallah bir daha rabbim yaşatmasın böyle bir sıkıntı hiç birimize...

tünaydın güzel yürekli arkadaşlarım.......

akasya canım tekrardan gecmıs olsun bız rabbım korusun bebesını bızde senı cok sevıyoruz sen ollmasan bıze kım 12 de tunaydın dıyecek ınanrmısn ben senın her sabah o tunaydınını gorunce yuzumde bır gulumseme oluyo

canımsınnnnnn...................

akasyacım tekrar gözün aydın..çok sevindim..

at bakem öyle olsun..al o zaman benden sana çiçek

iyi tamam o zaman çiçeğin hatırına trip atmıyom artık

sana özelden yazacam şimdi...

kardeşcaaaaazımm
2 gün kalmış tesitine.
12 güne göre mi
9 güne göremi
yapsan sonuç çıkarmı ki??
hadi yaptır artık şu testi
ÇATLIYCAMMMMMM

evet şekerim 2 gün kaldı...
sonuç bundan sonra çıkar tabii 12 gün adettendir diye bekliyorum işte..
ne günler geçirdik cicim 2 gün daha beklerim bişiycik olmaz ...
bu arada tüp derken aşılamacımı olcan sen yoksa..
çok sevindim son gelişmelere bir anda herşey yoluna girdi çok şükür..
eşinin sperm sonucu iyi gelir inşallah bi kez aşılama dener olmazsa öyle tüpe geçersiniz..

canıımmmm telefonda son gelişmelerele ilgili duygu ve düşüncelerimi bildirdiğim için burdan uzun uzun yazmıyorum...
seni ve elifnazımızı seviyorum...

Slm cnm Erol tavmergen ve kardesi tanınmış bir Dr ondan tüp le hamile kaln arkadasım var ben de düşünmüştüm gitmeyi ama nasip olmadı hayrli olsun cnm smyrnadn daha doğru bir yerdesin diyebilirim etrafımda cok akadasim var şikayetçi oradan ama erol bey insallh sana da vesile olur bebegin icin Ege hmn da iyimis kardesi ama bnm her zamn ki tercihim erkek dr hayırlı olsun insallh polip olsa kesin görurdu Dr

arkadalar ben 3,5 yıllık evliyim korunmamamıza karşı hiç çocuğumuz olmadı ve dr hep tüp bebek diyor bazıları bir ere aşıla yapalım olmazsa sonra tüp bebek diyolar siz olsaydınız ne hangisini tercih ederdinizz bunca yıl içinde o kadar hayal kırıkları yaşadım ki psikolojim bozuldu bir süre ilaç kullandım allahtan hayırlısı herşeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…