Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam arkadaşlar nasılsınız geçmişi okumaya çalışyorm o kadar çok ki maşaallah bitürlü bitiremiyorum ALLAHa emanet olun

Hayrli olsun tedavi. Ama bence bosuna aşılama ile vakit kaybetme ben bosuna 2tane aşılama yaptırdım tüp yapmm dıyordu Dr um gerek yok demişti herseyin bir vakti var cnm Rabbim şimdi nasip etti insallh sanada nasip olur

canansb kullanıcısından alıntı
arkadalar ben 3,5 yıllık evliyim korunmamamıza karşı hiç çocuğumuz olmadı ve dr hep tüp bebek diyor bazıları bir ere aşıla yapalım olmazsa sonra tüp bebek diyolar siz olsaydınız ne hangisini tercih ederdinizz bunca yıl içinde o kadar hayal kırıkları yaşadım ki psikolojim bozuldu bir süre ilaç kullandım allahtan hayırlısı herşeyin

Hayrli olsun tedavi. Ama bence bosuna aşılama ile vakit kaybetme ben bosuna 2tane aşılama yaptırdım tüp yapmm dıyordu Dr um gerek yok demişti herseyin bir vakti var cnm Rabbim şimdi nasip etti insallh sanada nasip olur

canım hayırlısı olsun allah bizede tüm isteyenler nasip eder inş bana süreçlerini yaşadıklarını anlatırmısın ben aşamalar dan narkozda falan korkuyorum tabi anlamıyorsun ama narkoz hiç almadım ben daha

Cnm ohh gözün Aydın Cok sevindim Elif'imiz iyi hamd olsun rabbime hemen küçük te olsa bir sadaka ver bebegin icin buarada sen detay li organ taramamı yaptırdın

sağol canım.... organ taramamı zaten yaptırmıştım iyiydi çok şükür.. tekrar tarama yaptırdım ama diğerinden farklı olarak bisürü şeyi ölçtüler. damar ve kemik boyları organlar arasındaki mesafe yani aklına ne gelirse.. parmak boylarına oranlarına kadar herşeyi ölçtü doktor

Herseyin bir ilki var cnm Hayatta hiç korkma yumurta toplama işlemi en kolayı tup bebek aşamasının adetin 2.gunu genelde oluyor iğnelere başlıyorsun surekli yumurtaların olculuyor rahime bakılıyor hemen hemen hergü. Kan veriyorsun testler var sonra yumurtalarını çatlatiyorsn ve opu oluyor sonra da bebeklerin hersey yolundaysa sana geliyor hiç korkma korkuluk birşey yok cnm Rabbim herkese nasip etsin ben inanıyorum hepimiz anne olucaz

Him anladım cnm ben bu hafta yaptırıcm organ tarama bu yaptırdığın ne merak ettim ben de yaptırmak isterim

Akasya yazıyı okurken gözyaslarım klavyeyı yıkamıs. Kuzummm o kadar sevındım kı guzel haberlerıne anlatatmam sana.Allah kımseyı evladıyla sınamasın.Guzel yuregıne acı vermesın ınsallah...Cok gecmıs olsun cnm bnm. Bu yasadıgın son kabus olsun ınsalahhhh...Rabbım kımı zaman bızlerı sınıyor. Ama sonuc guzel cıkmıssya cok sukur arkadasım...

canacım bence asılama ıle asla vakıt kaybetme. ben yaklasık 9 yıldır bunlarla vakıt kaybettım. Hem maddı hem manevı olarak yıprandım. Sımdı cok pısmanım keske ılk anda tup bebek yaptırsaydım dıye. Yasım 36 ya gelıyor yıllar once yaptırsaydım tup bebek belkı dahada sanslı olabılırdım. Onedenle ne kendını ne psıkolojını yıpratma..Direk tüp bebek yaptır..

Merhaba canım ben olsam aşılamayız ne vakit ne para nede umut kaybetmezdim gereksiz bı para tuzağı bence aşılama ama sen bilirsin tabi hakkında hayırlısı olsun.

selam kızlar.. keyifler nasıl.

nupelda haklısın canım. tamam aşılamada da olumlu sonuclar alanlar var ama riske girmeye gerek yok derim bende. doktorun aynen bana dediği gibi yazmıssın. para da zaman da kaybetmeye gerek yok.

amin canım... gerçekten çok zormuş.. rabbim kimseye böyle acı vermesin.. destteğin için güzel yüreğin için teşekkür ederim.....

bende öyle düşünüyorum bakalım hayırlısı oda 1500lira tutuyo allahtan hayırlısı tüp bebek 4,5 tl bakalım alah herşeyin hayırlısı versin diyorumm

canim benim pressesinin ve senin iyi olmana cok sevindim ben yeni ögrendigim icin üzüntüne ortak olamadim ama cok sükür sevincine ortak olabildim rabbim melegini ve seni korusun canim birdaha böyle sorunlar ve üzüntüler yasatmasin daima dualarimdasin kuzum...

nehircim sağolasın.... çok şükür atlattık..........

bende öyle düşünüyorum bakalım hayırlısı oda 1500lira tutuyo allahtan hayırlısı tüp bebek 4,5 tl bakalım alah herşeyin hayırlısı versin diyorumm

hayırlısı olsun canım. doktor da senin için tüp önerdiyse zaten aşılamayı hiç düşünme. ben sırf maliyetten dolayı doktora aşılama yapın dedikce ' hem zamanına hem parana yazık. sana tüp öneririz "demişlerdi. bende uygun bi yer bulup başladım. allah nasip ederse inşallah olumlu sonuç alırız.

selam ,

nasılsın ikramaya. bugün kimse yok

Iyiym saol canim tel den girince takip edemyrum temizlik bitti dus aldim yemek yapiyom tum yazlik kisliklari cikardim yerlestriyorum hurclara falan kocic Hasta naz yapiyo ilgi istiyo bi yandan. Sen nasilsin

Iyiym saol canim tel den girince takip edemyrum temizlik bitti dus aldim yemek yapiyom tum yazlik kisliklari cikardim yerlestriyorum hurclara falan kocic Hasta naz yapiyo ilgi istiyo bi yandan. Sen nasilsin

ohhh maşallah.. hamarat arkadasım. ee adam da haklı bu gün evde.ilgi bekler tabi.. bende iyiyim canım. napim. sabah sınava girdim geldim. biraz yorgunum. iğnelerimi oluyorum. yarın sabahta kontrolum var.

Topik aşağı sıralara düşmüş hemen iki kelime yazayım ilk sıraya çıkarayım...

derbiye 10 dk kaldı..
bizim evde maç telaşı var her zamanki gibi...
Beşiktaşımın kazanması dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…