arkadalar ben 3,5 yıllık evliyim korunmamamıza karşı hiç çocuğumuz olmadı ve dr hep tüp bebek diyor bazıları bir ere aşıla yapalım olmazsa sonra tüp bebek diyolar siz olsaydınız ne hangisini tercih ederdinizz bunca yıl içinde o kadar hayal kırıkları yaşadım ki psikolojim bozuldu bir süre ilaç kullandım allahtan hayırlısı herşeyin
Cnm ohh gözün AydınCok sevindim Elif'imiz iyi hamd olsun rabbime hemen küçük te olsa bir sadaka ver bebegin icin buarada sen detay li organ taramamı yaptırdın
canansb kullanıcısından alıntı
arkadalar ben 3,5 yıllık evliyim korunmamamıza karşı hiç çocuğumuz olmadı ve dr hep tüp bebek diyor bazıları bir ere aşıla yapalım olmazsa sonra tüp bebek diyolar siz olsaydınız ne hangisini tercih ederdinizz bunca yıl içinde o kadar hayal kırıkları yaşadım ki psikolojim bozuldu bir süre ilaç kullandım allahtan hayırlısı herşeyin
Hayrli olsun tedavi. Ama bence bosuna aşılama ile vakit kaybetme ben bosuna 2tane aşılama yaptırdım tüp yapmm dıyordu Dr um gerek yok demişti herseyin bir vakti var cnm Rabbim şimdi nasip etti insallh sanada nasip olur
canım hayırlısı olsun allah bizede tüm isteyenler nasip eder inş bana süreçlerini yaşadıklarını anlatırmısın ben aşamalar dan narkozda falan korkuyorum tabi anlamıyorsun ama narkoz hiç almadım ben daha
sağol canım.... organ taramamı zaten yaptırmıştım iyiydi çok şükür.. tekrar tarama yaptırdım ama diğerinden farklı olarak bisürü şeyi ölçtüler. damar ve kemik boyları organlar arasındaki mesafe yani aklına ne gelirse.. parmak boylarına oranlarına kadar herşeyi ölçtü doktor
öncelikle hepinize yanımda olduğunuz için tekrar teşekkür ederim... cuma gecemi biliyosunuz.. ağla ağla sabahı sabah ettim .. gece ne nette sürekli okuduk hastalıkları nasıl anlaşılacağını..allah korusun öyle bir durum olursa neler yapabileceğimizi... rabbim kimsenin başına vermesin geçirdiğim en kötü geceydi.. ben 24. haftada olduğum için amniyosentez bile yeterli değilmiş kordonsentez yapılalıymış ve sorun varsa bile yasal olarak gebeliği sonlandırma hakkım yok.. birde dr. hastanedeyken pazartesi arayın amniyosentez için gün belirleyelim demiş eşim sonradan söyledi.. tabi ben artık eminim bi problem olduğuna..eşimle hem araştırıyoruz hemm ağlıyoruz kabus gibiydi.... sonra nette okuduklarımdan yapılan ayrıntılı ölçümlerle hastalık riski olup olmadığının büyük ölçüde anlaşılabileceğini okudukk ve hemen ankarada 4boyutlu bi ultrason aramaya başladık..sabaha karşı sızmışım eşim dinleneyim diye uyandırmamış kalkar kalkmazda düştük hastane yollarına... dedim en az iki yerde ölçümleri yaptırıcaz yoksa bana gün yüzü yok.. gittik hastaneye biraz bekledikden sonra aldılar bizi.. doktora anlattık durumu dr. zaten ağlak suratımı görünce acıdı bana uzun uzun herşeyini inceledi kızımın parmak arası mesafelerine kadar ölçtü, damar boylarını kemik boylarını bütün organlarını çalışma hızlarını.... tek tek anlattı herşeyi ve bu ölçümler doğrultusunda ekstra bi durum hariç problem çıkma olasılığının olmadığını söyledi... iki saat kalmışızdır orda çıktık bendeki rahatlamayı anlatamam.. sonra kendi dr.umuzu aradık çıkıp oraya gidicez... dediki sonuç geldi temiz gerek yok teste.... ama ben o kadar gerilmişimki eşime hala bi yere dahamı gitsek diyorum bu kabusun bittiğine inanamıyorum.. eşim eve gitmeyelim dolaşalım açılırsın dedi bişeyler yedik sonra bebişe bişeyler baktık falan derken akşam oldu.... eşimin işleri vardı sabahtan ama yapamadığı için onları hallettik akşam yemeğimizide yiyip gelmemiz geç oldu... netim olmadığı için size haber veremedim.... ama hamilelik haberini yeni almış gibi oldum gerçi korku insanın içine düşmeye görsün hala acabalarım var ama çok şükür kızımda bende iyiyyiz ve sizi çok seviyoruz.................iyiki varsınız..........
Akasya yazıyı okurken gözyaslarım klavyeyı yıkamıs. Kuzummm o kadar sevındım kı guzel haberlerıne anlatatmam sana.Allah kımseyı evladıyla sınamasın.Guzel yuregıne acı vermesın ınsallah...Cok gecmıs olsun cnm bnm. Bu yasadıgın son kabus olsun ınsalahhhh...Rabbım kımı zaman bızlerı sınıyor. Ama sonuc guzel cıkmıssya cok sukur arkadasım...
canim benim pressesinin ve senin iyi olmana cok sevindim ben yeni ögrendigim icin üzüntüne ortak olamadim ama cok sükür sevincine ortak olabildim rabbim melegini ve seni korusun canim birdaha böyle sorunlar ve üzüntüler yasatmasin daima dualarimdasin kuzum...
bende öyle düşünüyorum bakalım hayırlısı oda 1500lira tutuyo allahtan hayırlısı tüp bebek 4,5 tl bakalım alah herşeyin hayırlısı versin diyorumm
selam ,
nasılsın ikramaya. bugün kimse yok
Iyiym saol canim tel den girince takip edemyrum temizlik bitti dus aldim yemek yapiyom tum yazlik kisliklari cikardim yerlestriyorum hurclara falan kocic Hasta naz yapiyo ilgi istiyo bi yandan. Sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?