Kızlar dün başıma neler geldi ........
Öğleden sonra işyerinde otururken kanamam başladı. Önce pembe, sonra bayağı bayağı kırmızı. Hemen merkezi aradım. Coraspini kesip hemen 2 tane progestan 50 mg iğne yaptırmamı istediler. Benim elim ayağım boşaldı bir anda ağlaya ağlaya gittim bir acile iğnemi yaptırdım. Eve gidip yat dediler. Ben de eve girmemle kanamam şiddetlendi, böyle reglin ortasında oluyor ya kırmızı yoğun jelimsi bir kan...tabi ben hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Merkezi aradım, uzakta değilsen hemen gel yoksa yakında biryerde ultrasona gir dediler. Ben de merkezden epey uzak oturuyorum ve akşam trafiğinde oraya ulaşmak imkansız...
Neyse eşim geldi o arada hemen Medicana ya gittik. Allah bin şükür bebekler kanamadan etkilenmemiş. Zaten kesenin bir tanesi biraz geriden geliyor sanki. İlk muayenede de diğerine göre daha zayıftı. Dr. 1 hafta rapor verdi, kıpırdamadan yatacaksın, sadece tuvalete kalkacaksın dediler. Şimdi annemde kalıyorum... her zaman internete giremeyebilirim, haberiniz olsun dedim..
Hamileler özellikle ilk 3 ay çoookkkkk dikkat edin. Ben çok hareketliyim sanırım ondan oldu. Merdivenleri bile koşarak iner çıkarım yani....
canım kuzucum nasılsınnn
Kızlar 40.12
Günaydın arkadaslar, hayırlı cumalar herkesee.
Gökyüzü hayırlı olsun ya, çok sevindim, Rabbim kucağınada almayı nasib etsin.
Egunal sende inşallah böyle haberlerle gelirsin;-)
Bende dün doktorumla konuştum, dondurulmuslarimi bir gün izlemeden koymuşlar, biraz sinirlendim bu duruma. İzleyeceklerini söylemişti. Deneme tahtasimiyim ben, o kadar yol yapıyoruz, piskolojimiz bozuluyor, böyle risklere niye girdik yaa?! İlk deneme diye önemsemediler sanki...
günaydınnn canımm....
günaydınnn...prenses gayet ii dir işşallahhhh
günaydınnnn canımm
günaydınnnn güzellikk
günaydınnnn güzell gözlümmm
günaydınnn canımm benimm
günaydınnn güzelll hamişşş
günayınnn canımm..maşşallah işler bitmiş ne güzelll
günaydınnnn şekerimmmm
günaydınnn kuzummm...
eet ya işşallah güzel haberler alırızzz
çok şükür boşaltımm tamamyediklerine dikkar et bida olmasın..bende boşaltım konusunda biraz sorunlu bi hatunumm
canımmm tebriklerişşallah kanamnda geçer bebişin sağlıkla gelirrr
günaydınnn canımm..nasılsınnn?
günaydın canımm..
ayy o bantlar çok zor oluo ya bende öle sorunlar yasamıştım..ama eğer çok hasar gördüyse yenisini tak..
aaaaaaa canımmmmm ecrinimmm bende bazen kız istiyorum bazen erkek istiyorum gün be gün değişiyor dengesizim bu araama eşim erkek istiyor. aman sağlıkla olsunda hiç farketmez.. sonra da senin ve herkesin bebişleri sağlıkla doğucak kuzucum
yuh yanı sen onalrı almaya gıtıtgınde bu bozuk dıyıp senın tedavın yarıda kalacak
bu nasıl ıs yaaaa hem bırsuru para verıyon hemde boyle yapıyorlar anlamak bazen cok zor bu merkezlerı yaaaaaaaa
evet canım nasılda geçti zaman hiç anlamadım valla. ilk trimester dönemi tamamlamak üzereyim. karnım şimdiden çıktı vallacinsiyete de az kaldı çok merak ediyorum
bebişinle sende iyisindir umarımm
vaalla ben doğurucam 2 ay sonra bende bişi anlamadım:))4 hafta kalmış cinsiyetine,Allah gönlüne göre versin inşallah canım,biz iyiyiz çok şükür,diyetteyim ben alışmaya çalışıyorum sadece
iim canım...şuan zaten bişi yapmıom parkelr değissin asıl iş sonra yagünaydın canımmm benimmmm, nasılsın napıyosun dinlendin mi tatlımmm
canım hosgeldınnnnnnnnnnn balımmmmmmm
nasılsın bakım sohbet kusuuu
evet canım nasılda geçti zaman hiç anlamadım valla. ilk trimester dönemi tamamlamak üzereyim. karnım şimdiden çıktı vallacinsiyete de az kaldı çok merak ediyorum
vaalla ben doğurucam 2 ay sonra bende bişi anlamadım:))4 hafta kalmış cinsiyetine,Allah gönlüne göre versin inşallah canım,biz iyiyiz çok şükür,diyetteyim ben alışmaya çalışıyorum sadece
baheçicede bana 12. haftadan itibaren eğer bebek gösterirse cinsiyeti görebiliyoruz. artık yeni makinalarımız var demişlerdi. bende sevinmiştim. ama artık başka bir doktora gidiyorum o da 16. haftadan önce öğrenemeyiz dedi. bahçecinin teknolojisinin bir kez daha çok iyi olduğunu öğrenmiş oldum ..
senin 2 ay kaldı şaka gibi mini mini bıcırığın doğmasına çok az var ne güzel sağlıkla doğsun annesi. bu arada bende aşırı kabızlık çekiyorum. kurtulduğuna sevindim kuzucum
baheçicede bana 12. haftadan itibaren eğer bebek gösterirse cinsiyeti görebiliyoruz. artık yeni makinalarımız var demişlerdi. bende sevinmiştim. ama artık başka bir doktora gidiyorum o da 16. haftadan önce öğrenemeyiz dedi. bahçecinin teknolojisinin bir kez daha çok iyi olduğunu öğrenmiş oldum ..
senin 2 ay kaldı şaka gibi mini mini bıcırığın doğmasına çok az var ne güzel sağlıkla doğsun annesi. bu arada bende aşırı kabızlık çekiyorum. kurtulduğuna sevindim kuzucum
elinde varsa yenisinide yapıştırabilirsin yoksa yara band da
olur neden olmasın
Cnm yanlış ifade ettim galiba, yani transferimi o sekilde yapmışlar.
Cözdürüp direk koymuşlar. Normalde bir gün bölünme olacakmı diye beklemesi gerekirdi. Bizim durumumuzda embryolarin uç gün sonra ölme ihtimali de varmış, buna rağmen 3. Gün embriyosunu cözdürüp izlemeden koydu ya. Madem öyle bir risk var, 5. Gün koy! Bldigin gibi gecen hafta sonucum negatifti. Anca toparlanıp doktorumu aradım dün, oda böyle olduğunu anlattı. Birdahaki e böyle yapmicakmis, çok şagolsun....
iim canım...şuan zaten bişi yapmıom parkelr değissin asıl iş sonra yasen nasılsınn?
hoşbuldukk canımmm
iim walla nolsun...pazara falan gitcem gerçi pazara gidiomda pazartesiden beri ewde yemek yemioz aldıklarım bozuluo wallabu hafta öle denk geldi hep annelerdeydik ama bu hafta ewimdeyim işşallah ya
iim canım...şuan zaten bişi yapmıom parkelr değissin asıl iş sonra yasen nasılsınn?
hoşbuldukk canımmm
iim walla nolsun...pazara falan gitcem gerçi pazara gidiomda pazartesiden beri ewde yemek yemioz aldıklarım bozuluo wallabu hafta öle denk geldi hep annelerdeydik ama bu hafta ewimdeyim işşallah ya
hımm 12.haftada çok iyiymiş yaa,teknolohi işte,gerçi doktordan doktora değişiyor,benim ablama 12.haftada kız demişti doktoru,ben 17.haftada öğrendim valla , biraz zor oldu ama beklemek olsun sağlılklı olsun yeterki
evet az kaldı valla şaka gibi gerçekten hazırlıklar başladı bende eğlenceli oluyor,aman yapma be canım kabızlık çok zor dikkat et kendine,ben lavmanla kurtuldum ancak hiçbişi kar etmedi,hemen al önlemini de sıkıntı olmasın
Ekincim çok imreniyorum sana,ne güzel keyfini çıkar canım benim
Anneciğimi,babacığımı göremeyeli aylar olduGurbet zor
tünaydın güzeller...........
neredeler kuzum aılennnn
deme oyle yaaaaa calısmıyon dımı sen gıt arada olmuyomu
hosgeldın canım nasılsın
iyiyim bitanem sen nasılsın?
yok sesi çıkmaz ya zaten hepsi yakın annemde kayınwaldemde napayım canım sıkılıo ewde bende geziomohhh ne guzel yaaaaa esın hıc sesı cıkmıyo bu duruma sanırsam gonderımde bızımkınede bulastırssın azcıkkk
alma kuzu ozaman markettende alırsın bozulmasın yazık gunah yaaaa yada ye onlarıııı
spor nasıl gıdıyor bakımmmmm
tünaydınn canımmmmmmtünaydın güzeller...........
Ekincim çok imreniyorum sana,ne güzel keyfini çıkar canım benim
Anneciğimi,babacığımı göremeyeli aylar olduGurbet zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?