Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım arkadaşım çok geçmiş olsun,Allah sana ve kuzucuklarına sağlık & iyilik versin.Birkaç gündür seninle hiç denk gelemedik bende nerede bu kız diyordum,şimdi gördüm yazını... Kendine çok dikkat et canım.

yuh yanı sen onları almaya gıtıtgınde bu bozuk dıyıp senın tedavın yarıda kalacak
bu nasıl ıs yaaaa hem bırsuru para verıyon hemde boyle yapıyorlar anlamak bazen cok zor bu merkezlerı yaaaaaaaa

canım hosgeldınnnnnnnnnnn balımmmmmmm
nasılsın bakım sohbet kusuuu

saglıklı olsun da ne olursa olsun ...ama ıcıme kız gıbı doguyor senın kısmet tabı bu ısler kuzummmm
erkekelr genelde erkek ıster bu dogallll 2. kız olsun derler 1 abılık yapacak ya

Son düzenleme:
yuh yanı sen onalrı almaya gıtıtgınde bu bozuk dıyıp senın tedavın yarıda kalacak
bu nasıl ıs yaaaa hem bırsuru para verıyon hemde boyle yapıyorlar anlamak bazen cok zor bu merkezlerı yaaaaaaaa

Cnm yanlış ifade ettim galiba, yani transferimi o sekilde yapmışlar.
Cözdürüp direk koymuşlar. Normalde bir gün bölünme olacakmı diye beklemesi gerekirdi. Bizim durumumuzda embryolarin uç gün sonra ölme ihtimali de varmış, buna rağmen 3. Gün embriyosunu cözdürüp izlemeden koydu ya. Madem öyle bir risk var, 5. Gün koy! Bldigin gibi gecen hafta sonucum negatifti. Anca toparlanıp doktorumu aradım dün, oda böyle olduğunu anlattı. Birdahaki e böyle yapmicakmis, çok şagolsun....

günaydın canımmm benimmmm, nasılsın napıyosun dinlendin mi tatlımmm
iim canım...şuan zaten bişi yapmıom parkelr değissin asıl iş sonra yasen nasılsınn?
canım hosgeldınnnnnnnnnnn balımmmmmmm
nasılsın bakım sohbet kusuuu

hoşbuldukk canımmm
iim walla nolsun...pazara falan gitcem gerçi pazara gidiomda pazartesiden beri ewde yemek yemioz aldıklarım bozuluo wallabu hafta öle denk geldi hep annelerdeydik ama bu hafta ewimdeyim işşallah ya

elinde varsa yenisinide yapıştırabilirsin yoksa yara band da
olur neden olmasın

yenisi var. 2 tane daha ama hemşire diger ikisini 3 gün sonra tak demişti.pazara denk geliyo. ee ptesi de toplama yapılacakmış yumoşun durumuna göre. pazar takmamın ne esprisi olacak onu anlamadım

ben yanlıs analdım galıba cnm ama yınede kızmakta haklıymısım....
nasıl boyel yaparlarkı yaaaa sadece para alamk ıcın ugrasıyorlar tutmus tutmamsı hıc umrunda degıl adamım parasına bırde namına bakıyor

ohhh ne guzel yaaaaa esın hıc sesı cıkmıyo bu duruma sanırsam gonderımde bızımkınede bulastırssın azcıkkk
alma kuzu ozaman markettende alırsın bozulmasın yazık gunah yaaaa yada ye onlarıııı
spor nasıl gıdıyor bakımmmmm

Ekincim çok imreniyorum sana,ne güzel keyfini çıkar canım benim

Anneciğimi,babacığımı göremeyeli aylar oldu Gurbet zor

yok sesi çıkmaz ya zaten hepsi yakın annemde kayınwaldemde napayım canım sıkılıo ewde bende geziomama bu sabah dedim akşam nerdeyiz diee şaka yaptım aslında yeter ya artık ewimizde oturalım dedi
spor ii gidio kilo weremesemde incelme olmuş ölçtüler 1 kg wermişim daha.boğazı tutsam weririmde napayım çok sewiom yemek yemiyi
tünaydın güzeller...........
tünaydınn canımmmmmm
Ekincim çok imreniyorum sana,ne güzel keyfini çıkar canım benim

Anneciğimi,babacığımı göremeyeli aylar oldu Gurbet zor

kıyamam sana çok mu uzaktalar...
benimkiler çok yakın zor olur ayrı olmak ya 1 ay istanbulda kaldım delircektim walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…