GunAydin canım Cok şükür İyiyim bı girip kızlara bakiym dedim heyecanla Gül'den ve su dan haber bekliyorum inşallah GUZEL haberlerle gelecekler ....
Sen nasılsın keyfin yerinde dir maci aldınız tebrikler ....
GunAydin canım Cok şükür İyiyim bı girip kızlara bakiym dedim heyecanla Gül'den ve su dan haber bekliyorum inşallah GUZEL haberlerle gelecekler ....
Sen nasılsın keyfin yerinde dir maci aldınız tebrikler ....
Zuzu anniş hoşgeldin nasılsın ?
Allah razı olsun zuzu ınsallah sımdı buyuk heyecanla onların sonularını beklıyorummm cnmm..Ama kanama devam edıyor bende..
Gokyuzu tebrik ediyorum canım seni.İnşallah böyle katlanarak devam eder.
Şimdi sıra egunal de inşallah ona da böyle sevineceğiz.
canım tebrik ederim
kanamaya gelince bebek yerini temizliyordur
benımde kanamalarım oldu bol bol yattım dinlendim
prugon depot iğne kullandım
ve hala progestan fitile devam ediyorum
sen rahat ol canım
Cok şükür İyiyim canım kesemizi göreceğimiz gunü bekliyoruz ... Sen nasılsın tedavi nasıl gidiyor yakında sende bebisleri gobusune alacan galiba .....
Yok canım artık kan vermeyecem 15 gun sonra kese ve kalp atışı icin gel dedi ama ben keseyi görelim deyince 1 hafta sonra gözükür dedi esime diyorum bu hafta kesye gidelim sonra da kalp atışına gideriz bakalım hayırlısı artık ...zuzucum sen bidaha kan vermiycen galiba
Canım onun eşi icin test yapacaklar onun sonucu .....zuzu cum benim internet sıkıntılı iyi takipde değilim su dan ne haber bekliyoruz???
yaaaa keyıfım superdı kı sehıt haberı gelene kadar kuzum yaaaa...
yoksa gokyuzunden guzel haber aldık kızlaranda guzel haber gelırse ve bırde evet macıda aldık ıyıyım ve bugun cuma ıkıgun tatıl yarın anama gıdecem ınsss aksam kalıcammmm
iğne olmaya gıdıyorum kızlarrr SİZİ ÇOK SEVİYORUMMMMM
ecrinle gülden akşam coştu BJK maçından sonra,,,yaa evet bugün 3 tane şehit haberi var ,çok ama çok üzücü,Allah rahmet eylesinn,
canım sende bu arada 3 aylık oluyosun bak kısmetse,zaman nasıl geçiyor dimii,,
Kızlar 40.12
selam ne haber kızlar. sabah sabah ilk güzel haberi aldık.. devamını bekliyoruz :)
ya bise soracam. dün hemşireler bana bant yapıştırdılar da biri iyi digeri devamlı düşüyo. gece de pijamamın tüyleri yapışmış
hiç tutmuyo artık. ne yapacam ben. yara bantıyla tuttursam olur mu
Canım benim keseler ve pıt pıtlar iyiliğine iyilik,sevincine sevinç katsın inşallah.
Zuzum benim dondurulmuş transferi hala çok net değil :18: Önümüzdeki hafta kesinleşecek inşallah.Histeroskopi sonrası bir anormal oldu bendeki sistemAllah hayırlısını versin inşallah...
İnşallah canım ısımız Cok zor doğurup kucağımıza alana kadar hep bı acaba olacak galiba Rabbim bu yolda emek veren herkesinyardimcisi olsun inşallah senin icinde hersey yolunda gider ve bebisine kavuşursun ....
Bu pazar hidirellez Gül ağaçlarının altına dileklerimizi çizelim
yok canım artık kan vermeyecem 15 gun sonra kese ve kalp atışı icin gel dedi ama ben keseyi görelim deyince 1 hafta sonra gözükür dedi esime diyorum bu hafta kesye gidelim sonra da kalp atışına gideriz bakalım hayırlısı artık ...
Canım onun eşi icin test yapacaklar onun sonucu .....
Yine mı ya allah rahmet eylesin anne babalarına sabır versin sebep olanları da rabb'ime havale ediyorum onlara yatacak yer bile vermesin( ben tv izlemiyorum o yüzden bilmiyordum .....
Oh git mis gibi anneciğinin yanına ne guzel bende annemi özledim bak bir kaç gun once gördüm âma ......
Inşallah kızlardan da guzel haberler gelecek
evet canım nasılda geçti zaman hiç anlamadım valla. Ilk trimester dönemi tamamlamak üzereyim. Karnım şimdiden çıktı vallaCinsiyete de az kaldı çok merak ediyorum
Bebişinle sende iyisindir umarımm
Canımmmm çok tebrik ederim sağlıkla doğsun inşallahhh
günaydınnn canımm....Günaydın ve Hayırlı Cumalar benim güzel kalpli arkadaşlarım Allah dualarımızı kabul etsin...Güldencim inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım seni çok öpüyorum
günaydınnn...prenses gayet ii dir işşallahhhhgünaydın hayırlı cumalar
güzel haberlerin geldiği bir gün olsun
bugun kızımla randevum var doktorumuz ne diyecek
günaydınnnn canımmGunumuz aydin Cumamız mubarek olsun sevgılı arkadaslarımm
günaydınnnn güzellikkgunaydın canım arkadaslarımmmmm
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrr
cok ama cokkkkkkkkk guzel bır gun olsunnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnn güzell gözlümmmEki Görüntüle 406661 nasılsınızz canım arkadaşlarımm...egunall canımm ıyı haberlerlee gelmenı bekliyoruzz Eki Görüntüle 406662
günaydınnn canımm benimmgünayın kızlar hayırlı cumalar olsun
günaydınnn güzelll hamişşşgünaydın canlarım, EGUNAL aklım sende inşallah bugün kutlama yapıcaz. herkes iyidir umarım. beşiktaşlıları tebrik ederim hak ettiler maçı. fenerli olarak üzüldüm ama umudumuz var hala
hepimize güzel bir gün dilerim ve öperim sizleri
günayınnn canımm..maşşallah işler bitmiş ne güzelllgünaydın kızlaar hayırlı cumalar..Allah dualarımızı kabul etsin...sabahtan kalkıp ütülerimi yaptım kahvaltımı edip bugünü kendime ayırıcam alışverişe çıkıcam maksat kafa dağılsın
günaydınnnn şekerimmmmGünaydın canım arkadaşlarım
Hepimiz için güzel bir gün olmasını dilerim.
Egunal canım dualarımız seninle,hayırlı haberlerini alacağız inşallah Allah'ın izniyle
günaydınnn kuzummm...Saatler geççsinnnnnn Allahımmm..
Hayırlısı ile güzel haberler alalımm..
Hem güldenim hemde gökyüzünden:18::18::18::18::18::18::18::18:
çok şükür boşaltımm tamamben bugün çokkkkkk mutluyum,,,,akşam olaylı bir şekilde gerçekleşti boşaltma işlemilavman yaptık ,ve çok zor oldu çok canım yandı ama oldu çok şükür,artık çok dikkat etmem lazım,bir daha olmak istemiyorum,akşam sıkıntıdan kazandığımıza bile sevinemedim valla maçı,
canımmm tebriklerKızlar 40.12
günaydınnn canımm..nasılsınnn?GUnaydin kızlar Hayirli cumalar.......
Gökyüzü tebrik ederim inşallah Egunal ve su dan da cuma gununun hayri hurmetine iyi haberler gelir
selam ne haber kızlar. sabah sabah ilk güzel haberi aldık.. devamını bekliyoruz :)
ya bise soracam. dün hemşireler bana bant yapıştırdılar da biri iyi digeri devamlı düşüyo. gece de pijamamın tüyleri yapışmış
bende haber okudum nette ogrendım kuzum yaaa aynen rabbıme havale edıyorum bende....
Ben 2 haftadır gıtmedımmı bu hafta gıdecem ıste ıslerı var tasınacakalrada bıraz bıseyler yapalım dedım
esımde o yuzden ıste ızın verdı kalcam son anda caymazsa
bence senın kızın olacak kuzummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?