Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım tebrik ederim
kanamaya gelince bebek yerini temizliyordur
benımde kanamalarım oldu bol bol yattım dinlendim
prugon depot iğne kullandım
ve hala progestan fitile devam ediyorum
sen rahat ol canım

Gokyuzu tebrik ediyorum canım seni.İnşallah böyle katlanarak devam eder.
Şimdi sıra egunal de inşallah ona da böyle sevineceğiz.

GunAydin canım Cok şükür İyiyim bı girip kızlara bakiym dedim heyecanla Gül'den ve su dan haber bekliyorum inşallah GUZEL haberlerle gelecekler ....
Sen nasılsın keyfin yerinde dir maci aldınız tebrikler ....

zuzu cum benim internet sıkıntılı iyi takipde değilim su dan ne haber bekliyoruz???

GunAydin canım Cok şükür İyiyim bı girip kızlara bakiym dedim heyecanla Gül'den ve su dan haber bekliyorum inşallah GUZEL haberlerle gelecekler ....
Sen nasılsın keyfin yerinde dir maci aldınız tebrikler ....

yaaaa keyıfım superdı kı sehıt haberı gelene kadar kuzum yaaaa...
yoksa gokyuzunden guzel haber aldık kızlaranda guzel haber gelırse ve bırde evet macıda aldık ıyıyım ve bugun cuma ıkıgun tatıl yarın anama gıdecem ınsss aksam kalıcammmm

Zuzu anniş hoşgeldin nasılsın ?

Cok şükür İyiyim canım kesemizi göreceğimiz gunü bekliyoruz ... Sen nasılsın tedavi nasıl gidiyor yakında sende bebisleri gobusune alacan galiba .....

Allah razı olsun zuzu ınsallah sımdı buyuk heyecanla onların sonularını beklıyorummm cnmm..Ama kanama devam edıyor bende..

İnşallah canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sende üzülme bebis seninle karasunun da kanaması oldu ama Cok şükür bebisi onunla yeter ki Rabbim ol desin hem bu kolay bir yol değil canım emin ol kanaman olmasa da kaygıların olacaktı Dr. Bana özellikle 1 ay daha Cok dikkat etmemi ve kesinlikle stres yapmama mı söyledi o yüzden bizlere stres yasakk

Gokyuzu tebrik ediyorum canım seni.İnşallah böyle katlanarak devam eder.
Şimdi sıra egunal de inşallah ona da böyle sevineceğiz.

ınsallah esınım gulden ve sudanda guzel haberler gelır ınsallah..

canım tebrik ederim
kanamaya gelince bebek yerini temizliyordur
benımde kanamalarım oldu bol bol yattım dinlendim
prugon depot iğne kullandım
ve hala progestan fitile devam ediyorum
sen rahat ol canım

Benı rahatlattın bıtanem ınsallah hepımız guzel sona ulasırızzzzzz

Cok şükür İyiyim canım kesemizi göreceğimiz gunü bekliyoruz ... Sen nasılsın tedavi nasıl gidiyor yakında sende bebisleri gobusune alacan galiba .....

Canım benim keseler ve pıt pıtlar iyiliğine iyilik,sevincine sevinç katsın inşallah.

Zuzum benim dondurulmuş transferi hala çok net değil :18: Önümüzdeki hafta kesinleşecek inşallah.Histeroskopi sonrası bir anormal oldu bendeki sistem Allah hayırlısını versin inşallah...

zuzucum sen bidaha kan vermiycen galiba
Yok canım artık kan vermeyecem 15 gun sonra kese ve kalp atışı icin gel dedi ama ben keseyi görelim deyince 1 hafta sonra gözükür dedi esime diyorum bu hafta kesye gidelim sonra da kalp atışına gideriz bakalım hayırlısı artık ...
zuzu cum benim internet sıkıntılı iyi takipde değilim su dan ne haber bekliyoruz???
Canım onun eşi icin test yapacaklar onun sonucu .....

Yine mı ya Allah rahmet eylesin anne babalarına sabır versin sebep olanları da Rabb'ime havale ediyorum onlara yatacak yer bile vermesin ( ben tv izlemiyorum o yüzden bilmiyordum .....

Oh git mis gibi anneciğinin yanına Ne GUZEL bende annemi özledim bak bir kaç gun once gördüm âma ......

İnşallah kızlardan da GUZEL haberler gelecek

evet canım nasılda geçti zaman hiç anlamadım valla. ilk trimester dönemi tamamlamak üzereyim. karnım şimdiden çıktı valla cinsiyete de az kaldı çok merak ediyorum
bebişinle sende iyisindir umarımm

canımmmm çok tebrik ederim sağlıkla doğsun inşallahhh

selam ne haber kızlar. sabah sabah ilk güzel haberi aldık.. devamını bekliyoruz :)
ya bise soracam. dün hemşireler bana bant yapıştırdılar da biri iyi digeri devamlı düşüyo. gece de pijamamın tüyleri yapışmış
hiç tutmuyo artık. ne yapacam ben. yara bantıyla tuttursam olur mu

elinde varsa yenisinide yapıştırabilirsin yoksa yara band da
olur neden olmasın

İnşallah canım ısımız Cok zor doğurup kucağımıza alana kadar hep bı acaba olacak galiba Rabbim bu yolda emek veren herkesinyardimcisi olsun inşallah senin icinde hersey yolunda gider ve bebisine kavuşursun ....

Bu pazar hidirellez Gül ağaçlarının altına dileklerimizi çizelim

Canım benim teşekkür ederim amin inşallah

Hidirellez demek Söylediğin iyi oldu sağol canım ,dünyadan haberim yok buara Boy boy bebişler çizeyim :97:Ayy şöyle bir hatırladımda o gül ağaçlarının altına neler çizmedim ben

bende haber okudum nette ogrendım kuzum yaaa aynen rabbıme havale edıyorum bende....
Ben 2 haftadır gıtmedımmı bu hafta gıdecem ıste ıslerı var tasınacakalrada bıraz bıseyler yapalım dedım
esımde o yuzden ıste ızın verdı kalcam son anda caymazsa

bence senın kızın olacak kuzummmmmm

Günaydın arkadaslar, hayırlı cumalar herkesee.

Gökyüzü hayırlı olsun ya, çok sevindim, Rabbim kucağınada almayı nasib etsin.

Egunal sende inşallah böyle haberlerle gelirsin;-)

Bende dün doktorumla konuştum, dondurulmuslarimi bir gün izlemeden koymuşlar, biraz sinirlendim bu duruma. İzleyeceklerini söylemişti. Deneme tahtasimiyim ben, o kadar yol yapıyoruz, piskolojimiz bozuluyor, böyle risklere niye girdik yaa?! İlk deneme diye önemsemediler sanki...

Günaydın ve Hayırlı Cumalar benim güzel kalpli arkadaşlarım Allah dualarımızı kabul etsin...Güldencim inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım seni çok öpüyorum
günaydınnn canımm....
günaydın hayırlı cumalar
güzel haberlerin geldiği bir gün olsun
bugun kızımla randevum var doktorumuz ne diyecek
günaydınnn...prenses gayet ii dir işşallahhhh
Gunumuz aydin Cumamız mubarek olsun sevgılı arkadaslarımm
günaydınnnn canımm
gunaydın canım arkadaslarımmmmm
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrr
cok ama cokkkkkkkkk guzel bır gun olsunnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnn güzellikk
Eki Görüntüle 406661 nasılsınızz canım arkadaşlarımm...egunall canımm ıyı haberlerlee gelmenı bekliyoruzz Eki Görüntüle 406662
günaydınnnn güzell gözlümmm
günayın kızlar hayırlı cumalar olsun
günaydınnn canımm benimm
günaydınnn güzelll hamişşş
günayınnn canımm..maşşallah işler bitmiş ne güzelll
Günaydın canım arkadaşlarım

Hepimiz için güzel bir gün olmasını dilerim.

Egunal canım dualarımız seninle,hayırlı haberlerini alacağız inşallah Allah'ın izniyle
günaydınnnn şekerimmmm
Saatler geççsinnnnnn Allahımmm..
Hayırlısı ile güzel haberler alalımm..
Hem güldenim hemde gökyüzünden:18::18::18::18::18::18::18::18:
günaydınnn kuzummm...
eet ya işşallah güzel haberler alırızzz
çok şükür boşaltımm tamamyediklerine dikkar et bida olmasın..bende boşaltım konusunda biraz sorunlu bi hatunumm
canımmm tebriklerişşallah kanamnda geçer bebişin sağlıkla gelirrr
GUnaydin kızlar Hayirli cumalar.......
Gökyüzü tebrik ederim inşallah Egunal ve su dan da cuma gununun hayri hurmetine iyi haberler gelir
günaydınnn canımm..nasılsınnn?

günaydın canımm..
ayy o bantlar çok zor oluo ya bende öle sorunlar yasamıştım..ama eğer çok hasar gördüyse yenisini tak..

aaaaaaa canımmmmm ecrinimmm bende bazen kız istiyorum bazen erkek istiyorum gün be gün değişiyor dengesizim bu ara ama eşim erkek istiyor. aman sağlıkla olsunda hiç farketmez.. sonra da senin ve herkesin bebişleri sağlıkla doğucak kuzucum

Olur canım neden olmasın kııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…