Tüp Bebek Günlüğümüz !

GUnaydin kızlar Hayirli cumalar.......
Gökyüzü tebrik ederim inşallah Egunal ve su dan da cuma gununun hayri hurmetine iyi haberler gelir

aynen canımmm ınsallah yaaa yanlızz bısey sorucamm gulden sabahtan mı gıdıcektı hastaneye hanı bu sabah hıc gelemedı ya topiğee ondan soruyomm

sabahtan gitmiştir herhalde, benim bugünlerde internet bağlantım o kadar kötü ki zor takip ediyorum topic i..

Gokyuzu tebrik ediyorum canım seni.İnşallah böyle katlanarak devam eder.
Şimdi sıra egunal de inşallah ona da böyle sevineceğiz.

Insallah masıde allah hepınızden razı olsunnnnn..Boyle kanaması olan kısılervarmı tanıdıgınız arkadaslar..

canım sıkıntı etme bu kanama işini kanama yaşayan arkadaşlarımız oldu şimdi hamileler bol bol dinlen iğnelerini ihmal etme . benim kanamam olmadığı halde test sonucumu aldıktan sonra bile bir ay devam ettim progestana

TEBRIKLER CNMMMMM

GUnaydin kızlar Hayirli cumalar.......
Gökyüzü tebrik ederim inşallah Egunal ve su dan da cuma gununun hayri hurmetine iyi haberler gelir

hosgeldın zuzum nasılsın bakımmmmmmm
amın canımmmmmmmm
su nun sonucu kacta cıkar acep yaaa esımde aynı sıkıntıdan benım ıns guzel sonuc alırız

TEBRIKLER CNMMMMM

hosgeldın zuzum nasılsın bakımmmmmmm
amın canımmmmmmmm
su nun sonucu kacta cıkar acep yaaa esımde aynı sıkıntıdan benım ıns guzel sonuc alırız

GunAydin canım Cok şükür İyiyim bı girip kızlara bakiym dedim heyecanla Gül'den ve su dan haber bekliyorum inşallah GUZEL haberlerle gelecekler ....
Sen nasılsın keyfin yerinde dir maci aldınız tebrikler ....

GunAydin canım Cok şükür İyiyim bı girip kızlara bakiym dedim heyecanla Gül'den ve su dan haber bekliyorum inşallah GUZEL haberlerle gelecekler ....
Sen nasılsın keyfin yerinde dir maci aldınız tebrikler ....

zuzucum sen bidaha kan vermiycen galiba

sabahtan gitmiştir herhalde, benim bugünlerde internet bağlantım o kadar kötü ki zor takip ediyorum topic i..

hmm anladım canımm hanı bende gıdıp gelırr sonucu sonra alır falan sandım ne bıleyımm neseee..bı gelsın de hayırlısınlaa..

çokkk rahatladım sanki annem beni yeniden doğurduamann amannn bi daa olmak istemiyorum

valla canımm rahatlamazmısın yaa buyuk sıkıntı yanıı amann heee cok dıkkat etmek lazım amaaaa nerdee...sen barıı dıkat ettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…