Kızlar 40.12
Kızlar 40.12
Kızlar 40.12
GUnaydin kızlar Hayirli cumalar.......
Gökyüzü tebrik ederim inşallah Egunal ve su dan da cuma gununun hayri hurmetine iyi haberler gelir
ohhh maşallahh günün ilk iyi haberi sıra da gülden var...
canım süperr sonucunnn
Gökyüzü tebrik ederim inşallah Egunal ve su dan da cuma gununun hayri hurmetine iyi haberler gelir
Insallah masıde allah hepınızden razı olsunnnnn..Boyle kanaması olan kısılervarmı tanıdıgınız arkadaslar..
aynen canımmm ınsallah yaaa yanlızz bısey sorucamm gulden sabahtan mı gıdıcektı hastaneye hanı bu sabah hıc gelemedı ya topiğee ondan soruyomm
Insallah masıde allah hepınızden razı olsunnnnn..Boyle kanaması olan kısılervarmı tanıdıgınız arkadaslar..
Kızlar 40.12
Kızlar sonucum 40.12 ama kanamam var dr progestan ıgne basladı. 5 gun ıgneye devam edıcekmısım. Suan kı yukselıs cok ıyı gebelık devam edıyor ama ben hala tedırgınım bukanama neden oluyor pekı ankayamadım bana bır yardım edın ltfn arkadaslar.....
canım çok şükür boşalttın sıkıntılarını ohh rahatlamışsındıırrbida dikkat et canım aman kabız olma bidaa çok kötü bişee
TEBRIKLER CNMMMMM
hosgeldın zuzum nasılsın bakımmmmmmm
amın canımmmmmmmm
su nun sonucu kacta cıkar acep yaaa esımde aynı sıkıntıdan benım ıns guzel sonuc alırız
GunAydin canım Cok şükür İyiyim bı girip kızlara bakiym dedim heyecanla Gül'den ve su dan haber bekliyorum inşallah GUZEL haberlerle gelecekler ....
Sen nasılsın keyfin yerinde dir maci aldınız tebrikler ....
çokkk rahatladım sanki annem beni yeniden doğurduamann amannn bi daa olmak istemiyorum
sabahtan gitmiştir herhalde, benim bugünlerde internet bağlantım o kadar kötü ki zor takip ediyorum topic i..
çokkk rahatladım sanki annem beni yeniden doğurduamann amannn bi daa olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?