Tüp Bebek Günlüğümüz !

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

içimden 23 nisan şarkısı sölemek geldi... sanki en sevinçli en mutlu gün...bugün 23 nisan hep neşeyle doluyor insan...............

güldenn sabah erken kalktım die biraz uyuyayım dedim ekranı açık bıraktım . ve şu andaaa ekrana kilitlandım ağlıyorummm sevinçtenn değerin yükseldi rabbime sonsuz hamdü senalar olsunn canım benimm nazlııı kuzucuğumun annesiii

kutlamaya geç kalmadım dimi

güldencim tebrik ediyorum canım çok sevindim kendiminki kadar çok inan allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallah sağlıkla

içimden 23 nisan şarkısı sölemek geldi... sanki en sevinçli en mutlu gün...bugün 23 nisan hep neşeyle doluyor insan...............

soyle canımmmmmmmmmmm benımmmmmmmmmmmmmmmmm

bu super yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:nazar
kutlamaya geç kalmadım dimi

güldencim tebrik ediyorum canım çok sevindim kendiminki kadar çok inan allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallah sağlıkla

yenı basladıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee v

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gidiicemmm hemn embiryoalırmı kahrolası merkezimdne alıp gidicem bananneeee
adam artık promosyon ücreti vericek akasyaya..
hem eblki orakiler hep kız yapar ebnimd eilk bebem kzı olur..baksana ceren nazlı geliyor..elifnaz öyle...
ayy benimd ezeynebim gelsinnnnnn

guldenciimm çok tebrikleeer , inanılmaz sevindim haberi görünce..sırf senden haber almak için girip çıkıyorum bu ara, inan içim kıpır kıpır oldu çok duygulandım..allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…