Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ben de seni soruyordum....
Heyooooooo.....
Allah'ım ağlatmasın hep güldürsün seni....

amın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
senı cokkkkkkkkkkkkkkkk sevıyorum balımmmmmmmmmmmmm
aglatma bızıııııı

Son düzenleme:

amınn canım amınn ne demekkk..artık kesın kızımm herşeyy kotu dusunmekk yokk aaaaa bak bu bebişş cok nazlıı bole yandınn ANNESİİİİİİİİİİ

:103: :103: :103:

haydi canlar kutlamalara devam:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119
::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119

Canımın taaaaa içi..
Bu kadar insan burada aynı şeyleri yaşıyoruz seninle birlikte..
Ama hayal ediyorumda şu anda içinde minik bir can taşıyor olmayı düşünmek bilmek bile anlatılmaz yaşanır eminim..
Hepimizin ortak duasıı Rabbim sevincimizi yarım bıraktırmasınn..İnş sabırla dualarla bu günleri gördükkk..
Geriside gelicekkk Allahın izni ileee..

kızlar kutlamalar bitince herkes duaya tamammı..dualr çok önemli..
birbirmize yapılan duada günahsız ağızın duası giib oluyor daha makbul tamammı..ben kendi adıma çok sevindim..
ilk defa briri için şükür namazı kılıcam niyetlendim çünkü bu bebe benide çok süründürdü..
günlerdir hastalık biyana işlerimi yapmadım bebenin yüznden öğlene kadar sonuç beklemekten..
akşam menüde ne var güldenin 161lik bebesi canım diyecem eşimeeeartık buderece olacaktım
ağırdan aldı sıpa nazlı yaaaankaraya gideyim anasının göbüşünd eolsun onu seveceemmmmm

canımmmm sarıı şekerimm benimmmm
RABBİM MUTLULUĞUNU DAİM ETSİNNN İŞŞALLAHHHH
KOCA GÖBEKLİİ Bİ HAMİŞŞŞ OL İŞŞŞALLLLLAHAHHHHHHHHHHHHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…