nazlı ceren geliyo.....................
içimden 23 nisan şarkısı sölemek geldi... sanki en sevinçli en mutlu gün...bugün 23 nisan hep neşeyle doluyor insan...............
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gidiicemmm hemn embiryoalırmı kahrolası merkezimdne alıp gidicem bananneeee
adam artık promosyon ücreti vericek akasyaya..
hem eblki orakiler hep kız yapar ebnimd eilk bebem kzı olur..baksana ceren nazlı geliyor..elifnaz öyle...
ayy benimd ezeynebim gelsinnnnnn
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee v
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gidiicemmm hemn embiryoalırmı kahrolası merkezimdne alıp gidicem bananneeee
adam artık promosyon ücreti vericek akasyaya..
hem eblki orakiler hep kız yapar ebnimd eilk bebem kzı olur..baksana ceren nazlı geliyor..elifnaz öyle...
ayy benimd ezeynebim gelsinnnnnn
gelin bacular.... ilerde birgün toplanır çocuklarımıza; siz aslında tüp kardeşiniz diye itirafta bulunuruz
versın tabı akasyama aaaaaaaaaaaaaaaaa
bende ecrınımı alım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee v
versın tabı akasyama aaaaaaaaaaaaaaaaa
bende ecrınımı alım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
Bence o bir minik kartalll olucakkk teyzoşuuu...
Ayy bende eşlik ediyimmm
canım yaa,,inşallah seninde ecrinin gelicekkkk,,yada merttt:))inşallahhhhhhhhh,,,bu mübarek günde dua edelimm
al kız inşaallah..kızlarımızında ismi hazır kendileride gelicek inşaallah....yerim onları bennnnnn
mutluyum,şoktayım,ağlıyorum,gülüyorum ne haldeyim bilmiyorum...
canım arkadaşlarım ve yakınlarım arıyorlar sürekli telefondayım ve yazamadım size...
birazdan yazmaya başlayacam detaylı...
sanırım bir mucizeye doğru ilerliyorum...
Merak ettiniz,benimle heyecanımı,üzüntümü,mutluluğumu paylaştınız,gece gündüz dua ettiniz...
Hepinizden Allahrazı olsun Bugünü bana yaşatan Rabbimden sevincimi yarım bırakmamasını diliyorum...
Anne Baba olmak için emeğini,zamanını,parasını,sağlığını hiç düşünmeden ortaya koyan tüm kullarına hayırlı evlatlar nasip et Yarabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?