Tüp Bebek Günlüğümüz !

versın tabı akasyama aaaaaaaaaaaaaaaaa
bende ecrınımı alım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee v

gelin bacular.... ilerde birgün toplanır çocuklarımıza; siz aslında tüp kardeşiniz diye itirafta bulunuruz

Çok sevincliyim canım gözün Aydın tevekkülünün inancının sükunetinin ve sana edilen duaların karşılığını verdi Rabbim inşallah sonuna kadar sorunsuz bı gebelik geçirirsin allahım kucaginada almayı nasip etsin mucizeni çok sevindim degerini görünce gözyaşlarımı tutamadım Allah hepimizi mutluluktan ağlatsın inşallah :))

canım yaa,,inşallah seninde ecrinin gelicekkkk,,yada merttt:))inşallahhhhhhhhh,,,bu mübarek günde dua edelimm

al kız inşaallah..kızlarımızında ismi hazır kendileride gelicek inşaallah....yerim onları bennnnnn

rabbımmmm buyuk canllarımmmmmm
bızımde elımızı kucagımızı bos ceverımeyecek elbettttt

Aşkısıı semuşla da ağlaştık Allahım nasıl bir gün bugün büleeee..
Bekle bekleee boşalma yaşıyoruz galibaa..
Semuşta tebriklerini iletiyorr neti kopmuşş garibiminnn..

mutluyum,şoktayım,ağlıyorum,gülüyorum ne haldeyim bilmiyorum...
canım arkadaşlarım ve yakınlarım arıyorlar sürekli telefondayım ve yazamadım size...
birazdan yazmaya başlayacam detaylı...
sanırım bir mucizeye doğru ilerliyorum...
Merak ettiniz,benimle heyecanımı,üzüntümü,mutluluğumu paylaştınız,gece gündüz dua ettiniz...
Hepinizden Allahrazı olsun Bugünü bana yaşatan Rabbimden sevincimi yarım bırakmamasını diliyorum...
Anne Baba olmak için emeğini,zamanını,parasını,sağlığını hiç düşünmeden ortaya koyan tüm kullarına hayırlı evlatlar nasip et Yarabbim...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...............................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…