Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben kacar kızlar kociş beni bekliyor

iyi akşamlar canımm...

saol canım valla hepimiz çok sevindik inşallah böyle güzel devam ederiz...
Allah bebeklerimizi bağışlasın ayırmasın bizden..

teşekkürler kuzum...
değerim 161.45 çıktı pazartesi bi daha bakılacak..

mutlaka bişiler düşünmüştür ama bende o hava yok diye erteleybilir diyorum ya pazartesiyi bekliyoruz canım..

ahh canımmm nolcak bu iş böleee..kıyamam sana..nerde çalışıon sen böle yoğun bu kadar?

amanda amannnnnn ne güzel çift çizgiler böleee
bak seninn çişlii testinii bile sewdimmmm

Turizm acentasındayım canım mahvoldum ben yorgunluktan neyse ki yarından itibaren normale dönüyor

Kızlar benim opudan bugüne kadar göğüslerimde çok gaddarın ve ağrıyordu bugün gecti ağrısı ve hassasiyeti testim Pazartesi normalmidir bu durum kafam allak bullak hicbiseye konsantre olamıyorum uyuyamiyorum dilimde hep dua hayırlısını dilemenden başka bisey gelmiyor elimden hissettiğim en ufak seyleri bile yorumlamaya çalışıyorum ((

Canım arkadaşlarım kocacım geliyoo onu karşılayım bebeğimizle
oyy sevsinler bebeğini...bu cümlen yüzümde tatlı bi tebessüm bıraktı...
ve anladımki ne kadar hayatımızı değiştirecek hamile kalmamız bile..
rabbm sevincini tam eylesinde kucakta karşıla bebeğinle eşini inşaaalah 9ay sonra...
ee benimkide gelse baride görse yüzümdeki mutluluğu artık...

canım azkaldı seninde inş. iiy olucak herşey sabrettt

Hiç birşey bekleme artık yaa Rabbimin izniyle sen hamilesin tamam mı hersey yolunda sen artık normal bir hamilesin yorgunun tamm anliyorumda beklemeni anlamıyorum Gusel annecik Rabbim insallh kucağına almayı nasip etsin cnmmm bnm ben kese görmeyi geçtim cinsiyetini bekliyorum bile senin kuzunun ilk hediyesi benden bana ne bir ara özelden bana rica etsem adres yollarmisin cnm en geç sana Haziran ortasına kadar paket yapmam lazım sonra ağırlaşarsam ben ilk öğrendiğim gun bebeğime pembe patik aldım sende icinden gecen reng birşey al bebeğine bakalım olacakmı bana psikolog arkadasım söylemişti düşünce gücü diye

Yarın kan ver cnm Dermisim bizim kızlar hayr dicek şimdi neyse saka yaptım ben de insallh olucak cnm Benm de son günler sadece adet ağrılarım vardı uyu ama yorma bebelerini

egunalllll

canımmm benimmmm gerçektennn çokkk sevindimmm.i. Allahım kucağına almayı da nasip etsin. Allah isteyen herkese versin....

Yarın kan ver cnm Dermisim bizim kızlar hayr dicek şimdi neyse saka yaptım ben de insallh olucak cnm Benm de son günler sadece adet ağrılarım vardı uyu ama yorma bebelerini

Canım zaten Türkiye de olsaydım yarın kanverirdim yarın 12. Gunüm. Ama yurt disindayim ben Pazartesi çağırıyorlar test icin. Hayırlısı olsun hepimiz icin

ben geldim,gecmiş kutlamaları okudum,ammma kutlama yaparmışız..gülden bebegin dogunca göster bu kutlamaları,bak bebegim senin göbüşümde oldugunu ögrendigimiz gün teyzelerin sevinçten cıldırdı dersinbana gelince dolgu yaptırmak için gittigim dr dan diş cektirerek cıktım..20 lik diş cekilirken yanında bulunan dişte yerinden oynamış,sallanıyomuş,hiç farketmedim..ben ha bre başka dişe dolgu yapılcak cürük diyodum..dr bi baktı bu diş gitmiş,ALLAH tan çürükmüş cekcez dedi..peki dedim..ama cekilirken cenem cıkıyodu nerdeyse..20 lik cekilirken bu kadar zorlanmadım haa..aman nedir benim bu dişlerden cektigimşimdi igne etkisi geciyo biraz acım var,bi kac günde bunu cekcez anlıycagınız..ayy bana ha bre bişeyler oluyo:26:hayırlısıyla dogum ayına bi gelsem,kuzucuklarımda sıkıldı diş derdindenakşam akşam keyfinizi kacırmıyım ,yazayım dedim..uzancam artık malum..hepinize iyi akşamlar..güldenim sende yat dinlen artık,kendine coook dikkat etmen lazım biliyosun:26:

cok ama cok sevindim.Rabbim kucagina almayida nasip etsin. insallah darisida bizlere olur.

gözün aydın canım sevındım senın adına
kutlayın tabi bu güzel haberi
yakın zamanda da gebeliğini kutlarsın inş.
inşallah canım ..................

ay canım benı ya bu saate kadar çaılışmak çok or rabbım kolaylık versin

Çok şükür Rabbime su dan da güzel haberler gelmişş..
Maşallah subhanallah
Çamlıcaya kutlamaya gitmişlerr..
Bende aramadım mesaj attım o yüzden..
Çokk mutluyum çokkkkk
sağol bebemmmmmmmmm darısı pikoçolara ve kardeşlerine

canım benim çok sevindim değerinize...hadi başlada bir an önce hayırlı haberlerini alalım...RABBİM yardıncın olsun...
amin canım inşalllhhhhhhhhhhhhhhhhh

değerim 161.45 çıktı pazartesi bi daha bakılacak..

tebrik ederim egucummmmmmmm çok sevindim...süper bir katlama,süper bir gelişmeeee.......inşallah sonuna kadar sorunsuz devam eder....ayyyy çok mtlu oldumm.... :124::124::124::124::124::124::124::131::131::131:keyiflendim valla

Topic gülleri nihayet paydos zilim çaldı Hepinize iyi geceler çok seviyorum sizleri kocaman kocaman öpüyorum Yarın sabah 7.30 da burada olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…