ben kacar kızlar kociş beni bekliyor
hayatım eve yeni geldim senin sonucuna baktım rabbime şükürler olsun rabbim emeklerinin karşılığını verdi inşallah sağlıkla kucağına alacağın günleride görürsün kuzum çok sevindik hepimiz
cnm çok şükür güzel haberler var sendenkutlamaları gördüm,ama değerin ne oldu bakamadım önceki yazılanlara,çok tebrikler benden de,hamiş listesine gir ve arkandan bizleri de sürükle hadi hayırlısıyla,bu sevincin katlanarak artsın inşallah,değerin de tabi öptm çok!
Cnmmm bnm neyse bu aksam kocana kutlarsınız zaten asıl kutlama kocanla olan cnmAy bnm öğrendiğim gunüm geldi aklıma neguzel tadını çıkar cnm esim kocaman bir ayı ve ayının kucağında minicik yavrusu var birde cok guzel bir beyaz zarf verdi bana cok guzeldi tadını çıkar cnm bu aksam yat dinlen Güzelce
ahh canımmm nolcak bu iş böleee..kıyamam sana..nerde çalışıon sen böle yoğun bu kadar?
amanda amannnnnn ne güzel çift çizgiler böleee
bak seninn çişlii testinii bile sewdimmmm
oyy sevsinler bebeğini...bu cümlen yüzümde tatlı bi tebessüm bıraktı...Canım arkadaşlarım kocacım geliyoo onu karşılayım bebeğimizle
Kızlar benim opudan bugüne kadar göğüslerimde çok gaddarın ve ağrıyordu bugün gecti ağrısı ve hassasiyeti testim Pazartesi normalmidir bu durum kafam allak bullak hicbiseye konsantre olamıyorum uyuyamiyorum dilimde hep dua hayırlısını dilemenden başka bisey gelmiyor elimden hissettiğim en ufak seyleri bile yorumlamaya çalışıyorum((
iyi akşamlar canımm...
saol canım valla hepimiz çok sevindik inşallah böyle güzel devam ederiz...
Allah bebeklerimizi bağışlasın ayırmasın bizden..
teşekkürler kuzum...
değerim 161.45 çıktı pazartesi bi daha bakılacak..
mutlaka bişiler düşünmüştür ama bende o hava yok diye erteleybilir diyorum ya pazartesiyi bekliyoruz canım..
Kızlar benim opudan bugüne kadar göğüslerimde çok gaddarın ve ağrıyordu bugün gecti ağrısı ve hassasiyeti testim Pazartesi normalmidir bu durum kafam allak bullak hicbiseye konsantre olamıyorum uyuyamiyorum dilimde hep dua hayırlısını dilemenden başka bisey gelmiyor elimden hissettiğim en ufak seyleri bile yorumlamaya çalışıyorum((
Yarın kan ver cnm Dermisimbizim kızlar hayr dicek şimdi neyse saka yaptım ben de insallh olucak cnm Benm de son günler sadece adet ağrılarım vardı uyu ama yorma bebelerini
inşallah canım ..................gözün aydın canım sevındım senın adına
kutlayın tabi bu güzel haberi
yakın zamanda da gebeliğini kutlarsın inş.
ay canım benı ya bu saate kadar çaılışmak çok or rabbım kolaylık versinyaa kızlar ben kutlama ve takip olaylarına yetişemiyorum artık pert oldum çünkü diğer arkadaşım bugün gelmedi ve ben yine gece 11 de çıkıyorum ağlamak istiyorumartık eve gidip uzanmak istiyorum kasıklarım ağrıyor zaten bir de sürekli oturunca fena oldum yani arada dolaşıyorum ama uzanmak istiyorum.. yok yok bu böyle olmayacak önümüzdeki ay başında bitti burayla işim
sağol bebemmmmmmmmm darısı pikoçolara ve kardeşlerineÇok şükür Rabbime su dan da güzel haberler gelmişş..
Maşallah subhanallah
Çamlıcaya kutlamaya gitmişlerr..
Bende aramadım mesaj attım o yüzden..
Çokk mutluyum çokkkkk
amin canım inşalllhhhhhhhhhhhhhhhhhcanım benim çok sevindim değerinize...hadi başlada bir an önce hayırlı haberlerini alalım...RABBİM yardıncın olsun...
inşallah canım ..................
ay canım benı ya bu saate kadar çaılışmak çok or rabbım kolaylık versin
sağol bebemmmmmmmmm darısı pikoçolara ve kardeşlerine
amin canım inşalllhhhhhhhhhhhhhhhhh
değerim 161.45 çıktı pazartesi bi daha bakılacak..
güle güle canım hadı git dinlen bırazTopic gülleri nihayet paydos zilim çaldıHepinize iyi geceler çok seviyorum sizleri kocaman kocaman öpüyorum Yarın sabah 7.30 da burada olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?