Tüp Bebek Günlüğümüz !

bak seeennnn bi eğleniyoo benim testlerimle..
demek bu kadar sevdim e işer işer yollarım ben sana yakından bakarsın
ay ne fena

eğlenirmiyimm kızz sewdim testlerinii ondan
ama artık seni daha az sewiommm bebişin sewgisi seni geçtiiiçatlaa patlaa sennnnn

napıyoonnn özledim seni hiç görüşmedikya bugün
sana yazdım 3609 da

tam bu mesajını okudum güldüm neeee hiç görüşemedik mi
Valla son zamanlarda telefon şirketlerindende özel teklifler bekliyoruzzz..Bize uygun diğer yarım tarifesi mesela..
Sonra yukardaki mesaja yönlendirdin beniii..Okurkenn hem gülümsüyor hemde ağlamaya başladım aşkısıııı..
Benimde sülememe gerek varmı bilmem ama seni gerçekten ama gerçekten taaa yüreğimdeennn çok fena seviyorummmm..Eve geldim dedimm ahh bi yanında olaydım gene diye içlendimm..Tutamıyorum kendimi yazarken ağlıyorumm..Bize bu sevinci yaşatan Yaradana binlerce hamd binlerce şükür olsun..İnş minik kartalın ultrason görüntülerine kalsın diğer gözyaşlarımızz..Bende bendee iğnelerden sertleşmişde olsaa senii mıncık mıncıkk kokulu kokulu misss öpüyorumm benimmm canımın taaa en içii..

güldencim ooo kadar sevindim ki anlatamam...:) :) :) allahım devamını getirsin... bebişin heppp seninle olsun inşallahhhhhh

saol canım..
Allah önce bebeklerimizi göndersin sonra onları bize bağışlasın...
sağlıklı gebelikler nasşp etsin

Pikaçuyu unutmuşum bu arada benn evett valla bu kadar gaza gelmesi gerekli..
Semuş teyzesşde telde sülenndi pikaçuyaa..Bak kardeşinn haberi gelldi sende azcık çaba göster pikaçu diye:))))Allahım çok komiğiz valla yaa..

Son düzenleme:
eğlenirmiyimm kızz sewdim testlerinii ondan
ama artık seni daha az sewiommm bebişin sewgisi seni geçtiiiçatlaa patlaa sennnnn

b,liyorum kuzun seviyon sen benim testlerimii..
tamam bi benim kuzumu benden çok sevebilirsin başkalarına izin yok...

delisin sen yaaaa tam bu diğer yarım tarifesine gülerken
devamında ağlattın beniii
ne garip birgün yaaa bütün duygularım karıştı birbirine...
Allah bundan sonra yüzümüzü güldürsün gözyaşlarımız sadece mutluluktan olsun aşkısıııı...
yanağına bir öpücük kondurdum hissettinmiii

Çok sevindim Gülden,sonucun artmış.Allah sağlıklı bir şekilde hamileliğini tamamalayıp,bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

evet atağa kalkmasını bekliyoruz hepberaber...
biricik pikaçu

egunal canım tebrik ederim hayırlısıyla değerin artar gnüler çabucak geçerde doğuma gün saymaya başlarsın inşallah....

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Çok sevindim Gülden,sonucun artmış.Allah sağlıklı bir şekilde hamileliğini tamamalayıp,bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

teşekkürler canım...
Bütün güzel dileklerine Aminnn diyorum...
ilgin için çok saol..
Rabbim bütün evlat hasreti çeken arkadaşlarıma nasip etsin..

b,liyorum kuzun seviyon sen benim testlerimii..
tamam bi benim kuzumu benden çok sevebilirsin başkalarına izin yok...

yerim ben onuu yerimmmm
annem kayınwaldemmm görümcem falan hepsi seni çok tebrik ettilerrhele kayınwaldem delirdi bi sewinç bi sewinç anlatamm yaniii anlatıom sizi die artık ewden biri oldunuz walla

saol kuzummm...
inşallah herşey yoluna giriyor yavaştan da olsa...
Rabbim o günleride görmeyi yaşamayı nasip etsin hepimize

Slm canlarımı nasılsıniz guldenimm varmı bu aksam kutlama :118:

bu akşam hiç kutlama havamda değilim canım hem yorgunum hem ağrılarım var..
sanırım pazartesiye kalacak..
son değerimizi bi alalım Allahın izniyle ondan sonra kutlamanın kralını yaparız bu akşam yatasım var...

Aaaaaaaaaa kavgada söylenmezzz heeee

bak doldurula geliyom kavga çıkacak

yerim ben onuu yerimmmm
annem kayınwaldemmm görümcem falan hepsi seni çok tebrik ettilerrhele kayınwaldem delirdi bi sewinç bi sewinç anlatamm yaniii anlatıom sizi die artık ewden biri oldunuz walla

hepsine çok teşekkür ediyorum saolsunlar...
inşallah kendi kızlarıda hamiş olacak o zaman bende onları tebrik edecem...
burdaki gizli özne yani hamiş pelin oluyooo

Ben listelerimizi güncellemeye gidiyorum anca bu saati buldu...
kendimide hamişler listemize ekleyivereyim barii..
Allahım hep hamiş listesinde kalayımmm olarmıııı

hayatım eve yeni geldim senin sonucuna baktım rabbime şükürler olsun rabbim emeklerinin karşılığını verdi inşallah sağlıkla kucağına alacağın günleride görürsün kuzum çok sevindik hepimiz

cnm çok şükür güzel haberler var senden kutlamaları gördüm,ama değerin ne oldu bakamadım önceki yazılanlara,çok tebrikler benden de,hamiş listesine gir ve arkandan bizleri de sürükle hadi hayırlısıyla,bu sevincin katlanarak artsın inşallah,değerin de tabi öptm çok!

Cnmmm bnm neyse bu aksam kocana kutlarsınız zaten asıl kutlama kocanla olan cnm Ay bnm öğrendiğim gunüm geldi aklıma neguzel tadını çıkar cnm esim kocaman bir ayı ve ayının kucağında minicik yavrusu var birde cok guzel bir beyaz zarf verdi bana cok guzeldi tadını çıkar cnm bu aksam yat dinlen Güzelce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…