Eki Görüntüle 407345 işte dün ve bu sabah ki çift çizgilerim
valla oturup beraber ağlayalım yanii..
transfer olduğundan beri dinlenemedin bi türlü..
haklısın ilk fırsatta çık bu işten zor durumda kalmayacaksan ne bu böyle hep gece 11 lere kadar çalışılırmı yaaa..
sinirlerim hopladı..
ayy çift çizgilere bak yaa..
egucum bunlar evde olanlarmı ya sen test öncesi hiç yapmadın demi evde:26:
şimdide iiy olmuş fantazi yapmışın..
ALLAHIM sen banada bidaha yaşat bi gördüm aradan geçti 6 seneozaman bukadar deliside değildim
Yaaa maşallah darısı başıma güldencim
Anladım canım benim de var evde yapsam mı diye düşünüyorum ama korkuyorum yapmaktan ve göreceklerimden(
aynen öyle canım...
Donmuş minik kuşlarıma kavuşmayı beklerken ağaç değil orman oldum resmen. :119:
Sekizi birden ordalar aylardır biliyorum,bekliyorum,onlar için uygun ortam oluşturmaya çalışıyorum.:97:
Allah vakti saati geldiğinde,en hayırlı gördüğü zamanda nasip etsin inşallah.
su1838 in sevalimizin eşinin 0 çıkan değerleri tedaviden sonra 10 milyon olmuş...
şu an çok mutlu şükürler olsun yarabbim...
canııımmm beniimmmm
Valla seni gördüm yüzümde bir tebessüm belirdi
Gayet dikkatli davranıyorum canım..
Annemde yardıma gelecek zaten..
Valla doğru dedin anneler günü hediyesi olacak inşallah..
Canımcım aynen şöyle oldu...
Tel ettim durgun bir ses tonuyla değerim 161 dedim başta anlamadı çünkü kötü bişeymiş gibi söyleyince anlamadım bi daha söylermisin dedi söyledim...ooooo hayırlı olsun tebrik ederim dediSanki durumun kendisiyle bi alakası yokta arkadaşından bi haber almış onu tebrik ediyooo..bunun gibi cümleler sarfedince şokta olduğunu anladım zaten..iyimisin dedimm valla aşkım gözümüzaydın çok şükür dedi bi de pazartesi olsun güzel bi değer gelsin iyice rahatlayacaz dedi..yani anlayacağın hala tam kaptıramadık kendimizi hala temkinliyiz...
sagol canım benım
canım benim kusura bakma telefondada pek konuşamadım
sağol canım aradaşım amin rabbim herkese güzel haberler aldırsın
Sanırım kafanda bır suru soru ısaretıyle baslamıssın tedavıye yazdıklarını okurken. Kendımı hatırladım benım de tup bebek seruvenım hsg fılmı sonucumla baslamıstı ben ılk hsg fılmınde tuplerım tıkalı oldugu ıcın cok kotu olsdum agrım cok oldu ve. 2. Gun ateslendım.. Sonra laporoslkopı. Ile tuplerımm alındı.. San tek dıyecegım ınsaallah sorun neyse en kısa zamnda tespıt edılır ve ne yaptıgını bılen bır doktorla bu zor yola gırersınız.. Allah yar ve yardımcın olsun lutfen doktorunla cok ıyı konus anlat ve ne yaptıgını bılen bır hekımle basla tedavıne hayatım hsg sonucuna gore asamalrın ve tedavı yolunbelırlenır canım
Aynen tatlım 3 gün kar kaldı yanıma üzülüyorum işte ya etkilerse diye sonra da diyorum ki Allaha emanet nasipte varsa olur karmakarışık oldum yani...:18:
inşallah canım sende en kısa zamanda kavuşacan bebişlere
işte süper bir haber daha çok şükür rabbime ...
temkinli olmanı anlıyorum canımmm ama sen hamilesin yeğenim göbüşünde ve 9 ay boyunca orda kalacak bence yine erken testin sıkıntısınını yaşadık 12. Gün yapsan daha makul olacaktı bu panikleri yaşamayacaktın ama elinde olan birşey değildi olsun bebiş geliyor ya önemli olan o içim dopdolu çok şey yazmak istiyorum ama cümleler kuramıyorum çok şükür allahıma ...
suuu gözünaydın canımm rabbim devamını getirsin....
hehe çok güzel bir duygu demi eşim diyor bir düzine alıym şüphe ettiğin zaman yap yap rahatla
Canım benim kocaman kocaman tebrik ediyorum seni...hiççç umudumu kaybetmemiştim senin adına...çünkü arkanda onlarca insanın duası var....herkes sana duacı..topiğe ilk girdiğim günlerde sen ve arkadaşlardan çokk destek almıştım.sen bir çok kişiye umut vermiştim..işte rabbim bunların hürmetine bebeğini sana bağışladı.ben buna inanıyorum...rabbim kucağına almayı nasip etsin....
Bugun aldığım en guzel haber buuUmudun olmadıgı zaman bile nasılda geldi mucizen:) Şimdiden hayirli olsun. Pazartesiyide atlattı mı stresinde azalicaktir. Yinede şimdiden hayirli uğurlu olsun bebiss:)
ahh canımmm nolcak bu iş böleee..kıyamam sana..nerde çalışıon sen böle yoğun bu kadar?yaa kızlar ben kutlama ve takip olaylarına yetişemiyorum artık pert oldum çünkü diğer arkadaşım bugün gelmedi ve ben yine gece 11 de çıkıyorum ağlamak istiyorumartık eve gidip uzanmak istiyorum kasıklarım ağrıyor zaten bir de sürekli oturunca fena oldum yani arada dolaşıyorum ama uzanmak istiyorum.. yok yok bu böyle olmayacak önümüzdeki ay başında bitti burayla işim
masallah allah nazardan saklasın cnm..
bu çift çizgilere okadar hasret kalmışızki bende testi hala saklıyorum..hatta degerim 5000 lere çıkmıştı bikere daha yapsamda o çift çizgiyi görsem diye aklımdan gecirmiştim...yıllarca onlara öyle öfke ve kin duymuşumki hep tek çizgi gösterdikleri için..
Güldencim tebrik ediyorum Allahım sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin
Sabır ve sukunetini hayranlıkla takip ediyorum
İnşallah iki bebeğinde sana sıkı sıkı tutunmuştur Hamiş haberinle 40 sayfa kutlama yapılıyorsa ikiz haberiyle neler yapılır tahmin bile edemiyorum Allahım bizlere ikiz bebek kutlamasını da nasip etsin
Senin nazlı bebeğin hele bir dünyaya gelsin bak burdaki teyzeleri onun poposundan nasıl ısıra ısıra sevecek Şimdiden anlaşalım kızmaca darılmaca yok
ahh canımmm nolcak bu iş böleee..kıyamam sana..nerde çalışıon sen böle yoğun bu kadar?
amanda amannnnnn ne güzel çift çizgiler böleee
bak seninn çişlii testinii bile sewdimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?