Tüp Bebek Günlüğümüz !

erken gebelik testleri değil canım basit 3 tl lik testlerden..
ama en kalitelisi budur ben bu markaya çok güveniyorum...[/QUOTE]

Anladım canım benim de var evde yapsam mı diye düşünüyorum ama korkuyorum yapmaktan ve göreceklerimden (

Aynen tatlım 3 gün kar kaldı yanıma üzülüyorum işte ya etkilerse diye sonra da diyorum ki Allaha emanet nasipte varsa olur karmakarışık oldum yani...:18:

evde olanlar canım..
inşallah canım hepimiz birgün görecez çift çizgileri...

Yaaa maşallah darısı başıma güldencim

Aminnn emelcim Aminnn...

Anladım canım benim de var evde yapsam mı diye düşünüyorum ama korkuyorum yapmaktan ve göreceklerimden (

aslında sana 14.güne verdiler test gününü bugün bellidirde idrarda belli olurmu bilmem elindeki testin hassasiyetine bağlı...
istersen test gününü bekle yanıltıcı olur canın sıkılır boşyere..

inşallah canım sende en kısa zamanda kavuşacan bebişlere

su1838 in sevalimizin eşinin 0 çıkan değerleri tedaviden sonra 10 milyon olmuş...
şu an çok mutlu şükürler olsun yarabbim...

işte süper bir haber daha çok şükür rabbime ...

temkinli olmanı anlıyorum canımmm ama sen hamilesin yeğenim göbüşünde ve 9 ay boyunca orda kalacak bence yine erken testin sıkıntısınını yaşadık 12. Gün yapsan daha makul olacaktı bu panikleri yaşamayacaktın ama elinde olan birşey değildi olsun bebiş geliyor ya önemli olan o içim dopdolu çok şey yazmak istiyorum ama cümleler kuramıyorum çok şükür allahıma ...

sagol canım benım

canım benim kusura bakma telefondada pek konuşamadım

sağol canım aradaşım amin rabbim herkese güzel haberler aldırsın

suuu gözünaydın canımm rabbim devamını getirsin....

Eki Görüntüle 407345 işte dün ve bu sabah ki çift çizgilerim

hehe çok güzel bir duygu demi eşim diyor bir düzine alıym şüphe ettiğin zaman yap yap rahatla

Canım benim kocaman kocaman tebrik ediyorum seni...hiççç umudumu kaybetmemiştim senin adına...çünkü arkanda onlarca insanın duası var....herkes sana duacı..topiğe ilk girdiğim günlerde sen ve arkadaşlardan çokk destek almıştım.sen bir çok kişiye umut vermiştim..işte rabbim bunların hürmetine bebeğini sana bağışladı.ben buna inanıyorum...rabbim kucağına almayı nasip etsin....

Çok şükür Rabbime su dan da güzel haberler gelmişş..
Maşallah subhanallah
Çamlıcaya kutlamaya gitmişlerr..
Bende aramadım mesaj attım o yüzden..
Çokk mutluyum çokkkkk

cnm ya süper yazmışsın çok teşekkürler evet kafam çok karışık inşallah kötü sonuç almam.

Aynen tatlım 3 gün kar kaldı yanıma üzülüyorum işte ya etkilerse diye sonra da diyorum ki Allaha emanet nasipte varsa olur karmakarışık oldum yani...:18:

Allaha emanetler canım dediğin gibi..
inşallah bişey olmayacak..
ben sadece bu dönemde dinlenemedin diye üzülüyorum...
bi keyfini çıkaramadın..

valla itiraf ediyorum 12.günde yaptırdım 10.16 çıktı yani hiçte makul değildi
o yüzden umudumu kaybetmiştim biraz...
11.gün 9.16 çıktı 12.gün 10.16 yani bir değer artmıştı sadece..
valla bugün bu değeri beklemek hayal olurdu bana ama Rabbim büyük işte nasip etti...
valla testleri yapıp hastaneye gidince daha umutlu oldum var bişiler dedim..
bütün arkadaşlarımıza yaşatsın Rabbim..

Son düzenleme:
Bugun aldığım en guzel haber buu Umudun olmadıgı zaman bile nasılda geldi mucizen:) Şimdiden hayirli olsun. Pazartesiyide atlattı mı stresinde azalicaktir. Yinede şimdiden hayirli uğurlu olsun bebiss:)

Son düzenleme:

saol canım..
yazdıklarının altına imzamı atıyorum..
Allahrazı olsun hepinizden gece gündüz dua ettiniz ve inşallah Rabbim bebeğimi gönderdi...

Bugun aldığım en guzel haber buu Umudun olmadıgı zaman bile nasılda geldi mucizen:) Şimdiden hayirli olsun. Pazartesiyide atlattı mı stresinde azalicaktir. Yinede şimdiden hayirli uğurlu olsun bebiss:)

teşekkür ediyorum canım...
gerçekten öyle umudumu kaybetmiştim bir ara ama bugün hayaller kurabiliyorum artık..
sıra pazartesiye geldi onuda atlacam inşallah..
saol kuzum..

masallah allah nazardan saklasın cnm..

bu çift çizgilere okadar hasret kalmışızki bende testi hala saklıyorum..hatta degerim 5000 lere çıkmıştı bikere daha yapsamda o çift çizgiyi görsem diye aklımdan gecirmiştim...yıllarca onlara öyle öfke ve kin duymuşumki hep tek çizgi gösterdikleri için..

Güldencim tebrik ediyorum Allahım sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin

Sabır ve sukunetini hayranlıkla takip ediyorum

İnşallah iki bebeğinde sana sıkı sıkı tutunmuştur Hamiş haberinle 40 sayfa kutlama yapılıyorsa ikiz haberiyle neler yapılır tahmin bile edemiyorum Allahım bizlere ikiz bebek kutlamasını da nasip etsin

Senin nazlı bebeğin hele bir dünyaya gelsin bak burdaki teyzeleri onun poposundan nasıl ısıra ısıra sevecek Şimdiden anlaşalım kızmaca darılmaca yok

ahh canımmm nolcak bu iş böleee..kıyamam sana..nerde çalışıon sen böle yoğun bu kadar?

amanda amannnnnn ne güzel çift çizgiler böleee
bak seninn çişlii testinii bile sewdimmmm

napıyoonnn özledim seni hiç görüşmedikya bugün
sana yazdım 3609 da

arkadaşlar bir şey soracağım...bazılarınız bilir ağzımdan kan gelmesi sebebiyle röntgen,tomoğrafi vs bir sürü şey çektirdim..çokk şükür temiz çıktı ama çarşamba günü solunum yollarım incelenecek anestezi altında..inş.bir şey çıkmaz dua edin lütfen...tüp için de adetimi bekliyorum son doğum kontrol hapımı dün içtim..doğum kontrol hapını bırakmadan içmezsen adetim gecikir mi..biraz daha geç olmak istiyorum..en azından içim rahat bir şekilde tedaviye başlarım...

valla haklısınn 7 yıldır kaç tane test yaptım hatırlamıyorum..
her defasında yıkım..
bugünleride gördüm Rabbim devamınıda nasip etsin inşallah...

canıımmm sende geldin demek...
sabırla sabrediyorum işte..
sırada pazartesi var Allahın izniyle o günde güzel bir değer alırım...
sıpa bi doğsun atacam zaten onu topik teyzelerinin önüne
pek bi nazlı...
ikiz olmaz herhalde bu değerle canım...
ama Rabbim bilir tabii benden beklenir yani

ahh canımmm nolcak bu iş böleee..kıyamam sana..nerde çalışıon sen böle yoğun bu kadar?

amanda amannnnnn ne güzel çift çizgiler böleee
bak seninn çişlii testinii bile sewdimmmm

bak seeennnn bi eğleniyoo benim testlerimle..
demek bu kadar sevdim e işer işer yollarım ben sana yakından bakarsın
ay ne fena

güldencim ooo kadar sevindim ki anlatamam...:) :) :) allahım devamını getirsin... bebişin heppp seninle olsun inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…