pko tanısı yumurtalık durumunun ultrasonda değerlendirilmesiyle ve kanda bazı hormonların yüksek çıkmasıyla konuluyor...
adetlerin düzenliyse önemsememiş olabilirler ama yıllarca bendeki pko adetlerim düzenli diye görmemezlikten gelindi...
mutlaka iyi bir doktora git özel ya da fakülte farketmez...
ayrıca aşılamada en fazla %25 şans verilir %99 diye bişey asla olamaz..
normal ilişkide bir ayda gebe kalma şansımız %20 aşılamada da bunun %5 fazlası oluyo sadece o yüzden bi çok doktor aşılamayı
zaman kaybı olarak görür..rapaorlu olursa 2500 ü raporsuz olusa 3500 ü geçmez masrafınız bunlara ilaçlar da dahil..
çünkü sorun olmadığından iğneyide fazla kullanmazsın...ben en son raporlu yaptırdım üniversite hastanesinde merkeze 1600 ilaçlarada 600 civarı ödedim...gayet uygun yani özele göre..
canıım acıbademde kime gittin bende kayserideyim maddi durumun varsa acıbademi tavsiye ederim
iyi gecelerr canlarım bende çıkayım kociş geldi biraz ilgi göstereyim onaa ekşınsızöpüyorum sizi oğlumlA
cokkkkkkk memnun oldum canım...turgut aydın bey var kayseri tüp bebek merkezinin kurucu suona sen kıme gıdıyorsun maddı durumda bır ıscı maası he tekavantaj halen kayınbabalarla bır oturmamız:)
iyi gecelerr canlarım bende çıkayım kociş geldi biraz ilgi göstereyim onaa ekşınsızöpüyorum sizi oğlumlA
Kızlar aldım sonucumu 0.61 ilk kez böyle bir sonuç aldım kendimi alıştırmıştım biliyorsunuz canım yanmadı desem yalan olur... Ben elimden geleni yaptım kısmet değilmiş kocişle konuşana kadar gayet iyiydim onunla konuşunca dayanamadım başladım ağlamaya... Ne diyim bilmiyorum...
anladım canım bende turgut aydına gittim ve 4 cü denememde pozitifi gördüm çok şükür..
daha önce üniversiteye gittim hemde özelden prof. bi tonda para verdim tüpümün tekinde sıvı birikmesi varmış bu halimle tüp bebek tutmazmış tutsa bile düşermiş. adam bana histereskopiş de yaptı herşey çok güzel dedi allahtan bir yerde sinir oldum da bıraktım sonra turgut beyle tanıştık çok şükürde bugünlere geldik. kayınbabanla yaşıyorsan belki gidebilirsin çok fazla da değil ücret hem az ilaç kullanırsın sen
iyi geceler kızlar allah rahatlık versin güzel bir güne uyanalım inşallah....
hadı kızlar iyi geceler öpüldünüzzzzzz
selocanımmmmmmmm sende hoşgeldin................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?