Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyi gecelerr canlarım bende çıkayım kociş geldi biraz ilgi göstereyim onaa ekşınsız öpüyorum sizi oğlumlA

canıım acıbademde kime gittin bende kayserideyim maddi durumun varsa acıbademi tavsiye ederim

cokkkkkkk memnun oldum canım...turgut aydın bey var kayseri tüp bebek merkezinin kurucu suona sen kıme gıdıyorsun maddı durumda bır ıscı maası he tekavantaj halen kayınbabalarla bır oturmamız:)

cokkkkkkk memnun oldum canım...turgut aydın bey var kayseri tüp bebek merkezinin kurucu suona sen kıme gıdıyorsun maddı durumda bır ıscı maası he tekavantaj halen kayınbabalarla bır oturmamız:)

anladım canım bende turgut aydına gittim ve 4 cü denememde pozitifi gördüm çok şükür..
daha önce üniversiteye gittim hemde özelden prof. bi tonda para verdim tüpümün tekinde sıvı birikmesi varmış bu halimle tüp bebek tutmazmış tutsa bile düşermiş. adam bana histereskopiş de yaptı herşey çok güzel dedi allahtan bir yerde sinir oldum da bıraktım sonra turgut beyle tanıştık çok şükürde bugünlere geldik. kayınbabanla yaşıyorsan belki gidebilirsin çok fazla da değil ücret hem az ilaç kullanırsın sen

Son düzenleme:

canım benim çok üzgünüm bende artık dayanamıyorum bu sonuçları görmeye..inşallah enkısa zamanda gelir bebeişin..

EVT BENDE TUP BEBEK MERKESINDE TANISTIM ARKADAS TAVSIYE ETMISTI))

NE kadara maloldu tupbebek sana turgut bey de cnm bunlar bnm ıcın onemlı ıscımaası sonucta bırıktırmeden olmuyor???

cok sukur sevındım olumlu olmasınayasın kac senın sebeblerın neydı olmaması ıcın turgut beyde asılamadan sonra ıstedıgın zaman gel baslayalım ddedı bakaılımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…