Tüp Bebek Günlüğümüz !

diye yazdım yayınladım 8 kullanıcıya düşmüş noluyooo

Son düzenleme:

yani cok gusel yumrtalar var demıstı evet laporoskopi ve hsg ve ultrasyonlar sonucu yok pko ve belırtısıde yok dedi(eller yüzler aşırı tüylnmesi erkege benzeme e ses kalınlıgı vb.tanılar yoktu :)böyle durumlarpko vakasıymıs

merkez derken cnm ben kayseride yasıyorum burda 1tane unıv.hastanesi var kısmet yavas yavas dusunuyoruz artık gerçi şimdi basvursan 3-4 ayda ancak sıra gelısmıs oyle dıyorlar

rabbım ınsl.en kısa zamanda bızım ıcınde ol der....senın olumsuzluk sebebi pko ve esının sperm hareketı mısımdı

cnm benim evet aklım hep sizdeydi anca bu saati buldu gelmem evet cnm artık kendimi kiz cocuklari ve onların gelecegi icin kızimla koşturmaya karar verdik saglıgımız el vediği sürece ama buarada ben ciddn çabuk yorulmaya başladım bu a beni zorluyor ben küçük bir sipidigonzles olarak Yaşadığım 31yilimi şimdi yaşlı bir kaplumbağa gibi tamamlıyorum cok ilginç kadının bünyesi değişiyor şimdide gömüldüm yatağıma bacaklarım zonkluyor masaj istiyorummm ben Ama avucumu yaladım ve yattım yerime Hepinize iyi geceler

canıım acıbademde kime gittin bende kayserideyim maddi durumun varsa acıbademi tavsiye ederim

Egunal soğan kurune başlayacağım demiştin ya zamanı varmi bunun yani adetin kaçıncı gunü başlamak lazım ben eskiden bir kez yapmıştım ama şimdi bidaha yapayım diyorum

canım bide bunun doğum sonrası var ilk aylarda 2 saatte bir emzirecen gazı bezi iyice yorulacan ama dünyanin en güzel yorgunluğuna sahipsin kıymetini billl....

allah hayrıyında devamını getirsin ....

ayy bu yoruma bayıldımmm...
inşallah canım
nereye gittiler
bende anlamadım bir ara gördüm sonra 52 kişi birden 8 e düştü:44:

pko ve pkos var...
pko da belirtiler azdır herşey normal görünür sadece ultrason görünümünden anlaşılır
pkos ciddi boyutta olanıdır..
bende pko var eşimde de spermlerde ilerş hareketlilik sayısı düşük...
çok ciddi bir sorun olarak algılanmıyor ama 7 yıl bebek olmaması bizi mecburen tüp bebeğe yönlendiriyor...
kesinlikle zaman kaybetmeden hemen başvur bir hastaneye...

oyyyy yesinler demek prenses annesini yoruyor artık..
canım demekki çok ayakta kalmayacaksın dinlenmen gerekiyor abartma sende gezme işini..
iyi geceler Allah rahatlık versin..

Egunal soğan kurune başlayacağım demiştin ya zamanı varmi bunun yani adetin kaçıncı gunü başlamak lazım ben eskiden bir kez yapmıştım ama şimdi bidaha yapayım diyorum

evet canım zamanları var ve önemli uymak lazım...
ilk ay adetin bitiminden 7 gün sonra başlanıp 15 gün sabah akşam içiyorsun...
bir sonraki adetinede tahminen 10 gün kala başlayıp 10 gün sabah akşam içiyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…