Eki Görüntüle 413614
çok küçük çıkmış ama üzerine tıklayın belki daha büyük görürsünüz
hareketli haline bakın
bu çok güzelll
eveeet çok güzeller..
acaba seninkilerde içerde parmak saymaya başladılarmıki
diye yazdım yayınladım 8 kullanıcıya düşmüş noluyooo
ben niye görmedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAz once 42 kullanıcı okuyordu topigiD
diye yazdım yayınladım 8 kullanıcıya düşmüş noluyooo
keyiflendim hemen hulahopumu çevireyimbizim topik böle ziyaretlere alışıkmaşallahı var topiğimizin
ben niye görmedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bizim topik böle ziyaretlere alışıkmaşallahı var topiğimizin
biri bebeğiyle
Eki Görüntüle 413660
oynuyordur biri arabasıyla
Eki Görüntüle 413665
bende 52 kullanıcı gördüm bir ara rekorumuz 47 diydi bugün 52 oldu...
pko tanısı yumurtalık durumunun ultrasonda değerlendirilmesiyle ve kanda bazı hormonların yüksek çıkmasıyla konuluyor...
adetlerin düzenliyse önemsememiş olabilirler ama yıllarca bendeki pko adetlerim düzenli diye görmemezlikten gelindi...
mutlaka iyi bir doktora git özel ya da fakülte farketmez...
ayrıca aşılamada en fazla %25 şans verilir %99 diye bişey asla olamaz..
normal ilişkide bir ayda gebe kalma şansımız %20 aşılamada da bunun %5 fazlası oluyo sadece o yüzden bi çok doktor aşılamayı
zaman kaybı olarak görür..rapaorlu olursa 2500 ü raporsuz olusa 3500 ü geçmez masrafınız bunlara ilaçlar da dahil..
çünkü sorun olmadığından iğneyide fazla kullanmazsın...ben en son raporlu yaptırdım üniversite hastanesinde merkeze 1600 ilaçlarada 600 civarı ödedim...gayet uygun yani özele göre..
bir ara fena halde aklıma düştün nerde acaba uğramadı bugün dedim...
demek hayır işlerine verdin kendini ne güzeellll
kociş yemek yiyooo bende ona bakıyoommm arada bi şapırdatıyooo hep yaptığım gibi dikkatli ye diye uyarıyommm
yani cok gusel yumrtalar var demıstı evet laporoskopi ve hsg ve ultrasyonlar sonucu yok pko ve belırtısıde yok dedi(eller yüzler aşırı tüylnmesi erkege benzeme e ses kalınlıgı vb.tanılar yoktu :)böyle durumlarpko vakasıymıs
merkez derken cnm ben kayseride yasıyorum burda 1tane unıv.hastanesi var kısmet yavas yavas dusunuyoruz artık gerçi şimdi basvursan 3-4 ayda ancak sıra gelısmıs oyle dıyorlar
rabbım ınsl.en kısa zamanda bızım ıcınde ol der....senın olumsuzluk sebebi pko ve esının sperm hareketı mısımdı
cnm benim evet aklım hep sizdeydi anca bu saati buldu gelmem evet cnm artık kendimi kiz cocuklari ve onların gelecegi icin kızimla koşturmaya karar verdik saglıgımız el vediği sürece ama buarada ben ciddn çabuk yorulmaya başladım bu a beni zorluyor ben küçük bir sipidigonzles olarak Yaşadığım 31yilimi şimdi yaşlı bir kaplumbağa gibi tamamlıyorum cok ilginç kadının bünyesi değişiyor şimdide gömüldüm yatağıma bacaklarım zonkluyor masaj istiyorummm ben Ama avucumu yaladım ve yattım yerime Hepinize iyi geceler
bende anlamadım bir ara gördüm sonra 52 kişi birden 8 e düştüayy bu yoruma bayıldımmm...
inşallah canım
nereye gittiler
yani cok gusel yumrtalar var demıstı evet laporoskopi ve hsg ve ultrasyonlar sonucu yok pko ve belırtısıde yok dedi(eller yüzler aşırı tüylnmesi erkege benzeme e ses kalınlıgı vb.tanılar yoktu :)böyle durumlarpko vakasıymıs
merkez derken cnm ben kayseride yasıyorum burda 1tane unıv.hastanesi var kısmet yavas yavas dusunuyoruz artık gerçi şimdi basvursan 3-4 ayda ancak sıra gelısmıs oyle dıyorlar
rabbım ınsl.en kısa zamanda bızım ıcınde ol der....senın olumsuzluk sebebi pko ve esının sperm hareketı mısımdı
cnm benim evet aklım hep sizdeydi anca bu saati buldu gelmem evet cnm artık kendimi kiz cocuklari ve onların gelecegi icin kızimla koşturmaya karar verdik saglıgımız el vediği sürece ama buarada ben ciddn çabuk yorulmaya başladım bu a beni zorluyor ben küçük bir sipidigonzles olarak Yaşadığım 31yilimi şimdi yaşlı bir kaplumbağa gibi tamamlıyorum cok ilginç kadının bünyesi değişiyor şimdide gömüldüm yatağıma bacaklarım zonkluyor masaj istiyorummm ben Ama avucumu yaladım ve yattım yerime Hepinize iyi geceler
Egunal soğan kurune başlayacağım demiştin ya zamanı varmi bunun yani adetin kaçıncı gunü başlamak lazım ben eskiden bir kez yapmıştım ama şimdi bidaha yapayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?