ben 2008 agustos ta evlendım ve hc hamıle kalamadım sebebte bulamıyorlar eşim ve bendede cokkk doktora gıttıkk tek fakulte hastanesine gıtmedık..ve bu aralar aklıma takılıyor acaba bırde orayamı gıtsem eşim kafana takma kısmet diyo ama o aklımdan hıc cıkmıyorkiii:26:
benım gıbı 4 sene bıtecek ve halen hiç hamiş olamamak 1 asılama denemek ve sonuc gene negatıf olması canımı sıkıyor rabbım ın takdırı dıyorum ama gene takılıyorum acaba artık fakulteye bas vurup tüp bebek mi denesek diye
yardım edın benım durumumda bılgısı olan varsa lutfen....aklım cok karısık rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşl....
canım senın eşinde çıkış varmıydı ve asm neresi acaba ve siz tesemi yaptınızmı darısı bizim başımıza
suzancım bizede 6 yıl sebepsiz olmuyo dediler 4 sene hiç bişi yapmadık kendiliğinde olur psikolojik dendi..son 2 sende de 2 aşılama ve 1 tüp bebek yaptık bu yıllarda ama negatif..
son gittiğim doktorum bende pko eşimde de ileri sperm hareket düşüklüğü olduğunu söyledi evet bunlar ilk başta çok ciddi sebepler değilmiş gibi ama sorun belli oldu en azından ve ben buna göre 2.tüp bebeği denedim gebelik oluştu ama devam etmedi..sebepsiz infertilide de genelde tüp bebeğe geçiliyor çünkü sebep ortada olmadığından tedaviside yok ve ne kadar bekleneceği bilinmediğinden zaman kaybetmemek adına tüpe geçiliyor..sana tavsiyem iyi bir hastane ve doktor belirle ve tüp bebek dene...zaman aleyhimzie işliyor...
canım eşin azomu diyecektim o arkadaş tese olacak deyince inşallh canım rabbım bizede nasip ederyok canım bize tese yapılmadı anadolu sağlık merkezi dr ebru öztürkte tedavimizi olduk ikisinide. ikinci ye nasip oldu rabbime şükür . inşallah canım bol bebişli olsunn tedavinizz
şeyi anlamadım bu arada çıkış varmıydı dedinya hayatım
Eki Görüntüle 413614
çok küçük çıkmış ama üzerine tıklayın belki daha büyük görürsünüz
hareketli haline bakın
Eki Görüntüle 413613 evet diğer yarınım ben senin
canım eşin azomu diyecektim o arkadaş tese olacak deyince inşallh canım rabbım bizede nasip eder
Eki Görüntüle 413614
hareketli haline bakın
yok canım önceleri vardı ben tedavıye başlayınca eşimin değeri 0 düştü sonra doktor iğne verdi ve değeri çok şükür geri geldi arada sıfırlanıyomuş allah razı olsun canımyok canım azolu değil bizde sperm hareketsizligi ve sayı problemi var . sizinki azomuydu canım . inşallah amiinn dualarım sizinle canım beniimm
Eki Görüntüle 413614
hareketli haline bakın
Eki Görüntüle 413614
hareketli haline bakın
bu zaman sürecinde hep özel hastanelerle vakit gecırdım lk doktorum bende hsg esnasında gormus pko var dedi ama acıbademdenki aşılama yapan doktorum öyle bır tanı yok dedi.rahim cok temız gusel dedi asılamayada %99 pozıtıf demişti
eşim spermler güzeldendi 3-4 yerde test verdık tam dogru olsun dıye
peki fakulteler hakkında bılgınız varmı nasıl oluyor ıslemler ucretler?????????
yok canım önceleri vardı ben tedavıye başlayınca eşimin değeri 0 düştü sonra doktor iğne verdi ve değeri çok şükür geri geldi arada sıfırlanıyomuş allah razı olsun canım
bu zaman sürecinde hep özel hastanelerle vakit gecırdım lk doktorum bende hsg esnasında gormus pko var dedi ama acıbademdenki aşılama yapan doktorum öyle bır tanı yok dedi.rahim cok temız gusel dedi asılamayada %99 pozıtıf demişti
eşim spermler güzeldendi 3-4 yerde test verdık tam dogru olsun dıye
peki fakulteler hakkında bılgınız varmı nasıl oluyor ıslemler ucretler?????????
bizim köyün imamı dağdan gelir samanı alttan verir samanı üsten çıkar dumanı
Çattı da pattı kaç attı?
çok komiikkk
süpperrrrrrrrr
ne kadar pisim dimiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?