Tüp Bebek Günlüğümüz !

suzancım bizede 6 yıl sebepsiz olmuyo dediler 4 sene hiç bişi yapmadık kendiliğinde olur psikolojik dendi..son 2 sende de 2 aşılama ve 1 tüp bebek yaptık bu yıllarda ama negatif..
son gittiğim doktorum bende pko eşimde de ileri sperm hareket düşüklüğü olduğunu söyledi evet bunlar ilk başta çok ciddi sebepler değilmiş gibi ama sorun belli oldu en azından ve ben buna göre 2.tüp bebeği denedim gebelik oluştu ama devam etmedi..sebepsiz infertilide de genelde tüp bebeğe geçiliyor çünkü sebep ortada olmadığından tedaviside yok ve ne kadar bekleneceği bilinmediğinden zaman kaybetmemek adına tüpe geçiliyor..sana tavsiyem iyi bir hastane ve doktor belirle ve tüp bebek dene...zaman aleyhimzie işliyor...

canım senın eşinde çıkış varmıydı ve asm neresi acaba ve siz tesemi yaptınızmı darısı bizim başımıza

yok canım bize tese yapılmadı anadolu sağlık merkezi dr ebru öztürkte tedavimizi olduk ikisinide. ikinci ye nasip oldu rabbime şükür . inşallah canım bol bebişli olsunn tedavinizz

şeyi anlamadım bu arada çıkış varmıydı dedinya hayatım

bu zaman sürecinde hep özel hastanelerle vakit gecırdım lk doktorum bende hsg esnasında gormus pko var dedi ama acıbademdenki aşılama yapan doktorum öyle bır tanı yok dedi.rahim cok temız gusel dedi asılamayada %99 pozıtıf demişti

eşim spermler güzeldendi 3-4 yerde test verdık tam dogru olsun dıye

peki fakulteler hakkında bılgınız varmı nasıl oluyor ıslemler ucretler?????????

canım eşin azomu diyecektim o arkadaş tese olacak deyince inşallh canım rabbım bizede nasip eder

çok küçük çıkmış ama üzerine tıklayın belki daha büyük görürsünüz
hareketli haline bakın

Son düzenleme:
canım eşin azomu diyecektim o arkadaş tese olacak deyince inşallh canım rabbım bizede nasip eder

yok canım azolu değil bizde sperm hareketsizligi ve sayı problemi var . sizinki azomuydu canım . inşallah amiinn dualarım sizinle canım beniimm

yok canım azolu değil bizde sperm hareketsizligi ve sayı problemi var . sizinki azomuydu canım . inşallah amiinn dualarım sizinle canım beniimm
yok canım önceleri vardı ben tedavıye başlayınca eşimin değeri 0 düştü sonra doktor iğne verdi ve değeri çok şükür geri geldi arada sıfırlanıyomuş allah razı olsun canım

pko tanısı yumurtalık durumunun ultrasonda değerlendirilmesiyle ve kanda bazı hormonların yüksek çıkmasıyla konuluyor...
adetlerin düzenliyse önemsememiş olabilirler ama yıllarca bendeki pko adetlerim düzenli diye görmemezlikten gelindi...
mutlaka iyi bir doktora git özel ya da fakülte farketmez...
ayrıca aşılamada en fazla %25 şans verilir %99 diye bişey asla olamaz..
normal ilişkide bir ayda gebe kalma şansımız %20 aşılamada da bunun %5 fazlası oluyo sadece o yüzden bi çok doktor aşılamayı
zaman kaybı olarak görür..rapaorlu olursa 2500 ü raporsuz olusa 3500 ü geçmez masrafınız bunlara ilaçlar da dahil..
çünkü sorun olmadığından iğneyide fazla kullanmazsın...ben en son raporlu yaptırdım üniversite hastanesinde merkeze 1600 ilaçlarada 600 civarı ödedim...gayet uygun yani özele göre..

yok canım önceleri vardı ben tedavıye başlayınca eşimin değeri 0 düştü sonra doktor iğne verdi ve değeri çok şükür geri geldi arada sıfırlanıyomuş allah razı olsun canım

rabbime şükürler olsuunn hayatımm rabbim tedavinizi boşa çıkarmasın inşallahh minik yavrularınızla dolsun kucaklarınız

bizim köyün imamı dağdan gelir samanı alttan verir samanı üsten çıkar dumanı

Çattı da pattı kaç attı?

ne kadar pisim dimiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…