uzun zamandır böyle gülmemiştim....allah ta sizin yüzünüzü güldürsün....
Heyyy ziyaretçiler neydiyonuz ordaaa
yazmadın epeydir..
demek netleşti artık çok şükür haziranda bebeklerine kavuşuyorsun..
sıkı sıkı tutunsunlar hiç bırakmasınlar annelerini..
gecenin 2:30 unda 6 deli ve 2 ziyaretçi hakkaten maşallahı var topiğimizin
Eki Görüntüle 413786
Günaydııınnn...
Güzel bir hafta sonu bizimle olsun...
Çok mutlu olalım inşallah...
Bi de Galatasaray Şampiyon olsun....
Günaydın canım inşallah güzel olur her şey, sana da mutlu hafta sonları..
CANIMMmm benımm sımdı gordum yaa ne kadr uzuldum anlatamam yaa..Ooff NEDEN boyle olmak zorunda ki anlamıyorum gercekten o kadr ısterken bızım bebeğimiz olmuyor ama ıstemeyene allahım verıyor...senın taktırınn allahım ama bıze de acı lutfennn kucağımızı boş bırakmaa elın bebeğinde gözümüzü bıraktırma allahımm..ya gercekten artık doğum haberlerıne de sevınemıyorum yaa..içim daha cok acıyo su doğum yapmıs bunun kızı olmuş deyınceee banane onlardan deyıp ordan o an gıtmek istiyorum ama olmuyo işteee..olmuyo...kusura bakmayın bende bugun o kadr doldum kı artık bunları yazma noktasına geldım..emelimm canın saolsun bıtanemm daha ne gunler var onumuzde sabırr...
emelcim..tabiki yanar canın kolay değil..canım benim inaşşalah rabbim kalbine ferahlık versin...ya şuan yaşadım kendi negatifleirmi sanki fena oldum..
İşte böyle sonuçlar alınca maalesef hepimiz etkileniyoruz. Çünkü birbirimizi, neler hissettiğimizi en iyi biz anlıyoruz.. Bugün daha iyiyim baş ağrısından başka bir sorunum yok çok şükür...
okadar hissettmki seniirabbime sığın ilk sabır anı çok önemli sakın diline isyan düşmesin kalbinede..sabredersek bigün rabbim göndericek zaten meleklerimizi..
Canım tabi ki üzüldüm ama asla isyan etmedim Allaha sığındım bana dayanma gücü ver, sıkıntımı gider diye dua ettim...İnşallah canım en kısa zamanda anne olabiliriz...
bizim elimizden gelen duaya devam etmek yapıcak bişi yok çünküüü dünyaları veririim elimde olsa hepiniz poziitf alın diye canlarımmmm......
çok üzüldüm, isteyen herkesin hemen olsa bebeği keşke... Allah sabır versin ne diyeyim.. çok zor biliyorum... ama umudunuzu asla kaybetmeyin...
Umut hep var tatlım yoksa nasıl yaşarız bilmem bugün daha iyiyim yarın daha da iyi olacağım tekrar ayağa kalkıp tekrar deneyeceğim...
birde benden nacizane bir tavsiye... Belki yeri değil ama söylemem lazım gibi hissediyorum... sigarayı bırakın lütfen arkadaşlar... hem sigara hem bebek olmaz... ben bırakalı 3 sene olacak çok şükürde bırakmışım.. ve bebeğimin gelmesinde çok büyük etkisinin olduğunu düşünüyorum... LÜTFEN SİGARAYI BIRAKIN.... LÜTFEN ... Hiç zor birşey değil...
canımm çok üzüldüm inan...sende çok zor şeyler yaşamıssın başka bi topikte okudum dün gece hatta dedim işşallah olur die dua ettim..RABBİM emeklerimizi boşa çıkarmasınn..işşallah birgün bizde anne olcaz..seninde tüplerin bağlı sanırım dimi benimde ölee hele onu düşünnce iice sinirlerim bozluluo normal yolla olma şansı yok die...bir an önce toparlanıp tekrar başlarsın işşallah tedaviye...sabır ve güç versinn RABBİM sana...
emelcim canım çok üzüldüm rabbim sabrını kat kat artırsın
emelsunar canım benim Rabbim sana dayanma gücü versin.Ne diyeyim bilemiyorum.Çok üzüldüm.Allah yüzünü güldürsün en yakın zamanda.
rabbim sabrını versin canım.... biliyorumki çok zor yaşadığın.... dilerim en kısa zamanda meleğine kavuşur ve bu zor günleri unutursun.................
Cnm cok uzuldum Allah sabrını versın ınsallah..Umutlarını yıtırme Rabbım sana bebıslerını gonderecektır ınsallah
Günaydınnn şekerim..
Daha iyisindir umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?