Tüp Bebek Günlüğümüz !

yazmadın epeydir..
demek netleşti artık çok şükür haziranda bebeklerine kavuşuyorsun..
sıkı sıkı tutunsunlar hiç bırakmasınlar annelerini..

Canim canimmmm umarim dedigin gibi olur, agzindan bal damliyor. İnsallah bu sefer son kez olur ve basarili olurum..... İsteyen tum arkadaslarim icin de ayni dilegim gecerli!

canım arkadaşlarım öncelikle geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum...RABBİM tez zamanda anne olmanızı nasip etsin...biraz nankörlük yapıp üzüntümü geç dile getirdim...kusura bakmayın...bende kendi hastalıklarımla uğraşıyordum...hakkınızı helel edin...kocaman öpüyorum sizi....

Allah iyiliğinizi versin çok güldüm sabah sabah...
Sayfa kutlamak için yoğun emeğinizi görmek duygulandırdı beni
Akasyacım çok teşekkür ediyorum aradaki seni seviyorum mesajını gördüm
Bende seni ve elifnazımızı çok seviyorum..Bi de namıma yaptığın kutlama içinde
ayrıca teşekkür ediyorum..
Kdr cim sanada günaydın..Bu arada gece hayal kurarken hamile kalmışsın hemen seni hamileler listesine
ekliyorummm
fundacım evet bi ara şaşırdım noluyooo diye sonra sözkonusu olan sayfa kutlamasıysa
gerisi (kociş,uyku vs..) teferruattır ve normaldir dedim ve keyifle sohbetinizi okudum
sayfa kutlamasında emeği geçen tüm arkadaşlarım için...

Günaydııınnn...
Güzel bir hafta sonu bizimle olsun...
Çok mutlu olalım inşallah...
Bi de Galatasaray Şampiyon olsun....

Günaydın kızlar herkese çok güzel bir hafta sonu diliyorum.. Bende şöyle geçmişe bir göz atıp geliyorum...

Ne yapalım tatlım biz elimizden geleni yapıyoruz ama takdir Allahın demek ki daha vaktimiz gelmemiş..Ben de bazen seninle aynı duyguları yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah bizde kavuşucaz bebeklerimize..

Bende aynıyım biri pozitif sonuç alınca nasıl seviniyorum keşke kimse üzülmese herkes mutlu olsa ama olmuyor canım...Allah kısmet ederse sonbaharda tekrar denicem..Durmak yok yola devam

Haklısın tatlım bir daha ki denemeye başlamadan önce bu illetten de kurtulucam yeni bir başlangıç yapıcam..

Evet canım hepimiz zor şeyler yaşıyoruz ama benim yaşadıklarımı bana neler olduğunu yakın çevreme sorsanız da anlatsalar.. Kötü şeyler yaşadım Rabbim kimseye yaşatmasın..Benim iki tüpümde alındı canım benimde normal yoldan olma şansı yok bu beni o kadar üzüyor ki seni anlıyorum...Allah razı olsun...

emelcim canım çok üzüldüm rabbim sabrını kat kat artırsın

Sağ ol tatlım Alalhım tüm uğraşanlara sabır versin yardım etsin...

emelsunar canım benim Rabbim sana dayanma gücü versin.Ne diyeyim bilemiyorum.Çok üzüldüm.Allah yüzünü güldürsün en yakın zamanda.

Amin canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün...

rabbim sabrını versin canım.... biliyorumki çok zor yaşadığın.... dilerim en kısa zamanda meleğine kavuşur ve bu zor günleri unutursun.................

İnşallah canımm biliyorum Allahın izniyle eninde sonunda anne olacağız bu günler de geride kalacak..

Cnm cok uzuldum Allah sabrını versın ınsallah..Umutlarını yıtırme Rabbım sana bebıslerını gonderecektır ınsallah

Sağ ol tatlım arada sırada umutsuzluğa kapılsam da hemen toparlanıp umuduma dört elle sarılıyorum.. İnşallah bu yolda çaba verenlerin, mücadele edenlerin Allahım kimsenin ne kucağını ne evini evlatsız bırakmasın..

Günaydınnn şekerim..
Daha iyisindir umarım...

Evet tatlım daha iyiyim çok şükür bir de başım ağrımasa gece ağrıyla yattım sabah aynı şekilde kalktım.. Dün kociş geldi sarıldık ağladım tabi o da kötü ama belli etmemeye çalışıyor rengi bembeyaz olmuş o üzülünce morali bozulunca hemen sararır içine attığı için... Neyse hala inanamıyor tabi nasıl yani diyor hiç bir şey çıkmadı mı yok diyorum o da şaşırdı 0 lı rakamı görünce..Sonra bana bence bir kaç gün sonra tekrar yaptıralım yükselir belki orası yanlış sonuç verdi vs..vs.. bir sürü şey söyledi.. Yok aşkım dedim sonuç bu 12 günde bir şey olmadıysa bundan sonra yükselmez dedim. Tatile gidelim sonra tekrar deneriz diye karar aldık.. Bu arada olacaksa her yerde olur demiştim tedaviye başlarken benimle birlikte transferi olan 10 kişiden 1 i pozitif almış onunda sonucu 13,69 çıkmış bir daha ki denemeyi senin hastanede yaptırabilirim Gülden İstanbul iyi gelmedi birde Ankara Hulusi amcayı deniyim diyorum...

günaydın kızlar iiyi haftasonlarıı bugün sınavım var birazdan çıkıcam evde dua edin banaa :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…