günaydın güzel bir gün sizinle olsun
günaydın kızlar iiyi haftasonlarıı bugün sınavım var birazdan çıkıcam evde dua edin banaa :18::18::18:
Evet tatlım daha iyiyim çok şükür bir de başım ağrımasa gece ağrıyla yattım sabah aynı şekilde kalktım.. Dün kociş geldi sarıldık ağladım tabi o da kötü ama belli etmemeye çalışıyor rengi bembeyaz olmuş o üzülünce morali bozulunca hemen sararır içine attığı için...Neyse hala inanamıyor tabi nasıl yani diyor hiç bir şey çıkmadı mı yok diyorum o da şaşırdı 0 lı rakamı görünce..Sonra bana bence bir kaç gün sonra tekrar yaptıralım yükselir belki orası yanlış sonuç verdi vs..vs.. bir sürü şey söyledi.. Yok aşkım dedim sonuç bu 12 günde bir şey olmadıysa bundan sonra yükselmez dedim. Tatile gidelim sonra tekrar deneriz diye karar aldık.. Bu arada olacaksa her yerde olur demiştim tedaviye başlarken benimle birlikte transferi olan 10 kişiden 1 i pozitif almış onunda sonucu 13,69 çıkmış bir daha ki denemeyi senin hastanede yaptırabilirim Gülden İstanbul iyi gelmedi birde Ankara Hulusi amcayı deniyim diyorum...
günaydın güzel bir gün sizinle olsun
günaydın kızlar iiyi haftasonlarıı bugün sınavım var birazdan çıkıcam evde dua edin banaa :18::18::18:
çok normal canım daha taze yenş netleşti...
geçiyor da fena izler bırakıp geçiyor bugünler...
çok iyi düşünmüşsün canım mutlaka hulusi hocayla görüşmelisiniz..
bi ön görüşme yapın zaten bu doktor bizim için en doğru diyeceksiniz...
bi dahaki sefere belki beraber başlarız...
günaydınnn cicim...
Allah zihin açıklığı versin canım...
İnşallah Gülden valla ciddi ciddi düşünüyorum yani eşimin 3 hafta izni var orada tüp bebek ücreti nedir tatlım? İnşallah senin tüp bebeğe gerek kalmadan gelir mucizen tatlım ama olmazsa umarım beraber başlarız çifte kutlama yaparız
Merhaba,
Bende 1.5 senelik ugraşıdan sonra tup bebek yaptırmaya karar verdim. Ege universitesine gidiyorum. Ayın 21'inde histereskopi yaptıracagım. Doktor tup bebege başlamadan her şeyi araştırmak istiyor. Dün canım çok sıkılıyordu ama bugun kendimi toparladım. hemşireler bir dahaki adet gunumde tedaviye başlayabilecegimizi soyledi. Umarım gerçekleşir. Çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç.
Merhaba,
Bende 1.5 senelik ugraşıdan sonra tup bebek yaptırmaya karar verdim. Ege universitesine gidiyorum. Ayın 21'inde histereskopi yaptıracagım. Doktor tup bebege başlamadan her şeyi araştırmak istiyor. Dün canım çok sıkılıyordu ama bugun kendimi toparladım. hemşireler bir dahaki adet gunumde tedaviye başlayabilecegimizi soyledi. Umarım gerçekleşir. Çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç.
Merhaba,
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gazelbir haftasonu olması dilegiyle
hayırlı olsun kararın inşallah ilk denemende kavuşursun bebeğine...
evet yorucu bir süreç ama değer bebek için...
iyice bi gücünü topla moralini yüksek tut tedaviye başlarken..
doktorununda işi şansı bırakmaması çok güzel..
herşey güzel olsun inşallah...
ben raporlu yaptırdım hastaneye 1650 ödedim ssk varsa 10 günde bir de 55 tl muayene ücreti veriyorsun...
rutin kan tahlillerine para ödemiyorsun tabii ssk varsa....
devletin ödemediği kan pıhtılaşması vs.. bir iki test var onlerı cebinden ödüyorsun...yani bi çok merkeze göre çok uygun..
raporsuz olursada sanırım merkeze 2500 civarı ödersiniz sormadım o yüzden net bişey diyemiyorum..
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gazelbir haftasonu olması dilegiyle
Ssk var canım ama raporlu hakkım yokBu denemeyi de ücretli yaptırdım..Hastanede yapılan her kan ve ultrason içinde ayrıca para ödedim.. Ücretli olduğun için kan ve ultrason da ücretli oluyor dediler. 10 gün kontrol süresi olduğu için sadece muayene ücreti ödemedim..Ya doğru bir merkez olsun da gerisi sorun değil ne yapalım mecbur katlanıcaz her şeye...
kız dedi bülent ersoya bakıyomunz dedim bülent ersoy vermiş bunlara 2 kadeh ama çok güldüm sizeyarın sayfaları görenler delirdiğimizi düşünecek
iyi geceler...yardıma geldim....
canım benim çok teşekkur edermgülden elif semra seval hülya ve diğer tüm teyzoşlar adınada kutluyorumnazar:
kız ne çabugu konuşacak konu bulamadınızAz kaldı ne çabuk doldu sayfalar yahuuuu
anam benim o saatte totomda pireler uçuşuyodugecenin 2:30 unda 6 deli ve 2 ziyaretçi hakkaten maşallahı var topiğimizin
kız ben 12 de ayrılıldım sayfa 30 lardaydı sabah baktım
Allah iyiliğinizi versin çok güldüm sabah sabah...
Sayfa kutlamak için yoğun emeğinizi görmek duygulandırdı beni
Akasyacım çok teşekkür ediyorum aradaki seni seviyorum mesajını gördüm
Bende seni ve elifnazımızı çok seviyorum..Bi de namıma yaptığın kutlama içinde
ayrıca teşekkür ediyorum..
Kdr cim sanada günaydın..Bu arada gece hayal kurarken hamile kalmışsın hemen seni hamileler listesine
ekliyorummm
fundacım evet bi ara şaşırdım noluyooo diye sonra sözkonusu olan sayfa kutlamasıysa
gerisi (kociş,uyku vs..) teferruattır ve normaldir dedim ve keyifle sohbetinizi okudum
sayfa kutlamasında emeği geçen tüm arkadaşlarım için...
inşallllllllllllllllllllllllllllhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bizde koca fener ben gs bak akşamki savaşaEki Görüntüle 413786
Günaydııınnn...
Güzel bir hafta sonu bizimle olsun...
Çok mutlu olalım inşallah...
Bi de Galatasaray Şampiyon olsun....
canım çok uygunmuş doktor eşimden kan tahlılı istedi 250 tl her sperm testi 1000 raporlu o kadar yüksek değil 2000 ay hep para tuzağı ya rabbm tez zamanda bebişlerime kavuştursunben raporlu yaptırdım hastaneye 1650 ödedim ssk varsa 10 günde bir de 55 tl muayene ücreti veriyorsun...
rutin kan tahlillerine para ödemiyorsun tabii ssk varsa....
devletin ödemediği kan pıhtılaşması vs.. bir iki test var onlerı cebinden ödüyorsun...yani bi çok merkeze göre çok uygun..
raporsuz olursada sanırım merkeze 2500 civarı ödersiniz sormadım o yüzden net bişey diyemiyorum..
canım çok üzüldüm ya aksılıkler bir başlayınca arkası kesilmiyoooKızlar bu arada yaralı kumru yavrusu vardı evde hani söylemiştim kumrumuz dün akşam öldü ne kötü bir gün oldu dünTavuğumuzu da vet. götürücez dikiş atılacak sanırım...
kuzular günaydın,
iyi hafta sonları herkese.
ya bişeyde sormak istiyorum ignelere adetin kaçıncı günü başladınız.
Benim D.kontrol hapım çarşamba bitti ama halen adet olmadım bugün olursam yarın pazar doktora gidemem pazarteside 3. gün olur. sorun olurmuki
günaydın kızlar iyi haftasonları
kız ben 12 de ayrılıldım sayfa 30 lardaydı sabah baktım55 de ne oldu dedimama bizim yerimize kutlamışlar çok sevindim
inşallllllllllllllllllllllllllllhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bizde koca fener ben gs bak akşamki savaşa
canım çok uygunmuş doktor eşimden kan tahlılı istedi 250 tl her sperm testi 1000 raporlu o kadar yüksek değil 2000 ay hep para tuzağı ya rabbm tez zamanda bebişlerime kavuştursun
Kızlar bu arada yaralı kumru yavrusu vardı evde hani söylemiştim kumrumuz dün akşam öldü ne kötü bir gün oldu dünTavuğumuzu da vet. götürücez dikiş atılacak sanırım...
canım çok üzüldüm ya aksılıkler bir başlayınca arkası kesilmiyooo
merak etme canım kontrol hapı bitiminde 4 gün sonra regl bekleniyor..
bugün olsan bile 3.gün iğnelere başlayabilirsin bişiycik olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?