Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok üzüldüm sonuç için iki gündür takip ediyorum ama ne yazacağını bilemiyor insan siz nerede denemiştiniz ve kaça mal oldu size memnun kalmadınız mı sorununuz neydi sizin

Eki Görüntüle 413786
Günaydııınnn...
Güzel bir hafta sonu bizimle olsun...
Çok mutlu olalım inşallah...
Bi de Galatasaray Şampiyon olsun....
Günaydın canlar güzel bir gün olur insallah

çok üzüldüm sonuç için iki gündür takip ediyorum ama ne yazacağını bilemiyor insan siz nerede denemiştiniz ve kaça mal oldu size memnun kalmadınız mı sorununuz neydi sizin

Ne diyecemi bilemiyorum cooook gecmis olsun canım ne hissettiğini anliyabiliyorum

bizde çok güldük vallaaaa nedemek görevimiz sayfa bitirmekk bişey değil canım...
sen ihtiyaç oldumu söyle yine bizeee
bi anda bitmez derken bitti yani benim kociş horlayıncaama öyle bianda midme bulandı galiba hayaller üstünee..
ee okadar aşkı ilan edince sonu bu oldu
Eki Görüntüle 413786
Günaydııınnn...
Güzel bir hafta sonu bizimle olsun...
Çok mutlu olalım inşallah...
Bi de Galatasaray Şampiyon olsun....
günaydınnn..
ee olsun gs şampiyon bende hafif o takımdanım..
gs olunca nolcek fenerin yenilmesi beşiktaşamı yarıyorduuu:26:hiç bilmem bizim evde fanatik yokk
günaydın güzel bir gün sizinle olsun
günaydınnnn bebişinle sanaa
günaydın kızlar iiyi haftasonlarıı bugün sınavım var birazdan çıkıcam evde dua edin banaa :18::18::18:
sanada günaydın oğluşunla.....ALLAH yardımcın olsunnnn..
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gazelbir haftasonu olması dilegiyle
günaydınnn..oğluna ben kızımı vericem ama nütfen kaktüsün ordan al onuuuu
semraaa kulakalrın çınlasın anlattığın fıkra aklıma geldi...kızım yok nasılsa veriyommmm
günaydın kızlar iyi haftasonları
sanada tatlı anne.....nasılsınnnn söledinmi artık gebe olduğunu ailenee aa saklanmazki artıkk
herkesee mutlu güzel hafta sonlarııı
sizi sewiyorumm canlarımmmm

sanada güzel hafta sonlarııı..bizdee seniii seviyossss

slm bayanlar dün yumurtalarım toplandı 36 tane 16 tanesı ıyıymış çarşamba transferb dedıler 6 gün uzun bi süre değılmı?

laf ağızdan birkere çıkar alırım kızınısemra ne anlattı

yok canım daha söylemedik kese ve kalp atışından sonra yakın çevremize açıklayacağız

simdi ilk muayenemden geldim. hayirlisiyla kesemiz gorundu.
yucel hoca ultrasona gir derken vajinal ultrasonu kastetmis,ama ben sormamistim hangisi diye.
bugunde doktor alttan bakalim deyince baktirmadim. biraz endiselendim dogrusu. o da bir riski yok bakilim dedi ama yine de baktirmadim.
az once hastaneyi aradim ve bazi ilaclara tamammi devammi diyebilmek icin kalp atislarini duymak gerekiyormus.keske girseydiniz birsey olmaz dedi hemsire.
oglen 2 de telefonda tekrar gorusecegiz. durumumu doktora anlatacakmis.
burada randevuyu cok gec veriyorlar. olmazsa aksam hastanenin jinekoloji acil servisi var.doktorun diyeceklerine gore oraya giderim.

ama keseyi gorduk.insallah hayirlisi olur.
kizlar bana biraz akil versenize noluuurr !!!!!

laf ağızdan birkere çıkar alırım kızınısemra ne anlattı
hee kızım olsunda sende al tamammıııfıkra anlattı gelince anlatsın burda...
konu olmayan şeyi vermek
yok canım daha söylemedik kese ve kalp atışından sonra yakın çevremize açıklayacağız

hiç kimseyedemi söylemedin yaaannene deseydin dua alırdınnn
tamam bende dememde enazından anneme ve kızkardeşime demeden duramam..
ben mormal gebeliğimdede sakladım eşime ,annem,kardeşim biliyodu tabi düşünce herkes duydu malesef

hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum güzel arkadaşlarım..........

sanada güzle hafta sonlarııı..
napıyosun bugün...bencede biizmki bir patlamaydı herzaman olmaz böyleearada yapalım süper 4lüüiyi geliyomuş anladımmm
tabii koca sabah hesabıbı sordu topik benden daha tatlı geldi demiii
bendee yokk canımmmm dedim sarıldımtabi demedim aşkımı yazdım sayfalara diyeee

evet riski yok.... benim tüp dr.um 10 haftaya kadar jinekolojik muayneyi tercih ediyo çünkü daha net görüntü elde ediliyo ... ben dr.uma güvendiğim için hiç sorun etmemiştim........

Kızlar nasılsınız? Ben bıraz once ıgnemı oldum geldım. veeeee yıne kan verdım. Kontrol amaclı betahcg ınsallah guzel bır sonuc cıkar. Bana dua edın ltfn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…