Günaydın canlar güzel bir gün olur insallahEki Görüntüle 413786
Günaydııınnn...
Güzel bir hafta sonu bizimle olsun...
Çok mutlu olalım inşallah...
Bi de Galatasaray Şampiyon olsun....
çok üzüldüm sonuç için iki gündür takip ediyorum ama ne yazacağını bilemiyor insan siz nerede denemiştiniz ve kaça mal oldu size memnun kalmadınız mı sorununuz neydi sizin
bizde seni seviyoruzzherkesee mutlu güzel hafta sonlarııı
sizi sewiyorumm canlarımmmm
bizde çok güldük vallaa
Allah iyiliğinizi versin çok güldüm sabah sabah...
Sayfa kutlamak için yoğun emeğinizi görmek duygulandırdı beni
Akasyacım çok teşekkür ediyorum aradaki seni seviyorum mesajını gördüm
Bende seni ve elifnazımızı çok seviyorum..Bi de namıma yaptığın kutlama içinde
ayrıca teşekkür ediyorum..
Kdr cim sanada günaydın..Bu arada gece hayal kurarken hamile kalmışsın hemen seni hamileler listesine
ekliyorummm
fundacım evet bi ara şaşırdım noluyooo diye sonra sözkonusu olan sayfa kutlamasıysa
gerisi (kociş,uyku vs..) teferruattır ve normaldir dedim ve keyifle sohbetinizi okudum
sayfa kutlamasında emeği geçen tüm arkadaşlarım için...
günaydınnn..Eki Görüntüle 413786
Günaydııınnn...
Güzel bir hafta sonu bizimle olsun...
Çok mutlu olalım inşallah...
Bi de Galatasaray Şampiyon olsun....
günaydınnnn bebişinle sanaagünaydın güzel bir gün sizinle olsun
sanada günaydın oğluşunla.....ALLAH yardımcın olsunnnn..günaydın kızlar iiyi haftasonlarıı bugün sınavım var birazdan çıkıcam evde dua edin banaa :18::18::18:
günaydınnn..oğluna ben kızımı vericem ama nütfen kaktüsün ordan al onuuuugünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gazelbir haftasonu olması dilegiyle
sanada tatlı anne.....nasılsınnnn söledinmi artık gebe olduğunu ailenee aa saklanmazki artıkkgünaydın kızlar iyi haftasonları
herkesee mutlu güzel hafta sonlarııı
sizi sewiyorumm canlarımmmm
laf ağızdan birkere çıkar alırım kızınıbizde çok güldük vallaaaa nedemek görevimiz sayfa bitirmekk bişey değil canım...
sen ihtiyaç oldumu söyle yine bizeee
bi anda bitmez derken bitti yani benim kociş horlayıncaama öyle bianda midme bulandı galiba hayaller üstünee..
ee okadar aşkı ilan edince sonu bu oldu
günaydınnn..
ee olsun gs şampiyon bende hafif o takımdanım..
gs olunca nolcek fenerin yenilmesi beşiktaşamı yarıyorduuu:26:hiç bilmem bizim evde fanatik yokk
günaydınnnn bebişinle sanaa
sanada günaydın oğluşunla.....ALLAH yardımcın olsunnnn..
günaydınnn..oğluna ben kızımı vericem ama nütfen kaktüsün ordan al onuuuu
semraaa kulakalrın çınlasın anlattığın fıkra aklıma geldi...kızım yok nasılsa veriyommmm
sanada tatlı anne.....nasılsınnnn söledinmi artık gebe olduğunu ailenee aa saklanmazki artıkk
sanada güzel hafta sonlarııı..bizdee seniii seviyossss
bizde çok güldük vallaaaa nedemek görevimiz sayfa bitirmekk bişey değil canım...
sen ihtiyaç oldumu söyle yine bizeee
bi anda bitmez derken bitti yani benim kociş horlayıncaama öyle bianda midme bulandı galiba hayaller üstünee..
ee okadar aşkı ilan edince sonu bu oldu
günaydınnn..
ee olsun gs şampiyon bende hafif o takımdanım..
gs olunca nolcek fenerin yenilmesi beşiktaşamı yarıyorduuu:26:hiç bilmem bizim evde fanatik yokk
günaydınnnn bebişinle sanaa
sanada günaydın oğluşunla.....ALLAH yardımcın olsunnnn..
günaydınnn..oğluna ben kızımı vericem ama nütfen kaktüsün ordan al onuuuu
semraaa kulakalrın çınlasın anlattığın fıkra aklıma geldi...kızım yok nasılsa veriyommmm
sanada tatlı anne.....nasılsınnnn söledinmi artık gebe olduğunu ailenee aa saklanmazki artıkk
sanada güzel hafta sonlarııı..bizdee seniii seviyossss
canım akşam formundaydınhepinize güzel bir hafta sonu diliyorum güzel arkadaşlarım..........
canım akşam formundaydın
hee kızım olsunda sende al tamammııılaf ağızdan birkere çıkar alırım kızınısemra ne anlattı
yok canım daha söylemedik kese ve kalp atışından sonra yakın çevremize açıklayacağız
he ya.... epeydir uyuz uyuz oturutodum dün öle coşasım geldi:))))))))))) sözde hemen yatacaktım ama kociş dayanamayıp yatınca geyiğin dibine vurduk.... bizimki bunalıp bunalıp birden delirmekti sanırım......
hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum güzel arkadaşlarım..........
simdi ilk muayenemden geldim. hayirlisiyla kesemiz gorundu.
yucel hoca ultrasona gir derken vajinal ultrasonu kastetmis,ama ben sormamistim hangisi diye.
bugunde doktor alttan bakalim deyince baktirmadim. biraz endiselendim dogrusu. o da bir riski yok bakilim dedi ama yine de baktirmadim.
az once hastaneyi aradim ve bazi ilaclara tamammi devammi diyebilmek icin kalp atislarini duymak gerekiyormus.keske girseydiniz birsey olmaz dedi hemsire.
oglen 2 de telefonda tekrar gorusecegiz. durumumu doktora anlatacakmis.
burada randevuyu cok gec veriyorlar. olmazsa aksam hastanenin jinekoloji acil servisi var.doktorun diyeceklerine gore oraya giderim.
ama keseyi gorduk.insallah hayirlisi olur.
kizlar bana biraz akil versenize noluuurr !!!!!
Kızlar nasılsınız? Ben bıraz once ıgnemı oldum geldım. veeeee yıne kan verdım. Kontrol amaclı betahcgınsallah guzel bır sonuc cıkar. Bana dua edın ltfn...
lutfen birileri birsey yazsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?