Topikimizin güzel anneleri, anne adayları, hepinizin Anneler gününü kutluyorumRabbim bizlere de gösterir inşallah o günleri...Öpüyorum hepinizi.
İyi geceleerr...
tüm anne adaylarının ve annelerimizin annneler günü kutlu olsun... bidahaki seneye inş. bizlerde anne oluruz ...AMİN...
Starda spartacus un yeni bolumu oynuyo lkan govdeyi goturuyo takildik seyredoiyoruz siz napiyorsunuz
topiğimizn anneleriii rabbim melekleriniiz sağlıkla doğurmayı nasip etsin...
seneye buzzaman kucakalırnızda bebeklerinizle kutluycaksınız asıl ozaman tam yaşıycaksınız anneliği ve gününüzü...
hepinizin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN,RABBİM HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATlar EYLESİN BEBEKLERİNİZİİ....
GAZSIZ,UYKUCU,USLU,AKILLI BEBİŞLERİNİZ OLSUN İNŞAALLAH...
annelik için yanan tutuşan canım arkdaşlaırma ve banada seneye buzaman anne olduğumuzu göstersin rabbim...
göbüşede razıyız ama tez zamanda hamile kalıpta doğurmak nasip etsin rabbim.....hepinizi öpüyorumm bıdıklarınızıda..
kızlar bugün bend eyatıyom artık eşim bugecede gitmesem kızıcak bana:26:
sonra topik benden tatlı geldi der yine...
hem sabah sınavda görevliymiş erken kalkıcaz yaniiiii iiyi geceler ikrmaaya,aksya,zuzcuummm
Julitta yaziyor ama okuyamiyormusun maaleseff ne oldi saa ne oldi boleee
benı cok merak ettıgınızı bbılıyorum cnm arkadaslarım. Bırkez daha yıkılısımı ızledım akıttıgım gozyaslarımla..testt sonucum 20.12 yanı kımyasal gebelık..
taze annecikkkkk hoşgeldin................
zuzu gelmis hosgeldin guzel hamisimiz. Anneler gunun kutlu olsun hayatimm ben yatiyorum allah rahatlik versin hepimize
zuzummmmmmm niye ses vermiyon?????????
anneler günün kutlu olsun canımmmmmm...........
saol canım ya senin de anneler günün kutlu olsun elifimin güzel annesi...
Tüm annelerin , anne adaylarının , (sonuna kadar anne olmayı hakkeden kocaman yürekler taşıyan )anneler gününü kutluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?