Tüp Bebek Günlüğümüz !

oyuna daldım gittimm..sayfalar almış yürümüşşş..

Gelecegin anneleri olacak sevgili tüp bebek günlüğü anne adayları, anne olan, olmak üzere olan arkadaslarım Anneler Günü Kutlu Olsun. Anne olmak isteyen herkese Allah anneligi nasip etsin insallah. Annesi hayatta olmayan arkadaslarımın da, melek annelerinin Mekanı cennet kabirleri nur ile dolsun...

sizleri öpüyorummmmm

JulieTta. Ne guzel yazmisin canim benim Rbbim tum dileklerini kabuul etsin insaallah..
Sen hala ayakta olduguna gore kocisin gelmdi mi yoksa .$.. Napacan bacim kaynanatorun gelecek hazir misin

Topikimizin güzel anneleri, anne adayları, hepinizin Anneler gününü kutluyorum Rabbim bizlere de gösterir inşallah o günleri...Öpüyorum hepinizi.
İyi geceleerr...

tüm anne adaylarının ve annelerimizin annneler günü kutlu olsun... bidahaki seneye inş. bizlerde anne oluruz ...AMİN...

Starda spartacus un yeni bolumu oynuyo lkan govdeyi goturuyo takildik seyredoiyoruz siz napiyorsunuz

topiğimizn anneleriii rabbim melekleriniiz sağlıkla doğurmayı nasip etsin...
seneye buzzaman kucakalırnızda bebeklerinizle kutluycaksınız asıl ozaman tam yaşıycaksınız anneliği ve gününüzü...
hepinizin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN,RABBİM HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATlar EYLESİN BEBEKLERİNİZİİ....

GAZSIZ,UYKUCU,USLU,AKILLI BEBİŞLERİNİZ OLSUN İNŞAALLAH...
annelik için yanan tutuşan canım arkdaşlaırma ve banada seneye buzaman anne olduğumuzu göstersin rabbim...
göbüşede razıyız ama tez zamanda hamile kalıpta doğurmak nasip etsin rabbim.....hepinizi öpüyorumm bıdıklarınızıda..

zuzu gelmis hosgeldin guzel hamisimiz. Anneler gunun kutlu olsun hayatimm ben yatiyorum Allah rahatlik versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…