lig tv son ses mahalleyi inlettimmm
Eki Görüntüle 414490 Eki Görüntüle 414489 Eki Görüntüle 414488 Eki Görüntüle 414487 Eki Görüntüle 414491 Eki Görüntüle 414492 Eki Görüntüle 414493
Topiğimizin hamişlerinin anneler gününü kutluyorum...
Bebekleriniz şimdi göbişlerinizde Allah kucağınıza aldığınız günleride nasip etsin...
Ve biz anne adayları bir dahaki anneler gününe hepimiz ya doğurmuş ya hamiş girelim inşallah..
bitirdin beni.............. aminnnnnnnnn diyorum............
lig tv son ses mahalleyi inlettimmm
Cnmmm benim seneye bebegin göğsünde kutla onu operek koklayarak kutla insallh hepimiz nne olalım Rabbim sizede Enkisa zamnda yaşatsın insallh ayrıca cooook kibar bir kadınsin ilk sen kutladın kocam daldı tv ye Rabbim sizede nasip edicek
cnm iyi şükür paldir küldur dalıyor karnımaKeci sütünden sonra böyle oldu bebem benim Ay cnm az kalmış hadı hayrlisi insallh Rabbim tamamına erirsin saglikla kucagimizada alalım hepimiz
evet zor beklemek...
bende dinlenme sürecinde kürler uygulayacam,hulusiyle konuşup belki aşılama yaptırırım ilaçsız,yumurta takibide yaptırabilirim yani kendiliğinden olması için bişiler yapcam sonrada olmazsa tekrar hulusiciğimle devam edicem..
önemli olan kupayı almaktı saraçoğlunda karanlık ya da aydınlık farketmez...
o yeter onlara...
O kadar cagirdiniz nutella da duydu geldi istee
canımmm gece gece ağlattın beni gene sarı şekerrr .şimdi yerim heeee.
ne güzel dilekler bunlar kuzummmm.aminnn Allahım bizimde kucaklarımızı doldursun inşallaaahhh.
google ın anneler günü süprizi çok şirin bayıldımm..
Aşkısı seninkilerede bayıldımm..
Aminnnn diyorumm
ben kucağımda kutlayacam sende yeni doğum yapmış olarak inşallah.........
ama ağlamaaaaa...
p günleride görecez...
eveet google da süpper iş çıkarmış...
ınslahha canım ınsallh senın msjnı gorup okyunca okadar heycanlandımkı kalbım hızlı hızlı carpmaya basladı rabbım bırdahakı seneye anne olmak ıcın cabalaya butun arkadaslarımın gobusunu karnını bebısle doldursun
Bizde kızimla bütün teyzelerimizin anneler gunünü kutluyoruz
İyiki varsınız sizi seviyoruziyi geceler
Hiç sormayın yaww eve almıyorum diğer markaları canım çekmiyor 40 yıl dursa buzdolabında ama nu..lla çok fena kaşığın ardını kesemiyor insan..
ınslahha canım ınsallh senın msjnı gorup okyunca okadar heycanlandımkı kalbım hızlı hızlı carpmaya basladı rabbım bırdahakı seneye anne olmak ıcın cabalaya butun arkadaslarımın gobusunu karnını bebısle doldursun
Bizde kızimla bütün teyzelerimizin anneler gunünü kutluyoruz
İyiki varsınız sizi seviyoruziyi geceler
aminnnnnnn............. rabbim hepimize anneler gününü yavrularımızla kutlamayı nasip etsin............
Topigimizin guzel hamisleri Anneler gununuz kutlu olsun hepinizi kocaman opuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?