Tüp Bebek Günlüğümüz !

canımmm gece gece ağlattın beni gene sarı şekerrr .şimdi yerim heeee.
ne güzel dilekler bunlar kuzummmm.aminnn Allahım bizimde kucaklarımızı doldursun inşallaaahhh.

bitirdin beni.............. aminnnnnnnnn diyorum............

lig tv son ses mahalleyi inlettimmm

kimse yok ya çıkar tadınııı
ohhh sefan olsun aşkısııı kutlamlar sabaha kadar...

Amiinnn inşallah canım...

anladım kuzuuum inşaşlah kendiliğinden gelir bebişin canımmmmm.Allahım dualarımızı kabul esin inşallahhhh.

canımmm gece gece ağlattın beni gene sarı şekerrr .şimdi yerim heeee.
ne güzel dilekler bunlar kuzummmm.aminnn Allahım bizimde kucaklarımızı doldursun inşallaaahhh.

ama ağlamaaaaa...
p günleride görecez...

google ın anneler günü süprizi çok şirin bayıldımm..
Aşkısı seninkilerede bayıldımm..
Aminnnn diyorumm

eveet google da süpper iş çıkarmış...

ben kucağımda kutlayacam sende yeni doğum yapmış olarak inşallah.........

ınslahha canım ınsallh senın msjnı gorup okyunca okadar heycanlandımkı kalbım hızlı hızlı carpmaya basladı rabbım bırdahakı seneye anne olmak ıcın cabalaya butun arkadaslarımın gobusunu karnını bebısle doldursun

Sayfa kutlamasına 9 sayfa var bende de o kadar beklemeye güç varmı bilmiyorum...

amiiinnnnnnnnn kuzummm inşallahhhh.

Topigimizin guzel hamisleri Anneler gununuz kutlu olsun hepinizi kocaman opuyorumm

aminnnnnnn............. rabbim hepimize anneler gününü yavrularımızla kutlamayı nasip etsin............

iyi geceler kızlar ben yatayım kociiş çağırıyo sizi seviyoruum anneler günümüz kutylu olsuunn hepimizinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…