burda olmayan arkadaşlarımı gülden elif semra seval hülya rumeysa selo ve adını yazamadığım bütün teyzoşlar adına
egunal, millstone,ikramaya,ekin,kdr...aklıma gelenler..
sizler içinde kutluyorummmmmm
3900
günaydın yüreği güzel arkadaşlarım
anne adayları, anne olabilmek için çabalayan savaşan siz canlarımın anneler günü kutluyorum.
anneler günü..değilmi kızlar...
Günaydınnn...
Herkese iyi pazarlar...
canım nasılsın...
anneni sorcam unutuyorum çok olmuştur belkide döndümüü..
sabahın köründe kalktım yine saat 7 oluyoduuu...
anneciğim trabzonda daha oradanda artvine kızkardeşimin yanına geçecek..
tayinleri çıktı ya eşyalar toplanacak bu ayın sonunda da Ankaraya gelecekler hepberaber...
eşi istanbula eğitim için gidecek bu arada da tosunlarımla ben aşk yaşayacam izinleri bitincede kırklareli yolucukları başlayacak.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepimize güzel birgün olsun kader arkadaşlarım:
canım formunu bence erken kalkarak koruyosun maaşallah imreniyorum sana çok geç yattığımızdan bu konuda yol katedemiyorum malesef..
çok uyuyunca huzursuzda oluyorum erken kalkınca enerjik oluyorum,hem bağırsak sorunum var onada iiy geliyor erken kahvaltı yapınca... işlerim daha iiy yetişiyor.....
eşim sınan-vda görevli o gidnc eyatmadım çok uykum vardı burda açmaya çalıştım..
doğru trabzon artvin yakın tabiki....ohh paşalarında zaman geçircen ne güzellll
sonunda rel oldum 55 gün aradan sonra:):):):):):26:
tüm annelerin ve annelik özlemi ile yanaların inşl.hayırlı anne olmarı dılegımle en kısa zamanda rabbım yüzümüzü güldürür inşallah....
anneler gününüz hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?