Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar ben yatıyorum iyi gecelerr Allah rahatlık versin...
nihai görevimi tamamlamış bulunmaktayımmmm

son olarak;
6 aydır yoluma yoldaş olan bütün anne adayları ve anne olmak için savaşan güzel arkadaşlarımın anneler gününü kutluyorum........ hepiniz iyiki varsınız........sizi çook seviyorum..........
rabbim hepinizin gönlüne göre versin.............

burda olmayan arkadaşlarımı gülden elif semra seval hülya rumeysa selo ve adını yazamadığım bütün teyzoşlar adına

egunal, millstone,ikramaya,ekin,kdr...aklıma gelenler..
sizler içinde kutluyorummmmmm

3900

uykulu şekilde aklınıza gelenlerden olmak çok güzelll
hem teşekkürler ben giidyorm dedim çıktım hiçte bakmadım az kalmış meğer kutlamaya iyisizniz valla
geçen gece daha çoktu anamız ağladım bitcek diyee

anneler günü..değilmi kızlar...
Günaydınnn...
Herkese iyi pazarlar...

Son düzenleme:
günaydın yüreği güzel arkadaşlarım

anne adayları, anne olabilmek için çabalayan savaşan siz canlarımın anneler günü kutluyorum.

Son düzenleme:
canım nasılsın...
anneni sorcam unutuyorum çok olmuştur belkide döndümüü..

sabahın köründe kalktım yine saat 7 oluyoduuu...
anneciğim trabzonda daha oradanda artvine kızkardeşimin yanına geçecek..
tayinleri çıktı ya eşyalar toplanacak bu ayın sonunda da Ankaraya gelecekler hepberaber...
eşi istanbula eğitim için gidecek bu arada da tosunlarımla ben aşk yaşayacam izinleri bitincede kırklareli yolucukları başlayacak.

canım formunu bence erken kalkarak koruyosun maaşallah imreniyorum sana çok geç yattığımızdan bu konuda yol katedemiyorum malesef..
çok uyuyunca huzursuzda oluyorum erken kalkınca enerjik oluyorum,hem bağırsak sorunum var onada iiy geliyor erken kahvaltı yapınca... işlerim daha iiy yetişiyor.....
eşim sınan-vda görevli o gidnc eyatmadım çok uykum vardı burda açmaya çalıştım..
doğru trabzon artvin yakın tabiki....ohh paşalarında zaman geçircen ne güzellll

Son düzenleme:
sonunda rel oldum 55 gün aradan sonra:):):):):):26:

tüm annelerin ve annelik özlemi ile yanaların inşl.hayırlı anne olmarı dılegımle en kısa zamanda rabbım yüzümüzü güldürür inşallah....

anneler gününüz hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnn.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepimize güzel birgün olsun kader arkadaşlarım:

günaydın şekerim....

aynen öyle canım geç kalkınca vücut tembelleşiyor..
metabolizma geç çalışmaya başlıyor...
iyi yapmışsın yatmamakla...

hayırlı olsun cicim...
valla regl olmaya bile seviniyoruz bazen...
regl olmazsak yeni başlangıçlar yapamıyoruz çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…