Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günandın kızlaaaarrrr..

Tüm annelerin ve anne olma yolunda emek verenlerin bu güzel gününü kutluyorum.

[video=youtube;expZ9s0ZzGM]http://www.youtube.com/watch?v=expZ9s0ZzGM[/video]

Kızlar bu arada dün kontrole gittim. Evde misafirim oldugu için yazamadım. Sağdaki 1 yumim duruyo ve büyümüş. Akşam çatlatma iğnemi oldum. Pazartesi sabah 8 gibi alacaklar.

Tek yumurta ve zorla büyütme ile ne kadar sonuç alırım bilemem ama 15 gündür iğne olunca ve masraf yapınca iptal edemedim.
Ne olacaksa olsun. Doktorum da bi yumurta peşine düştük gidiyoruz hayırlısı olsun , allah bize akıl fikir versin dedi

Devamlı ilaç aldıgım eczacıda dediki olmazsa hiç üzülme okadar hormon aldınki zaten o ilaçlar sana 6 ay yumi üretmeye devam eder dedi. Benimde ümidim yok ama başladıgım işi yarım bırakmak istemedim.

hayırlısı olsun cnm..inşallah o tek yumurta sana bebeğin olarak geri dönecek..Allahım yüzünü güldürsün..
evet diğer aylardada ilacın etkisi devam ediyor bundan şüphen olmasın..
ben tüpten sonra o ilaçların yardımıyla 2 aşılama oldum cnmm

Günaydın,hepinize mis kokulu papatyalar gönderiyorum,gününüz kutlu olsun.......

Son düzenleme:
günandın kızlaaaarrrr..

Tüm annelerin ve anne olma yolunda emek verenlerin bu güzel gününü kutluyorum.

günaydın canım seninde anneler günün kutlu olsun...

[video=youtube;expz9s0zzgm]http://www.youtube.com/watch?v=expz9s0zzgm[/video]

haha valla böyle olabiliriz e napalım kolay mı buluyoruz.....

hayırlısı olsun canım bir yumurta bir embriyo seni anne yapmaya yeter hiç üzülme bence bak tam ezanda okunuyor rabbim "ol" desin senin için

günaydın,hepinize mis kokulu papatyalar gönderiyorum,gününüz kutlu olsun.......

günaydın canım seninde günün kutlu olsun daha anne olmamış olabiliriz ama kocaman anne yürekleri taşıyoruz ve bebişlerimizde elbette zamanı geldiğinde gelecekler ....

günaydın canım seninde anneler günün kutlu olsun...

Hayırlısı olsun canım bir yumurta bir embriyo seni anne yapmaya yeter hiç üzülme bence bak tam ezanda okunuyor rabbim "ol" desin senin için

aminn canım arkadaslarım. Birsey soracam. Doktor hemsiresine dediki zaten 1 yumi var uyutmayalım. Boşa narkoz almasın dedi. Sonra banada söylediler. Sadece bölgesel uyuşturacaklar. Canım çok acır mı.

aminn canım arkadaslarım. Birsey soracam. Doktor hemsiresine dediki zaten 1 yumi var uyutmayalım. Boşa narkoz almasın dedi. Sonra banada söylediler. Sadece bölgesel uyuşturacaklar. Canım çok acır mı.

canım opu çok ağrılı bir işlem değil bide tek yumi olunca hemen biter yine de uyuşturacaklarına göreöyle ağrın olmaz

iyi yapmışsın devam etmekle yarıda bıraksan hep aklında kalacaktı pişman olurdun...
bir yumurta evet riskli ama anne olmak var sonunda nasibinde anne olmak varsa 1 yumoştan tek yumurta ikizin bile olur...
sen umudunu asla kaybetme..

bölgesel uyuşturması daha mantıklı tabii..
merak etme bişey hissetmezsin...

Tüm annelerin,anne olacakların ve anne olmayı dileyenlerin anneler günü kutlu olsun.

Rabbim hepimize annelik serefine nail olmayı nasip etsin inşallah.

canım opu çok ağrılı bir işlem değil bide tek yumi olunca hemen biter yine de uyuşturacaklarına göreöyle ağrın olmaz

saolun kızlar.. Bakalım yarın ola hayr olaaa..

Topiğimiz tatil havasında...
Kimsecikler yok..
Bugün hem anneler günü hem kocişlerle zaman geçirme günü..

topiğimiz tatil havasında...
Kimsecikler yok..
Bugün hem anneler günü hem kocişlerle zaman geçirme günü..

evet canım.. Hafta sonunun çok etkisi var. Kimsecikler yok
Benin kocişte evde ama hava kötü evde nette takılıyoruz yapacak bisey yokki.

evet canım.. Hafta sonunun çok etkisi var. Kimsecikler yok
Benin kocişte evde ama hava kötü evde nette takılıyoruz yapacak bisey yokki.

benim kocacımda yok tek takılıyorum..
yarın yorucu bir tüp bebek macerasından sonra kendimi dışarı atayım diyorum...
eve kapandım çok uzun zamandır kimseyle muhatab olmayım diye..
ama artık hayata dönmem lazım...
alışverişle başlayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…