Tüp Bebek Günlüğümüz !

gulden canım napıyosun lısteyımı guncellıyosun

evet canım ilk sayfaya bakarsan neler yaptığımı görebilirsin...
bir mesajda 75 bin karakteri aşınca yayınlayamıyorsun o yüzden bende başka bir yol denedim...
bundan sonra herkes durumlarındaki değişiklikleri liste topiklerine yazacak bende oradan ekleyecem..

yani senin fit kalma formülün erkenci olman enerjik olman...
1saat oldu annemle kamerada konuşuyoz oyy canım annem annesini kaybedeli daha 1sene 3 ay oldu...annem benim annem güzel annem deyip kutlayınca..
çok duyguladın annesi geldi aklına bana demesede ben anladım o bakışı o yokluğu...
cenazede oakda rkalbalıkta bursaya gititk sadece onu görüdm gittim yanına o ağlamasını görünce içim yandı sadece "annem sana bişey olmasın "dedim.zorluğunu
gördüm..anneannemden sonra daha bi korkar oldum hayatın gerçeği ama anne yokluğuda bi başkaymış,anneme daha bi merhametli oldumm..
rabbim annesi ölenlere sabırlar,hayattakilerede sağlıklı ömürle rversin onları başımızdan eksik etmesin....

Canım arkadaşlarım..
Bildiğiniz üzere bir mesajda 75 bin karakteri aşınca mesajı yayınlayamıyorsunuz..
İlk sayfada bulunan listelerimiz artık 75 bin sınırında ve yeni bilgiler ekleyemez oldum...
Bunun içinde listelerimiz için topikler açtım...
Durumunda değişiklik olanlar ilk sayfadaki liste topiklerine mesaj yazarak belirtebilirler...
Şimdi sizi durumu daha iyi anlamak üzere ilk sayfaya bekliyorum

Son düzenleme:

eline sağlık cnm..
hayırlı habarlerle dolsun inşallah yeni haber topikimiiizzz

benimde öğle yemeği saatim geliyooo

sorma diyorum ya gurul gurul karnım yahu...

afıyet olsun canım bız yapalı baya oldu ıstanbuld ahava okdara kotukı ınsanın hıc yataktam kalkası gelmıyo uyusak uysak hep uyusak

ohh siz yapmışsınız ..evet..çok kapalı ruhum daraldı ..böyle havalarda bende daralıyorum

dunur anneler gunun kutlu olsun gelınım nasıl
hani benim kızı alıyodun elde varmı yani yavrucuğum...
sorma diyorum ya gurul gurul karnım yahu...
ohh siz yapmışsınız ..evet..çok kapalı ruhum daraldı ..böyle havalarda bende daralıyorum
kız sen aç kalma at ağzına bişeyelr beben aç kalıcak aaaa
benimde öğle yemeği saatim geliyooo

benimde öğle vaktim yaklaştı ..mutluyum buyüzden ama sanırım ara öğün yaparım..
öğleden sonra gün var ama cıslı oluyo ben az yiyecem bananee

anneler günü..değilmi kızlar...
Günaydınnn...
Herkese iyi pazarlar...

günaydın yüreği güzel arkadaşlarım

anne adayları, anne olabilmek için çabalayan savaşan siz canlarımın anneler günü kutluyorum.

günaydın kızlar...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepimize güzel birgün olsun kader arkadaşlarım:

gunaydınlar nasılsınız cıcı anneler bugun sızın gununuz hepınızı cok opuyorum

güüünaaayddııııınnnnnnnnnn

iyi birgün diliyorum herkese...

günaydın topiğimizin güzelleri......

slm kızlar........ anneler gününüz kutlu olsun!!!

seninde canımmm

benimde açık ama iş yapıyom ev süpürücem balkon yıkıycam çamaşır bitince asıcamm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…