Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam hanımlar sayfalar almış başını gitmiş yine:))baharb arkadaşım pozitif sonuc almış,kutluyorum degeride yüksek maşallah ikiz olabilir bencedebi arkadaşımda negatif sonuc almış onada sabır diliyırm,inş.melegi kendiliginden gelir,ama merkez degiştirip iyi bi dr bulmasını tavsiye ediyorum bende nacizane..bize gelince iyiyiz,biraz midem kötü,kafam kazan gibi sanki,uzanıp dinleniyorum,dün giremedim hiiiç halim yoktu çünkü..belki sonra gene gelirim..hepinize sevgiler..

coook öptüm seni,beni özle,sonra gelirim inş.biraz yorgunum,halim yok..ama sizi özlüyorum yaa...

coook öptüm seni,beni özle,sonra gelirim inş.biraz yorgunum,halim yok..ama sizi özlüyorum yaa...

canım benim bende seni öpüyorum...sen keyfine bak...migren durumundan dolayı bilgisayara sürekli bakman tetikleyici olabilir...
senin bebeler maşallah göbüşte keyifleri yerinde anneleri ne halde haberleri varmı acaba
bizde seni özlüyoruz gözlerim arıyor valla...dün girmeyince dedim yine bu hatun hasta...neyse melekler iyi olsunda artık biz birbirimiz özleyelim napalım

Son düzenleme:
E.GÜNAL arkadaşım çok sagol çok rahattladım ALLAH dualarını kabul etsin CANIM BENİM inşallah degin gibi olur herşey...

E.GÜNAL arkadaşım çok sagol çok rahattladım ALLAH dualarını kabul etsin CANIM BENİM inşallah degin gibi olur herşey...

rahatla tabii mucize denecek şeyler yaşadık biz bu topikte...bi arkadaşımızın elinde tüpleri tıkalı yalnız tüp bebekle bebek sahibi olabilir raporu olmasına rağmen kendiliğinden gebe kaldı...rabbimden ümit kesilmez dua edip gerekeni yapıp takdiri rabbime bırakıyoruz...bi de şunu söyleyim erkek faktörlü bebek sahibi olamama durumlarında gebelik şansı daha fazla...sorun erkekteyse tüp bebek daha başarılı oluyor...

herkeze iyi pazarlar.......

geçmişe bi göz atıp geliyorum...

canıııımmm geldin demekkkkk
sanada iyi pazarlar

elifffffff canım yaaa çok mutlu ettin sen beniiiiii çok çok çok öpyorum herkezi agla agla öldümya kaç gündür çok daha iyiyim

elifffffff canım yaaa çok mutlu ettin sen beniiiiii çok çok çok öpyorum herkezi agla agla öldümya kaç gündür çok daha iyiyim

canımcım benim adım GÜLDEN....
daha iyi hissetmene çok sevindim...

Son düzenleme:
geçmişi okudum hepinize cvp yazmaya çalıştım ama net sürekli gittiği için yazamıyorum... bilginiz ola...

güldenim yalnız bırakmışlar seni....

eveeettt yalnız kaldım bir ara ...4 kişi gizli gizli beni takip ediyorlardı çok korktum:83::83::83:

geçmişi okudum hepinize cvp yazmaya çalıştım ama net sürekli gittiği için yazamıyorum... bilginiz ola...

heeee....
kız kocan bizi sabote ediyo olmasın...
parmağı olabilir bak şüphelendim şimdi:100:

Ben geldim ama basım ağrıyor bebisi tutunamiyan arkadasa gecmis olsun diyorum Allah birdaha yaşatmasın gecmisi okuyamiycam valla yorgun dünden galiba

Ben geldim ama basım ağrıyor bebisi tutunamiyan arkadasa gecmis olsun diyorum Allah birdaha yaşatmasın gecmisi okuyamiycam valla yorgun dünden galiba

hoşgeldin cicim geçmiş olsun...başın ağrıyo demek inşallah kocişin ağrıtmamıştır...
okuma kuzum bir kaç sayfa önce minecana özet geçtim ben o mesajı oku yeter...senin hakkında da yazdım o da sana cevap verdi

Aldim kahvemi gectim topigin basina :) bu arada tedavi listesini gordum canim. Benim merkezim Bruksel tup bebek, ekleyebilirsin.

afiyet olsun kuzum...bak canım yine kahve istedi...içtim ama napıyım yine içcem...
eksik bilgini eklerim ilk fırsatta

buradan sucuma sesleniyorum sabah su siparişi verdim hala gelmediiiiiii firmanızın ismini verip karalama kampanyası başlatmam an meselesidir..
evde su yok ve ben susadım...

aynı öfke bendede var..1.tüpe geçerken düşükler önemsenmedi pıhtı faktörleirme kendi zorumla aşıalma sonrası istedim eksik yapılmış bende bişşey yok diye geziyorum tabi negatif tüp sonrası öğrendim ve beni ne bekliyor bilmiyorum sebepsiz infeertilite ama bişey var kanımızda işte engel olan ..rabbimm beterindne korusun.....son aylrda kalbi duran bile var yaa((
karasu cnaım aman iyi takip ettir canım sen tedbirini al takdir rabbimizden..ya içim yanıyo rbenim çok üzüldüm bide mucize bebeğiydi değilmi yani tedavisiz..sbende heterezigotum toplumda sık görülen yazıyor bunu gören doktorda raporumda önemsemiyor,ensonki yardımcı doçent coraspini snaa teselli diye vermişler dediben kendiliğnden hamile kaldım 2kere 7ahftalık ve erken düşük diye iki düşük oldu,aşıalmada kimaysal oldu..yani bunların sebebid ekan pıhtılaşmam olabilri diyroum kadın bana ısrarla mthrf 677 heterezigot önemsiz diyor,düşk yapan çok diyorum aman bilmiyom yaa 1.tüpte tutmadı 2.tedavimde napacaklar bakalım canım çok sıkıldı şimdi..coraspin kulanrak belki evde hamile kalıcam ama arada onuda boırkaıyroum napıyım herkes bişey diyor...inş. seninde bebeğine bişey olmuycak canım allah korusun..brynse çok üzüldüm pıhtı topiğinde neler var
canııımmm nerdesin sen yaaa...
yazsana bişiler merak ediyorum...

ya cnaım sıkıldı okuduklarıma selam canım buarada....
canım biara tatilde nişan olayalrı vardıya msiafrler geldi gitti sınnav temposuna girdim bölümümle ilgili yeterlik sınavı mart11de.çok az kaldı konu çok..1haftadır yeni başladım.hafatdada 3gün akşam kurslara katılıyorum benden haberler bu....buara gelen olmasa bana memnun olucam:))),evde kendime gör eişim yemeğim çıkıyor zaten
tedavimede başlmıyorum hala sen.n gibi beklemedeyim,buara çokta kış oldu ankaraya gelemmizde zo rzaten sınavda önceliğim..
adetimde buayda erken olcak gibi puff....benden böyle senden naber..yeni topikte geceler güzel geçiyor buay gelememde yoksa iyi laf yetiştiridim yani..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…