selam hanımlar sayfalar almış başını gitmiş yine:))baharb arkadaşım pozitif sonuc almış,kutluyorum degeride yüksek maşallah ikiz olabilir bencedebi arkadaşımda negatif sonuc almış onada sabır diliyırm,inş.melegi kendiliginden gelir,ama merkez degiştirip iyi bi dr bulmasını tavsiye ediyorum bende nacizane..bize gelince iyiyiz,biraz midem kötü,kafam kazan gibi sanki,uzanıp dinleniyorum,dün giremedim hiiiç halim yoktu çünkü..belki sonra gene gelirim..hepinize sevgiler..
coook öptüm seni,beni özle,sonra gelirim inş.biraz yorgunum,halim yok..ama sizi özlüyorum yaa...
E.GÜNAL arkadaşım çok sagol çok rahattladım ALLAH dualarını kabul etsin CANIM BENİM inşallah degin gibi olur herşey...
herkeze iyi pazarlar.......
geçmişe bi göz atıp geliyorum...
rahatla tabii mucize denecek şeyler yaşadık biz bu topikte...bi arkadaşımızın elinde tüpleri tıkalı yalnız tüp bebekle bebek sahibi olabilir raporu olmasına rağmen kendiliğinden gebe kaldı...rabbimden ümit kesilmez dua edip gerekeni yapıp takdiri rabbime bırakıyoruz...bi de şunu söyleyim erkek faktörlü bebek sahibi olamama durumlarında gebelik şansı daha fazla...sorun erkekteyse tüp bebek daha başarılı oluyor...
canıııımmm geldin demekkkkk
sanada iyi pazarlar
elifffffff canım yaaa çok mutlu ettin sen beniiiiii çok çok çok öpyorum herkezi agla agla öldümya kaç gündür çok daha iyiyim
canımcım benim adım GÜLDEN....
daha iyi hissetmene çok sevindim...
çok pardon güldencimmm :):)çok daha iyi olucam inşallah tabi hepimizzz..
güldenim yalnız bırakmışlar seni....
geçmişi okudum hepinize cvp yazmaya çalıştım ama net sürekli gittiği için yazamıyorum... bilginiz ola...
Ben geldim ama basım ağrıyor bebisi tutunamiyan arkadasa gecmis olsun diyorum Allah birdaha yaşatmasın gecmisi okuyamiycam valla yorgun dünden galiba
Aldim kahvemi gectim topigin basina :) bu arada tedavi listesini gordum canim. Benim merkezim Bruksel tup bebek, ekleyebilirsin.
aynı öfke bendede var..1.tüpe geçerken düşükler önemsenmedi pıhtı faktörleirme kendi zorumla aşıalma sonrası istedim eksik yapılmış bende bişşey yok diye geziyorum tabi negatif tüp sonrası öğrendim ve beni ne bekliyor bilmiyorum sebepsiz infeertilite ama bişey var kanımızda işte engel olan ..rabbimm beterindne korusun.....son aylrda kalbi duran bile var yaakuzummmmm seni çok ii anlıyorum yaşamasamda böyle durumları her anını biliyorummmm senle birlikte bizde çok üzüldükkkk ben hala pıhtı olayını anlamadım nasıl atladılar nasıl umursamadılar senin kadar öfkem var allahın takdiri ama bütün tedbirleri almaları lazımdı canımm seni çok seviyorum inş.en kısa zamanda atlatıcan canım arkadaşım hep yanındayım bunu bil
karasu cnaım aman iyi takip ettir canım sen tedbirini al takdir rabbimizden..ya içim yanıyo rbenim çok üzüldüm bide mucize bebeğiydi değilmi yani tedavisiz..sbende heterezigotum toplumda sık görülen yazıyor bunu gören doktorda raporumda önemsemiyor,ensonki yardımcı doçent coraspini snaa teselli diye vermişler dediSlm kizlar nasilsiniz ben gezmeye basladim sonunda yavas yavas brnyns yasadiklarini okudum rabbim sabir versin insllh buarada bende kOrktum bende heterezigotum insllh sorun yasamam benim gibi suanda ki tup dr um kullanmicksin diyor ama istblda ki dr kullanicaksin diyordu hafta ici baska dr dn randevu aldim giducem rabbim hepimize yardim etsin insllh
canııımmm nerdesin sen yaaa...
yazsana bişiler merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?