- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 34
çok fena mesafe koyduk aramıza bugün
ama hemen yakınlaşalım
geçmiş olsun şekerim..
gerçi üzüldünmü bilmiyorumda belkide görev olarak ilgilendin..
bi ara seni ağlatmıştı o aklımda da benim fena kinciyimdir bu konularda unutmam asla...
o yüzdende lafın gelişi geçmiş olsun diyorum..
yazık kuzum olan yine sana olmuş yorulmuşsun..
transfer olduktan 12 gün sonra kanda gebelik tespit ediliyor yani gebeliğinin 4.haftasında oluyorç..son adet tarihinden itibaren kaç haftalık olduğu hesaplanıyor...bu hesaba göre 5.hafta itibariyle kese 7.hafta itibariylede kalp atışlarına bakılır ve gebeliği kesinleşir risk ilk 3 aydır...bu kendiliğinden olan gebeliklerde de aynıdır...tüp bebek olduğunda riski daha fazla tabii..
evet canım gitmişsin... bende iyi geceler diyip kaçarım kimsecikler kalmamış........ yarın görüşürüz artık bizde seni öpüyoruz koccaman...tamam şekerim...
ama ben çıkcam biyasdan iyi geceler dilemek için geldiğinde ben olmayabilirim..
ganatiye alayım iyi geceler elifnaz ve annesine...
gebelik takviminde bugün neler yazıyoo okudunmu...
bebişin kaşları ve kiprikleri oluşacakmış bi de tırnakları...
bu arada seninde tırnakların hızlı uzayacakmış gerçekten öylemi olacak bi takip et kendini merak ettim valla
evet canım gitmişsin... bende iyi geceler diyip kaçarım kimsecikler kalmamış........ yarın görüşürüz artık bizde seni öpüyoruz koccaman...tamam şekerim...
ama ben çıkcam biyasdan iyi geceler dilemek için geldiğinde ben olmayabilirim..
ganatiye alayım iyi geceler elifnaz ve annesine...
gebelik takviminde bugün neler yazıyoo okudunmu...
bebişin kaşları ve kiprikleri oluşacakmış bi de tırnakları...
bu arada seninde tırnakların hızlı uzayacakmış gerçekten öylemi olacak bi takip et kendini merak ettim valla
Himm dimek sende benim gibi tembelsin bende popoma tutkal surmuş gibi gunu her zaman aynı yerde tamamlıyorum ne olucak bu hal akasyacim sısko olucaz ciddi birde yaz geliyor ben en cok şismekten korkuyorum :18:kuzu zaten ben tembelin önde gideniyim işim gücüm dinlenmek öyle saksı gibi oturuyom akşamaca:)))) sadece yemek yapıyom sofrayı kur kaldır temizlik falan hakgetiretemizliği bi hafta yapıyosam bi haftada ya eşime ya kardeşime kakalıyom:))
sen herşeyi unutuyon ama benımle uğraşmayı hiç unutmuyosun
bende senin gibiyim canım hiç unutmam bana yapılanı ama ne kadarda olsa hasta bi insan görmeye dayanamıyorum rabbime havale edyim geçsin gitsiin . evet baya yoruldum bugün şimdi de banyo yapmak istiyom ama üşeniyoom
evet canım gitmişsin... bende iyi geceler diyip kaçarım kimsecikler kalmamış........ yarın görüşürüz artık bizde seni öpüyoruz koccaman...
okur okumaz tırnaklarımın boyuna baktım:)) ama ben normaldede gülçlü ve düzgün tırnaklara sahibimdir... artık hergün bakarım nasıl uzuyo diye:)))
günaydın güzel bir gün bizimle olsun
gunaydınlar dıkkat etmedım 2 sayfa kaldıgını yoksa beklerdım kutlaamayı yapardım
canlarım nasılsınız? kızlar bı sorum var memorıal semra hanımda tevavı gören oldumu görüşlerınızı almak istedımmm:26::26:
evet canım gitmişsin... bende iyi geceler diyip kaçarım kimsecikler kalmamış........ yarın görüşürüz artık bizde seni öpüyoruz koccaman...
okur okumaz tırnaklarımın boyuna baktım:)) ama ben normaldede gülçlü ve düzgün tırnaklara sahibimdir... artık hergün bakarım nasıl uzuyo diye:)))
Şekerim akşamki randevun nasıl geçti kızınla...
günaydın güzel bir gün bizimle olsun
gunaydınlar dıkkat etmedım 2 sayfa kaldıgını yoksa beklerdım kutlaamayı yapardım
canlarım nasılsınız? kızlar bı sorum var memorıal semra hanımda tevavı gören oldumu görüşlerınızı almak istedımmm:26::26:
Günaydın arkadaslarım hepimiz icin guzel birgun olsun insallh ben uyumaya gidiyorum geri yatağıma gece 3 55 ve sabh 5 30 arasi ayaka gecti öpüyorum hepinizi Gülden nerdesin sen ama
güncellemeler diğer topiğe yazılıyor diye oraya yazmıştım
1175 gr olmuş sıpamve bize totosunu dönmüştü
ciğer gelişimi için iğnesini yaptrırdık daha 6 iğnemiz var
6 hafta sonra buluşuyoruz nasipse
Yabangülünün testi bugün mü yarın mı kızlar?
nasılsınız ben iyiyim bugün doktra gidiyorum tedaviye başlıyacaz nasipse inş bunca güzel sonuç alırım ALLAHım herkese sağlıklı bebişler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?