Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende senin gibiyim canım hiç unutmam bana yapılanı ama ne kadarda olsa hasta bi insan görmeye dayanamıyorum rabbime havale edyim geçsin gitsiin . evet baya yoruldum bugün şimdi de banyo yapmak istiyom ama üşeniyoom

tamam şekerim...
ama ben çıkcam biyasdan iyi geceler dilemek için geldiğinde ben olmayabilirim..
ganatiye alayım iyi geceler elifnaz ve annesine...
evet canım gitmişsin... bende iyi geceler diyip kaçarım kimsecikler kalmamış........ yarın görüşürüz artık bizde seni öpüyoruz koccaman...

okur okumaz tırnaklarımın boyuna baktım:)) ama ben normaldede gülçlü ve düzgün tırnaklara sahibimdir... artık hergün bakarım nasıl uzuyo diye:)))

tamam şekerim...
ama ben çıkcam biyasdan iyi geceler dilemek için geldiğinde ben olmayabilirim..
ganatiye alayım iyi geceler elifnaz ve annesine...
evet canım gitmişsin... bende iyi geceler diyip kaçarım kimsecikler kalmamış........ yarın görüşürüz artık bizde seni öpüyoruz koccaman...

okur okumaz tırnaklarımın boyuna baktım:)) ama ben normaldede gülçlü ve düzgün tırnaklara sahibimdir... artık hergün bakarım nasıl uzuyo diye:)))

kimseler kalmamış......... bir başıma duramam buralarda........... ışıkları kapatır giderim.............

kimsede kalmamış neyse topik emin ellerde iyi topiğimiz
sadece ben ve yalnızlığım var..iyi gceelrrr herkseee

Himm dimek sende benim gibi tembelsin bende popoma tutkal surmuş gibi gunu her zaman aynı yerde tamamlıyorum ne olucak bu hal akasyacim sısko olucaz ciddi birde yaz geliyor ben en cok şismekten korkuyorum :18:
Buarada aksam sendn etkilendim galiba bütün geceyi surekli dönerek gelirdim yarım yamalak uykuya saga donüyorum tekme sola donüyorum tekme dedin ya sanki eziyormusum gibi Hissediyorum diye etkilendim galiba korktum ben de ezicem diye

sen herşeyi unutuyon ama benımle uğraşmayı hiç unutmuyosun

Unutmam tabiki sen unutulacak kadınımisin Surekli birilerine laf yetiştiriyorsun ne unutmak ne mümkün canimm benim

canlarım nasılsınız? kızlar bı sorum var memorıal semra hanımda tevavı gören oldumu görüşlerınızı almak istedımmm:26::26:

Günaydın arkadaslarım hepimiz icin guzel birgun olsun insallh ben uyumaya gidiyorum geri yatağıma gece 3 55 ve sabh 5 30 arasi ayaka gecti öpüyorum hepinizi Gülden nerdesin sen ama

A ha geldimmm
Günaydınn şekerim...
Kalktım ama topike gelmediydim adamımla ilgilenip onu yolladım...

bende senin gibiyim canım hiç unutmam bana yapılanı ama ne kadarda olsa hasta bi insan görmeye dayanamıyorum rabbime havale edyim geçsin gitsiin . evet baya yoruldum bugün şimdi de banyo yapmak istiyom ama üşeniyoom

iyi yapmışsın canım..kul bilmezse Allah bilir...

takip et valla kendini çok ilgimi çekti bu konu...

günaydın güzel bir gün bizimle olsun

gunaydınlar dıkkat etmedım 2 sayfa kaldıgını yoksa beklerdım kutlaamayı yapardım

günaydınnn kızlarr...

canlarım nasılsınız? kızlar bı sorum var memorıal semra hanımda tevavı gören oldumu görüşlerınızı almak istedımmm:26::26:

valla hatırlamıyorum canımcım eğer bilgisi olan varsa yazar...

evet şekerim hızlı uzuyorlar ben 15 günde bir keserim tırnaklarımı ama haftada 2 defa kesmeye başladım

Şekerim akşamki randevun nasıl geçti kızınla...

güncellemeler diğer topiğe yazılıyor diye oraya yazmıştım
1175 gr olmuş sıpam ve bize totosunu dönmüştü
ciğer gelişimi için iğnesini yaptrırdık daha 6 iğnemiz var
6 hafta sonra buluşuyoruz nasipse

günaydın güzel bir gün bizimle olsun

gunaydınlar dıkkat etmedım 2 sayfa kaldıgını yoksa beklerdım kutlaamayı yapardım

Günaydın arkadaslarım hepimiz icin guzel birgun olsun insallh ben uyumaya gidiyorum geri yatağıma gece 3 55 ve sabh 5 30 arasi ayaka gecti öpüyorum hepinizi Gülden nerdesin sen ama

Herkese günaydın kızlar mutlu bir gün diliyorum hepimize

nasılsınız ben iyiyim bugün doktra gidiyorum tedaviye başlıyacaz nasipse inş bunca güzel sonuç alırım ALLAHım herkese sağlıklı bebişler versin

evet canım haklısın...
kendim daha alışamadım diğer topiklere
oraya bakmak aklıma gelmiyoooo...
Bi MAŞALLAH ta buraya kondurayım
6 hafta 1,5 ay demek yani haziranın 20 siden sonra her an doğum yapabilirsinn

Yabangülünün testi bugün mü yarın mı kızlar?

yarın canımm..

nasılsınız ben iyiyim bugün doktra gidiyorum tedaviye başlıyacaz nasipse inş bunca güzel sonuç alırım ALLAHım herkese sağlıklı bebişler versin

ama ben sana hep yazıyorum sen beni hiç görmüyorsun
diyorum ki bilgilerini yaz listeye ekleyim senide...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…