Tüp Bebek Günlüğümüz !

Tek yapacağımız şey istirahat etmek cnm galiba yaa Bende farkında değilim wala unutuyorum karnım kocaman oldu ama halen farkind değilim bugün Dr um kizinca anladı. Ki durum ciddi yavaş olmak lazım demek ki

Tek yapacağımız şey istirahat etmek cnm galiba yaa Bende farkında değilim wala unutuyorum karnım kocaman oldu ama halen farkind değilim bugün Dr um kizinca anladı. Ki durum ciddi yavaş olmak lazım demek ki
sen herşeyi unutuyon ama benımle uğraşmayı hiç unutmuyosun

kuzu zaten ben tembelin önde gideniyim işim gücüm dinlenmek öyle saksı gibi oturuyom akşamaca:)))) sadece yemek yapıyom sofrayı kur kaldır temizlik falan hakgetire temizliği bi hafta yapıyosam bi haftada ya eşime ya kardeşime kakalıyom:))

meraba kızlar nasılsınızz ben bugün hiç giremedim topiğe kayınvalidemi acile götürdük rahatsızlandı hep onun yanındaydım yemek fln yaptım yeni evime geldim hiç bişey yapmadığım halde sırtım belim ağrıdan kopuyo ayağta durmaktan galiba
siz neler yapıyonuz özledim sizi canlarım

hoşgeldin tatlım... bizdee tam aynı şikayetlerde bulunuyoduk hiçbişey yapmadığımız halde sırt ve bel ağrısından şikayet ediyoduk:)))))))

Ben de bilmiyom bacim benim rahime yeterince oksijen gitmedigi icin inceymis ... Bu da doktorumun buldugu care nette arastirinca aklima yatti hem baska faydalari da varmis vucuda. Iyi geleyormus...aslinda yaptiklari oksijen maskesi takip derin derin nefes aliniyor... Bana kalsa alirim bir tup oksijen hortumunu takarim asagidan ohhhhh alsana oksijen kalinlasma da. Goreyimm

Kız akşam akşam kopardın beni :aşağıdan takcan hee.iyiymişş

merhaba arkadaşlar bugün öğlede de mesaj atmıştım . tüp bebekle hamile kalan gebelik tam olarak ne zaman kesinleşiyor? yani gebe kaldıktan sonraki haftalar da risk var mı?

geçmiş olsun canım ya ne olduki

geçmiş olsun cnm.dikkat et kendine

biz bugün seninle niye hiç yazışamadıkkine??????

çok fena mesafe koyduk aramıza bugün
ama hemen yakınlaşalım

geçmiş olsun şekerim..
gerçi üzüldünmü bilmiyorumda belkide görev olarak ilgilendin..
bi ara seni ağlatmıştı o aklımda da benim fena kinciyimdir bu konularda unutmam asla...
o yüzdende lafın gelişi geçmiş olsun diyorum..
yazık kuzum olan yine sana olmuş yorulmuşsun..

merhaba arkadaşlar bugün öğlede de mesaj atmıştım . tüp bebekle hamile kalan gebelik tam olarak ne zaman kesinleşiyor? yani gebe kaldıktan sonraki haftalar da risk var mı?

transfer olduktan 12 gün sonra kanda gebelik tespit ediliyor yani gebeliğinin 4.haftasında oluyorç..son adet tarihinden itibaren kaç haftalık olduğu hesaplanıyor...bu hesaba göre 5.hafta itibariyle kese 7.hafta itibariylede kalp atışlarına bakılır ve gebeliği kesinleşir risk ilk 3 aydır...bu kendiliğinden olan gebeliklerde de aynıdır...tüp bebek olduğunda riski daha fazla tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…