okudum yazdıklarını:) sanırım bu sırt ağrısından kurtuluş yok ve gitgide artıyo..... ve evet ağrısı sızı olmayınca insan hamile oldunu bian için unutabiliyo... işte ben uykuya dalınca paldır küldür dönüyorum ama orama burama saplanan ağrılarla anında geri hatırlıyorum:)
sen herşeyi unutuyon ama benımle uğraşmayı hiç unutmuyosunTek yapacağımız şey istirahat etmek cnm galiba yaa Bende farkında değilim wala unutuyorum karnım kocaman oldu ama halen farkind değilim bugün Dr um kizinca anladı. Ki durum ciddi yavaş olmak lazım demek ki
Tek yapacağımız şey istirahat etmek cnm galiba yaa Bende farkında değilim wala unutuyorum karnım kocaman oldu ama halen farkind değilim bugün Dr um kizinca anladı. Ki durum ciddi yavaş olmak lazım demek ki
meraba kızlar nasılsınızz ben bugün hiç giremedim topiğe kayınvalidemi acile götürdük rahatsızlandı hep onun yanındaydım yemek fln yaptım yeni evime geldim hiç bişey yapmadığım halde sırtım belim ağrıdan kopuyo ayağta durmaktan galiba
siz neler yapıyonuz özledim sizi canlarım
geçmiş olsun canım ya ne oldukimeraba kızlar nasılsınızz ben bugün hiç giremedim topiğe kayınvalidemi acile götürdük rahatsızlandı hep onun yanındaydım yemek fln yaptım yeni evime geldim hiç bişey yapmadığım halde sırtım belim ağrıdan kopuyo ayağta durmaktan galiba
meraba kızlar nasılsınızz ben bugün hiç giremedim topiğe kayınvalidemi acile götürdük rahatsızlandı hep onun yanındaydım yemek fln yaptım yeni evime geldim hiç bişey yapmadığım halde sırtım belim ağrıdan kopuyo ayağta durmaktan galiba
biz bugün seninle niye hiç yazışamadıkkine??????
merhaba arkadaşlar bugün öğlede de mesaj atmıştım . tüp bebekle hamile kalan gebelik tam olarak ne zaman kesinleşiyor? yani gebe kaldıktan sonraki haftalar da risk var mı?
bizim topik daha büyük beikeremmmmm:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?