GüNaYdInNnNnNGÜZEL GUNLER DILIYORUM HERKESE
Allah yardimcin olsun canim insallahkızlar bugünde öğleden sonra kontrolüm var inşallah herşey yolunda gider :18::18::18::18::18:
kizlar transferimin 8 gunu bugun bel ve karnimda agrilarim var sizce normalmi?:26:belirtiler oluyomu 8 gunde?
Yabangulunden haber varmi? O nasil acaba:18::18:
Canim insallah bu son olur bebislerimizi aliriz kucagimizatatlım ben ilk kez tüp bebek denemsi yapıyorum ve inşallah son kez olur bebeğim gelir
ancak tüp bebek yapan arkadaşlarımdan duyduğuma göre bel ağrısı adet olacakmış gibi sancı olmak normalmiş hatta bu ağrıları çeken bi arkadaşım şimdi hamile inşallah sende hamilesindir
kızlar adet demişken size bişey diyecektim unutmuşum
Ya ben 2aydır buay bazen unuttuğum oldu ama günde bir abrdak hayıt içiyorum ve adetlerim sancılı geeçrdi
benim hoş buda bende sonradan oldu nasıl sonradan hamile kalamaz olduysam
Maaşallah diyeyim bugün ilk günüm ve ben yatak odamda dolap bile düzelttim yemek yaptım normalde feci olurdum
yarında böyle olursam az var tabi ama benim için çok önemli gelişme ağrımmın çok olmaması..
Hayıtı araştırın faydası çok..acı ama olsun zehir değil yaa
Canim insallah bu son olur bebislerimizi aliriz kucagimiza
sesimi bi sen duydum acaba kimsede olmadimi baska belirtiler?
canım benim valla görmüyom zaten sık girmiyorum girdiğim zaman geçmiş çok kabarık oluyo okuyamıyorm hemen yazayım canım bu 3 .tüp bebek olacak inş sonuç pozitif olur antalya tüp bebek merkzi
günaydın kızlaaaaaaaaar
herkes için güzel bi gün olsun
kizlar transferimin 8 gunu bugun bel ve karnimda agrilarim var sizce normalmi?:26:belirtiler oluyomu 8 gunde?
Yabangulunden haber varmi? O nasil acaba:18::18:
Herkes nereye kaybolmuş topic dibe vuracak neredeyse kızlar
evet canım gitmişsin... bende iyi geceler diyip kaçarım kimsecikler kalmamış........ yarın görüşürüz artık bizde seni öpüyoruz koccaman...
okur okumaz tırnaklarımın boyuna baktım:)) ama ben normaldede gülçlü ve düzgün tırnaklara sahibimdir... artık hergün bakarım nasıl uzuyo diye:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?