Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benim valla görmüyom zaten sık girmiyorum girdiğim zaman geçmiş çok kabarık oluyo okuyamıyorm hemen yazayım canım bu 3 .tüp bebek olacak inş sonuç pozitif olur antalya tüp bebek merkzi

kizlar transferimin 8 gunu bugun bel ve karnimda agrilarim var sizce normalmi?:26:belirtiler oluyomu 8 gunde?
Yabangulunden haber varmi? O nasil acaba:18::18:

Son düzenleme:
kızlar bugünde öğleden sonra kontrolüm var inşallah herşey yolunda gider :18::18::18::18::18:

kizlar transferimin 8 gunu bugun bel ve karnimda agrilarim var sizce normalmi?:26:belirtiler oluyomu 8 gunde?

tatlım ben ilk kez tüp bebek denemsi yapıyorum ve inşallah son kez olur bebeğim gelir

ancak tüp bebek yapan arkadaşlarımdan duyduğuma göre bel ağrısı adet olacakmış gibi sancı olmak normalmiş hatta bu ağrıları çeken bi arkadaşım şimdi hamile inşallah sende hamilesindir

Canim insallah bu son olur bebislerimizi aliriz kucagimiza
sesimi bi sen duydum acaba kimsede olmadimi baska belirtiler?

evet canım hayıt çok faydalı 3 ay kadar bende içtim. Adeti düzenliyo . Kanamanı dengeliyo , sancıları yok ediyo , menapozda sıcak basmalarına iyi geliyo v.s birçok faydası var.

Canim insallah bu son olur bebislerimizi aliriz kucagimiza
sesimi bi sen duydum acaba kimsede olmadimi baska belirtiler?

tatlım herkesin bünyesi farklıdır herkesin vücudu farklı tepkiler verir kiminde hiç belirti olmuyo kimi adet belirtilerinin aynısını yaşayıp korkuyo ama hamile çıkıyo sende belini Allaha bağla O seni ve meleğini koruyacaktır emin ol kalbini ferah tut inşallah bizimkide bebekle sonuçlanır tabiki hayırlı ve sağlıklı olarak

canım benim valla görmüyom zaten sık girmiyorum girdiğim zaman geçmiş çok kabarık oluyo okuyamıyorm hemen yazayım canım bu 3 .tüp bebek olacak inş sonuç pozitif olur antalya tüp bebek merkzi

tamam canım liste topiğimizde eklerim şimdi listemize..

günaydın kızlaaaaaaaaar

herkes için güzel bi gün olsun

günaydın kuzummm..

normal canım hatta iyiye bile yorabiliriz bu durumu..
inşallah sonu güzel olacak..

Herkes nereye kaybolmuş topic dibe vuracak neredeyse kızlar

neeeyyyy dibe vurmak mı nayııırrr nolamaaazzz...

ben dikkat etmiştim,gerçektende çok hızlı uzuyorlarr,,benim bir de saçlarım çok dökülürdü ama artık dökülmüyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…