inşallah canım hepimize en kısa zamanda nasip etsin
hayırlı olsun canımm...
Allah yardımcın olsun sağlık versin...
Sonunda da bebeğini göndersin inşallah...
evet canım ilk denemem ve rezev azlığı var korkmuyor degilim ama hayırlısı olsun bakalım, ben şu anda tutup tutmayacagından ziyade yumurta çıkıp çıkmayacagından yana stressliyimgünaydın canım,hayırlısı olsun,inşallah herşey dilediğin gibi olur,ilk denemenmi?
Allah yardımcın olsun canım inşallah sonu pozitif olur
bu reklammlaar çok fenaaa bütün sayfamı kaplıyorrr ve sürekli tıklayıp duruyorummm yaaa sayfayı ilerletirkennn zaten hava kapalı zaten yağmurlu kasvetli zaten heryanım ağrıyo psikopata bağlıcam şimdi
valla ben geldiğimde de sen yoktun hatta kimse yoktu
:
yanda varya kuzu yaaaaaaaaaaaa
karıların ıncecık popoları bana dogruuuuuuu
arkamda erkek var o yuzden gıremıyom dunde gelmedımmmmmmmm adamlar bakıyorlar ayıp yaaaaaaa :))))))))
kuzular günaydın herkese ,
bende bu sabah tüp bebek tedavisindeki ilk iğnemi yaptım , umarım herşey güzel olur ,
tüm dualrım sizlerle sizlerinde o güzel dualarınızı bekliyorum.
yanda varya kuzu yaaaaaaaaaaaa
karıların ıncecık popoları bana dogruuuuuuu
arkamda erkek var o yuzden gıremıyom dunde gelmedımmmmmmmm adamlar bakıyorlar ayıp yaaaaaaa :))))))))
bende çıkmıyor reklam falan,,,,burda da hava çok kapalı yağmurlu,çok sıkıcı bir hava var,havadan mı ağrıyor acaba yaa,,bende çok fenayım bugün,sabah 10 da gelebildim işe kalkamadım yatakatan
ama öyle deme cicim...
bak inceltmede ve daraltmada ne kadar etkili bir ürün ki önce bizim topiği daraltmış
ben burdaydım bi kere
ziyaretçi olmuşum
iyiyim canım...bi ara evle ilgilenmem lazımda bende o potansiyel yok bugün...
ilk sayfadaki linkten liste topiğimize gir ve bilgilerini yaz şekerim listemize ekleyecem seni
ben çok iyiyimm sen nasılsınnnn hoş geldin aramızaaa :)))
evet canım ilk denemem ve rezev azlığı var korkmuyor degilim ama hayırlısı olsun bakalım, ben şu anda tutup tutmayacagından ziyade yumurta çıkıp çıkmayacagından yana stressliyim
inşallah canım, rabbim isteyen kimseyi zorda bırakmasın
ama öyle deme cicim...
bak inceltmede ve daraltmada ne kadar etkili bir ürün ki önce bizim topiği daraltmış
Tüp bebek tedavisinde ilk denememi yaptım, 11 mayısta embriyo transferim oldu, 2 tane yükleme yapıldı bekliyorum, ne zaman tutunur, belirtileri nelerdir, bu gün biraz fazlaca yürüdüm, fazlaca akıntı oldu acaba , kullandığım jelden mi anlamadım... tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorumm,sevgiler
meraba kızlar nasılsınızz ben bugün hiç giremedim topiğe kayınvalidemi acile götürdük rahatsızlandı hep onun yanındaydım yemek fln yaptım yeni evime geldim hiç bişey yapmadığım halde sırtım belim ağrıdan kopuyo ayağta durmaktan galiba
siz neler yapıyonuz özledim sizi canlarım
6 ziyaretçinin içinde acaba kaçı bizim kızlardan topiğe gitmeye üşenip bizi röntgenliyorlar...
hiişşşşttt kızlar çıkın ortaya
nasılsınız ben iyiyim bugün doktra gidiyorum tedaviye başlıyacaz nasipse inş bunca güzel sonuç alırım ALLAHım herkese sağlıklı bebişler versin
kuzular günaydın herkese ,
bende bu sabah tüp bebek tedavisindeki ilk iğnemi yaptım , umarım herşey güzel olur ,
tüm dualrım sizlerle sizlerinde o güzel dualarınızı bekliyorum.
arkadaşlar günaydııııın sabah hastaneden aradılar beni 6 tane toplanmıştı ya yumurtalarım 5 tanesi dolu çıkmış 3 ü döllenmiş ve iyiymiş yarın tekrar aryacaklar inş ii ilerlerler bakalım çok sevindim ama çok korkuyordum döllenmezler diye
evet canım ilk denemem ve rezev azlığı var korkmuyor degilim ama hayırlısı olsun bakalım, ben şu anda tutup tutmayacagından ziyade yumurta çıkıp çıkmayacagından yana stressliyim
amann canım stres yapma sakın,etkilenirsin bak,rahat olmaya çalış,benimde azdı,ve ilk denememde tuttu çok şükür,1 yumurtam gelişti sadece benimde ilk denemem olduğu için benim çok korkum yoktu yani pek bilmiyordum o yüzden stresim olmadı yani,sende rahat olmaya çalış,iğnelerini yaptır hayırlısınla olur inşallah
zaten her ziyaretçi kısmına baktığımda aklımdan geçiyosun acaba yine röntgenliyomu bizi diyorum hiç şaşırmadım yaniiio zaman güvendeyim desene online topikte kimse olmasada ziyaretçi olarak her daim yanımdasın:13:
gitmeseydin canım işe dinlenseydin keşke bugün senin güzel bi mazeretin var :)
canım ya ,özel işyeri olduğu için anlayış olarak kocamannnn sıfırlarrrrr kendileri,gelmesem tavır yapacaklar,haftaya kontorlum var ,bütün gelmeyeceğim , bende böyle yapıyorum onlara neyapayımm
amann canım stres yapma sakın,etkilenirsin bak,rahat olmaya çalış,benimde azdı,ve ilk denememde tuttu çok şükür,1 yumurtam gelişti sadece benimde ilk denemem olduğu için benim çok korkum yoktu yani pek bilmiyordum o yüzden stresim olmadı yani,sende rahat olmaya çalış,iğnelerini yaptır hayırlısınla olur inşallah
evet canım stres yapmamaya çalışıyorum ama bazen içimdeki kıpırtıyada engel olamıyorum, ama senin gibi benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlardan aldıgım bu güzel haberler beni iyice umutlandırıyor.
Allah kucagına saglıkla almayı nasip etsin
Selam kızlar ya kan sulandirici igne yapan arkadaslar yardıma ihtiyacım var benim göbeğim sabah uyandığımda kocaman bir elma kadar simsiyah olmuş cok korktum ufak korktuklar okuyordu ama bu feci sizce Dr a gitmeli miyim pers kontrolum var
:)))))))))))) hakketen haaaa baya etkili daraltmada .
Selam kızlar ya kan sulandirici igne yapan arkadaslar yardıma ihtiyacım var benim göbeğim sabah uyandığımda kocaman bir elma kadar simsiyah olmuş cok korktum ufak korktuklar okuyordu ama bu feci sizce Dr a gitmeli miyim pers kontrolum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?