Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayırlı olsun canımm...
Allah yardımcın olsun sağlık versin...
Sonunda da bebeğini göndersin inşallah...
inşallah canım hepimize en kısa zamanda nasip etsin

günaydın canım,hayırlısı olsun,inşallah herşey dilediğin gibi olur,ilk denemenmi?
evet canım ilk denemem ve rezev azlığı var korkmuyor degilim ama hayırlısı olsun bakalım, ben şu anda tutup tutmayacagından ziyade yumurta çıkıp çıkmayacagından yana stressliyim

Allah yardımcın olsun canım inşallah sonu pozitif olur

inşallah canım, rabbim isteyen kimseyi zorda bırakmasın

bende çıkmıyor reklam falan,,,,burda da hava çok kapalı yağmurlu,çok sıkıcı bir hava var,havadan mı ağrıyor acaba yaa,,bende çok fenayım bugün,sabah 10 da gelebildim işe kalkamadım yatakatan

yanda varya kuzu yaaaaaaaaaaaa
karıların ıncecık popoları bana dogruuuuuuu
arkamda erkek var o yuzden gıremıyom dunde gelmedımmmmmmmm adamlar bakıyorlar ayıp yaaaaaaa :))))))))

ama öyle deme cicim...
bak inceltmede ve daraltmada ne kadar etkili bir ürün ki önce bizim topiği daraltmış

yanda varya kuzu yaaaaaaaaaaaa
karıların ıncecık popoları bana dogruuuuuuu
arkamda erkek var o yuzden gıremıyom dunde gelmedımmmmmmmm adamlar bakıyorlar ayıp yaaaaaaa :))))))))

yaaa kıyamam sana bennn,,bende yok öyle yaa karılar popolar adamlarda diyecek hangi siteye giriyo bu kız

bende çıkmıyor reklam falan,,,,burda da hava çok kapalı yağmurlu,çok sıkıcı bir hava var,havadan mı ağrıyor acaba yaa,,bende çok fenayım bugün,sabah 10 da gelebildim işe kalkamadım yatakatan

gitmeseydin canım işe dinlenseydin keşke bugün senin güzel bi mazeretin var :)

ama öyle deme cicim...
bak inceltmede ve daraltmada ne kadar etkili bir ürün ki önce bizim topiği daraltmış

:)))))))))))) hakketen haaaa baya etkili daraltmada .

arkadaşlar günaydııııın sabah hastaneden aradılar beni 6 tane toplanmıştı ya yumurtalarım 5 tanesi dolu çıkmış 3 ü döllenmiş ve iyiymiş yarın tekrar aryacaklar inş ii ilerlerler bakalım çok sevindim ama çok korkuyordum döllenmezler diye

Selam kızlar ya kan sulandirici igne yapan arkadaslar yardıma ihtiyacım var benim göbeğim sabah uyandığımda kocaman bir elma kadar simsiyah olmuş cok korktum ufak korktuklar okuyordu ama bu feci sizce Dr a gitmeli miyim pers kontrolum var

ben burdaydım bi kere
ziyaretçi olmuşum

zaten her ziyaretçi kısmına baktığımda aklımdan geçiyosun acaba yine röntgenliyomu bizi diyorum hiç şaşırmadım yaniii o zaman güvendeyim desene online topikte kimse olmasada ziyaretçi olarak her daim yanımdasın:13:

iyiyim canım...bi ara evle ilgilenmem lazımda bende o potansiyel yok bugün...
ilk sayfadaki linkten liste topiğimize gir ve bilgilerini yaz şekerim listemize ekleyecem seni

tamam tatlım hemen yazıyorum bilgilerimi oraya

ben çok iyiyimm sen nasılsınnnn hoş geldin aramızaaa :)))

hoşbulduk canım bende iyiyim dün bayağı bi ağladım doktordan eve gelince ama bugün rahatlamışım ağlamak iyi geldi sanırım

amiiin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun

hiç stres yapma yumurtanda çıkacak rezerv azlığınıda takma kafana Allah Ol dedikten sonra gerisi hikaye

ama öyle deme cicim...

Canım hayırlı & uğurlu olsun.Allah yüzünü güldürsün inşallah.

Canım benim geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.

6 ziyaretçinin içinde acaba kaçı bizim kızlardan topiğe gitmeye üşenip bizi röntgenliyorlar...
hiişşşşttt kızlar çıkın ortaya

nasılsınız ben iyiyim bugün doktra gidiyorum tedaviye başlıyacaz nasipse inş bunca güzel sonuç alırım ALLAHım herkese sağlıklı bebişler versin

Hayırlı olsun canım,güzel haberlerini almak dileğiyle

kuzular günaydın herkese ,
bende bu sabah tüp bebek tedavisindeki ilk iğnemi yaptım , umarım herşey güzel olur ,
tüm dualrım sizlerle sizlerinde o güzel dualarınızı bekliyorum.

Hayırlı & uğurlu sonu bebişli olsun inşallah canım
Allah hepimizin yardımcısı olsun

çok sevindim canım...
1.kalite embriyo olsun inşallah...
korkma artık bişey olmaz...döllendikten sonra bişekilde büyür gelişirler içini ferah tut..

güvendesin tekmeleriyle kovar herkesi sıpam :132:

çamaşır asmam lazım da üşengeçlik dizboyu kedi garfıeddı geçtim üşengeçlikte

Hepimiz için hayırlı,huzurlu,güzel,şanslı,bereketli bir gün olması dileğiyle....

canım bende yapıyordum ve aynısı bendede olmuştu hatta 1 aya ykında o morluk gitmemişti elmadan büyüktü yani hemşirelerin doktorların içi kıyılıyodu gördüklerinde sonra geçmişti bi sıkıntı yaratmadı sulandırıc iğnelerde bu tip sınkıntılar oluyor ben denemedim ama deneyen arkadaşların önerisi buz ile kompres ypıp sonra iğneyi yapman bence dene...yada kolundan bacağından yap bir süre.

demek o ziyaretçilerden biride sendin...
röntgenciiiii

:)))))))))))) hakketen haaaa baya etkili daraltmada .

ürün kendini ispatladı topiği daraltarak

canım biliyorsun bende transferden itibaren vurnmaya başlamıştım..
bacağıma vurduğumda aynı senin anlattığın gibi oldu ama zamanla geçmeye başladı şu anda hala o bölgede sertlik var çok tuhaf bir iğne..göbekte olması sıkıntı yaratırmı bilmiyorumççbu konuda akasya tecrübeli gelir birazdan...o da şiliklerden morluklardan şikayetçi biliyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…