Tüp Bebek Günlüğümüz !

infertileyede faydası varmı acaba

Kızlaaarrr yarın kocişimin hepi bört dey tu yu su var
Tahmin edin bakalım ne hediye düşündüm kendisine:44:

hıııhhhh yine herkes bi yerlere gitmiş işte...
su ve turginurla başbaşayız...
diğerlerine küstüm

Annam aşkısı hıhlamışşş..
bende diğer topiklerde fink atıp milleti like lıyordumm
Hamişlerin topiklerini okuyorumda bu bebişler anca 19. haftada hissediliyormuşş..
ooooo hiç bitmez bu sevda yaawww..Şaşırdım kaldımm

ama bende geldimmmmm....güldenim ne alcan enişteye?

Cmmmm nbr yaa biz seninle ne zamn buluşacaz biz doguma kadar istanbula gidiyoruz büyük bir ihtimalle haftaya böyle bnm icin cok zor oluyor evde yanlız kalmak 34haftada gelebilirsin dedi aral tabiki hersey yolunda giderse o da

İnsallhseniniki tane olsun sen daha erken hisset ben 16.haftadaissediyordum ufak ufak senin ikiz olursa daha eken olur insallh

şekerim yumoşlardan haber gelmedimi daha valla çok merak ediyorummm...

selam kızlarr.. Nasılsınız. Valla sabah kalkıp işe geldim. Topiği açtım ara sıra göz atıorum ama pek yazamıyorum. Dün gelmeyince işler birikmiş.

Kızlarr inatla tek yumurta olsun napalım dedim ve sonuna kadar geldim biliyosunuz. Dün 3 yumoş buldup aldılar. Sabah telefon geldi .

Veeeeee...............,
3 yumoşun hepsi döllenmiş. Gelişimleri güzelmiş. Perşembe günü transfere çağırdılar.

kızzz ben nerden bileyimmm:18::18:değişikkk ilginç bişi miiiii:18::18::18::18:ipucu wer bariii

hediyesini aldım bi de süpriz düşünüyordum onu tahmin edin dediydim ama kimse tahmin etmiyooo

Cnm iyi yapmışsın kocanla ilgilen tabiki ondan fayda var Nasılsın sen oh be sonunda bana da yazmışsın

ama ben sana hep yazıyorum sen görmüyor olabilirsin:26:

evet çok fena hıhladım bi de sanmaki seni başka topiklerde görmüyorum...
gez dolaş onlar bir gecelik topikler biz ömürlüğüz bi kere..
onlar eğlenmelik biz evlenmelik gibi oldu

süperrr haber buuuu,,,çok sevindim yaaa,maşallahhhhsen onlardan vazgeçemdin onlarda seni bırakmadı bakkk,,

canım banada doktor 19.haftada hissedersin demişti ama,ben 16 .hafta hissetmiştim,

süperrr haber buuuu,,,çok sevindim yaaa,maşallahhhhsen onlardan vazgeçemdin onlarda seni bırakmadı bakkk,,

süpperrrr bi haber buuuuu..
çok şükür demek Rabbim hepsine birden bebiş olabilirsiniz izin belgesini verdi
vallahi pek bi sevindim he..
haberini bekliyordum öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…