ya cnaım sıkıldı okuduklarıma selam canım buarada....
canım biara tatilde nişan olayalrı vardıya msiafrler geldi gitti sınnav temposuna girdim bölümümle ilgili yeterlik sınavı mart11de.çok az kaldı konu çok..1haftadır yeni başladım.hafatdada 3gün akşam kurslara katılıyorum benden haberler bu....buara gelen olmasa bana memnun olucam:))),evde kendime gör eişim yemeğim çıkıyor zaten
tedavimede başlmıyorum hala sen.n gibi beklemedeyim,buara çokta kış oldu ankaraya gelemmizde zo rzaten sınavda önceliğim..
adetimde buayda erken olcak gibi puff....benden böyle senden naber..yeni topikte geceler güzel geçiyor buay gelememde yoksa iyi laf yetiştiridim yani..
sayemde 1 sayfa daha ilerledik
buara öyle bu sınavı almam lazım 3. olcka çok zor oluyo bikersinde kazandım mülakatta geçemedim geçen senede sınavaooo pek bi yoğunmuşsun cicim...inşallah kurstu sınavdı misafirdi derken ekşınları ihmal etmemişsinizdir...
topiğimizin maşallahı var katılmanı çok isterim ama işlerini bi hallet biz buradayız nasıl olsa...gecelerde bi ayrı tabii...
severim yazmayı bide hızlıdırımsen bi kaç gün aktif olarak takılsan topiğe 1000 sayfaya 3 günde ulaşırız biz...
şekerim o kadar zaman ara verdin dönüşün muhteşem olsun diye döktürdün olcak o kadar:13:
buara öyle bu sınavı almam lazım 3. olcka çok zor oluyo bikersinde kazandım mülakatta geçemedim geçen senede sınava
hazırlnamadım ank.da doktor takipindeydim bugün sınava girdim ya yarın opum olduhatta kazanırsam mülakatta gebeyim diye acırlar
diyodumne gebe kaldım nede sınavı geçtim ekşın konusuna gelince adetim erken oldu falan bitinde bikere oldu sonra misafir bastı
evi1hafta sonrada 2kere falan anca çünkü tatil bitti eşim uykusuna önem veriyor bide bizde varya yorgun adam muhabbeti senle,bence
yorgun adam değil istekli ama az istekli adam bunlarama öyle..beni hiç etkilemez yorgunluk sınav bilmem neee ayy rezilim yaa
severim yazmayı bide hızlıdırımyani ayrıntıyı çok yaaprım tabi değil 1000 2000e gidicez beraber..
sen naptın kırmıızlar gelmiycek inş..
maşşallah bebişeKusura bakmayın arkadaşlar.Siz bana yazmışsınız ama ben cevap ancak veriyorum. Topik açık duruyor ama iş güç misafir derken girmiyorum. Bugün bebişimizi gördük. Allahım korusun çok güzel bir duygu. kıpırdayıp duruyordu.Gayet sağlıklı dedi doktor amcası çok şükür. Yalnız benim doktorum bir endokrin doktoruna yönlendirdi beni hamilelik süresince beraber takip edecekler benim şekerim biraz yükselmiş 3 gün parmaklarımdan kan alıp bi aletle ölçtüm şekerimi. bir hafta daha devam edecekmişim.tam totodan iğneden kurtulduk diye sevinirken bu seferde parmak uçlarımı delecem. Bebişlerimiz için nelere katlanıyoruz..Ama onu görmek her şeye değerrr..
canım çok geçmiş olsunn.ALLAH bida sana aynı acıları yaşatmasın.duygularını çok ii anlıyorum çünkü kaybetme acısını bende en kötüsünden yaşadım.7 aylık dogum yaptım ikizlerimi kaybettim.bende doktor kurbanıyım ve hiç affetmicem onu asla hakkımı helal etmiyorum normal yoldan hamile kalabilirken onlar yüzünden başıma gelmeyen kalmadı.o doğumumdan sonra bida hamile kalamadım ve tüp bebeğe geçtik.allah işşallah hepimizin yüzünü güldürcek.ben izmirdeyim ama bahçeci fulyada başlıcam bu ay tedaviye kafam karıştı şimdi bunları duyduktan sonra...ALLAH sana sabır versin allah bu acınını unutturcak kadar daha büyük bir acı vermesin sana...acını paylaşıyorummçherşey senin için bundan sonra daha güzel olur işşallah...kızlar tşk ediyorum ama inanın yaşaması ve anlatılması çok ama çok güç bi durum bu yok atamıyorum içimdeki fırtınayı üzüntüyü hiç bi sıkıntıya benzemiyo bu okadar sıkıntısını çektim o kadar üzüntüsünü sevincini yaşadım ya kolunu bacağını her yerini gördüm o kadar sağlıklıyken şimdi sadece benim gerçi suçladığım bi sebepten bebeğim yok artık sebep kan pıhtılaşması olduğu ne hayet ve seneler sonra bebeğimi kaybetmeden bi kaç gün önce duyduğum sebep(( kısaca yazayım
zaten hastanede yattım çıktım kanamalar ağrılar derken ayın 7 de akşam doğum sancısıyla başlayıp 9 akşamı doğum sancısıyla sonlanan bi durum hematom sağımda ve solumdaydı ikiside birleşmiş ve 6 cm olmuş buda bebeğin kesesinin üztüne çıkmış ve keseyi yine aşşağıya ittirip bebeğin düşmesine sebep olmuş rahim kasılmalarım başlamış rahim ağzım kısalmış yani doğum denildi ve ağrım bittiğinde odama yatırdılar herşey yolunda sandık tuvalete kalktım birden tuvalete düştü( o anları anlatmak istemiyorum kürtaj oldum psiktardan ilaç desteği alıyorum ama faydası yok olmuyo atamıyorum acımı şimdi kan pıhtılaşmasıyla ilgili tedavi olucam
şunu yazmadan geçemiycem tüp bebek denememde BAHÇECİ FULYADAKİ DR.BORA CENGİZ efendiiiiiiiiiiiiiii ona çok laf sayıyorum acımdan değil ben bu insana alanında uzman die gittim hematom yüzünden ve tüp bebekte tutunmadığını anladığımızda benden karyotip testi kendim yaptırmıştım oda kan pıhtılaşmasıyla ilgili test yaptırmamaı istedi ona yaptırdığımı söledim ve benden bir sürü test istediğinde ben ona bu raporumuda vermiştim hatta negatif sonuçta ona söledim bora bey bende heterezigot taşıyıcısı yazıyo acaba bu yüzdenmi die hiç bişey olmaz alakası yok demişti raporuma bakmadan o 10. haftadan sonra önemli ozaman bakarız demiştiii çok ama çok kızgınım bahçeci sadece isim yapmış bunu gönül rahatlığıyla sölüyebilirim size en güzeli eğitim araştırma hastaneleri arkadaşlar gerisi para tuzağı
arkadaşlar zeynep kamilde tüp bebek yaptıran varmı bende orayı düşünüyorum ama memmunmusunuz birde yumurta toplama nasıl yapılıyor anestezi altındamı korkuyorumda yardımcı olursanız sevinirim
kızlar kızlarrrr napıosunuzz?uzak kaldım sizden yaa bugün.dün gecede gircektim ama ne mümkün alamadım gece bilgisayarı elimeşimdide mutfağa gircem kuzenler gelcek yemeğe gerçi pazar yemekleri bizde erkeklere aittir ama yinede arkalarını toplamak lazım...topik açık gelip bakarım yinede..
kızlar nasılsınız? dün giremedim en son 320 lerdeydi 400 olmuşsunuz nerdeyse
napıcam şimdi ya((
valla napıcan bi düşünelim:44:
bismillah deyip okumaya başlayacan ya da ben sana özetlicem:13:
:))canım arkadaşım.sağol hamiş olan varmı yeni belli olan? onu mera ediyorum.
arkadaşlar ben transfer olalı 9. günüm kasıklarım ağrıyor
benim bu 2. denemem
İNŞAALLAH bu sefer bebeğim benimledir
bana dua edin ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......
en son nerde kaldın tam bilmiyorum ama PINAR_LEVENT ve BAHARB arkadaşlarımız hamileeee...
ELENNDRA arkadaşımız negatif sonuç aldı maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?