Tüp Bebek Günlüğümüz !

Haftasonuyymuşşş tenhaaa olurmuşşşş diye beni kanndırdınnnn egunalllllllımmm..Amaaa 400.. sayfamıza yetiştim elhamdulillha orkideye özetlemişsin,onları almıştım senden zatiiii..

Yeni gelen arkadaşşlarrrr hoşşgelmişşler sefalar getirmişlerrrr..Dualarımız sizinlee..

hoşgeldiiinnnnnn sefalar getirdiinnnnn canııııımmmmm 400.sayfamızın kutlamalarına yetiştin yüzümde bir tebessümmmm:101:
:118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

kuzum nasılsın daha iyimisin deyiver bakiimmm...
dün gece arkandan yazdım sana ama sen çıktın...

ben sana kıyamam yaaa sen benim temizlik günümüde öğrenmissinçok duygulandımmmyarın yapacam temizlik ama cam falan silmem hava kötü çünkü bide gitcem zaten pazar günü 3 haftayı bulur dönmem o yüzden ben gelmeden annemler yapar temizlik..arabanı almamasına sewindimbebişin olsun onu gezdirirsin araba koltuğu koyarsınnn sonra wınnnn

evet cicim her pazartesi yazıyosun ya temizlik günüm diyeeee...du ben bunuda listemize ekleyim
her hafta cammı silinir hemde kışın...senin canın hiçmi kıymetli değil...yazın anladımda kışın her hafta yapma...
ayrılık zamanı yaklaşıyoo dimiii...19 una az kaldı...valla ben bile duygulanıyorum...bizde ayrılırken çok zorlanırız o yüzden içlendim şimdi

1 ay sonra kaçıncı sayfada olacağız acaba çok merak ediyorum :118:

basit bir hesap yapalım hemen geçen cuma konuyu açtım o günden bu güne 8 gün geçti bugün 400.sayfadayız...haftada 400 sayfadan 1 ayda da 4 hafta var 400 çarpı 4 = 1600 sayfa eder...sen 1 ay sonrasını soruyorsan 400+1600=2000 .sayfayı kutluyo oluruz...nasıl ama hesabı tek tek yazdım...azcık karıştı yanlış olmadı inşallah...

çok teşekkür ederim canım özel hastanelerde anestesi var ama devlette yok diye duydum korkmuştum şimdi rahatladım

inşallah o günleri de görcez:)
hmile listesine kaçıncı sayfada geçicez bakalım

arkadaşlar zeynep kamilde tüp bebek yaptıran varmı bende orayı düşünüyorum ama memmunmusunuz birde yumurta toplama nasıl yapılıyor anestezi altındamı korkuyorumda yardımcı olursanız sevinirim

Canım listemizdede görürsün zatenn demir_akinci arkadaşımız var orada tüp yaptırann.Bende laparoskopimi falan orada oldumm.Tüp için rapor alldımm,ben özelde yaptırmayı düşünüyorumm..Sen rapor aşamasına geldinmi,yoksa raporsuzdamı orada yaptırmayı düşünüyorsun canım??

çok teşekkür ederim canım özel hastanelerde anestesi var ama devlette yok diye duydum korkmuştum şimdi rahatladım

Var canım ben orada tanışıp çoook arkadaşımın opusunu bekledimm.Anestezi veriyorlarr.Eğer çok korkuyorsan serumla önce rahimi yıkama işlemini vermeden yapıyorlarr,o biraz bazı arkadaşların canını yakmıştıı.Rica edersinn çok korkuyorumm bana önce anestezi verin diyeee..

canım benimkide uyuyordu.. adamın 1 gün tatili var diye ellemedim.. böylece topik için banada vakit kalmış oldu...

arkadaslar bende hamileyim 6.5 haftalık bizim sorunumuzda morfolojiydi morfoloji % 2 idi dün keseyi gördük bu arada ankaradanım ben insallah tüm isteyenlerin olur :)

canım bir halay benden sana... bebişini sağlıkla kucağına al insallah.... 64:4:

canım bak ben ayaktaydım.. hem topik bekletmeye gelmiyor valla... sayfalar uçuşuyo...

kuzum nasılsın daha iyimisin deyiver bakiimmm...
dün gece arkandan yazdım sana ama sen çıktın...

İyiyim canım uyudum gecti tatlı yemedim için ağrıyor kafayı yemek uzereyim zor dayaniyom amaaaaaaa dayaniyom gecmisi okumadım tatlım kaçıncı sayfaya yazdın kesin gulecem bişeyde demiiiiii????? 400 sayfamız kutluyorum nice sayfalar Sen nasıldın hayatım kocis kızmıyor demi ???

İnsallah insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…