Transferın 9 gunu , sabırsızlıkla beklıyorum
dua edın
Haftasonuyymuşşş tenhaaa olurmuşşşş diye beni kanndırdınnnn egunalllllllımmm..Amaaa 400.. sayfamıza yetiştim elhamdulillha orkideye özetlemişsin,onları almıştım senden zatiiii..
Yeni gelen arkadaşşlarrrr hoşşgelmişşler sefalar getirmişlerrrr..Dualarımız sizinlee..
benimde bugün işlerim vardı onalrı halletim bi yandan...topik her zamanki gibi açıktı arada yazdım arada işlerimi hallettim...dün gece benimki 5 dk lığına aldı sözde laptobu elime geçtiği saat 23.00 dı...araba alcak ya internet araştırması yaptı benide yanına çağırdı şu nasıl bu nasıl diye
iyi bişi var tabii arabama el koymadan almaya çalışıyor direk demesede ima etti...tabii o kadar parayı nasıl dek getirecek bilmiyorum...anlaşılan sen bu akşam yoksun şekerim özlüyorum ama ya hu...neyse yarın acısını çıkarırız diyecektim tam yarında senin temizlik günün...
sana bişi diceeemmmm
ben sana kıyamam yaaa sen benim temizlik günümüde öğrenmissinçok duygulandımmm yarın yapacam temizlik ama cam falan silmem hava kötü çünkü bide gitcem zaten pazar günü 3 haftayı bulur dönmem o yüzden ben gelmeden annemler yapar temizlik..arabanı almamasına sewindim bebişin olsun onu gezdirirsin araba koltuğu koyarsınnn sonra wınnnn
1 ay sonra kaçıncı sayfada olacağız acaba çok merak ediyorum:118:
evet var canım ama şu an online değiller...DAISY2011 ve DEMİR_AKİNCİ arkadaşlarımız...
daısy2011 tedaviye başlayacak demir_akinci de 4 gün sonra gebelik testi yapacak yani o son aşamasında...Millstone arkadaşımızda daha önce çok gidip gelmiş bazı işlemlerini orada yaptırmış...yumurta toplama yani OPU anestezi altında yapılıyor maksimum 30 dk sürüyor..korkulacak bi işlem değil...
basit bir hesap yapalım hemen geçen cuma konuyu açtım o günden bu güne 8 gün geçti bugün 400.sayfadayız...haftada 400 sayfadan 1 ayda da 4 hafta var 400 çarpı 4 = 1600 sayfa eder...sen 1 ay sonrasını soruyorsan 400+1600=2000 .sayfayı kutluyo oluruz...nasıl ama hesabı tek tek yazdım...azcık karıştı yanlış olmadı inşallah...
arkadaşlar zeynep kamilde tüp bebek yaptıran varmı bende orayı düşünüyorum ama memmunmusunuz birde yumurta toplama nasıl yapılıyor anestezi altındamı korkuyorumda yardımcı olursanız sevinirim
çok teşekkür ederim canım özel hastanelerde anestesi var ama devlette yok diye duydum korkmuştum şimdi rahatladım
günaydın cnmmmm hızın sıper valla bende sımdı bıtırdım okumayı ama sen gıtmısınnnn kızlar kocıslerıyle sıcak yataklarında yatıyorlar benımkı evde olmadıgı ıcın bende burda takılıyorummmm
arkadaslar bende hamileyim 6.5 haftalık bizim sorunumuzda morfolojiydi morfoloji % 2 idi dün keseyi gördük bu arada ankaradanım ben insallah tüm isteyenlerin olur :)
afferin sanaaaaa...
saat 8 ve pazar günü topikte kimse yok demişsin bende yok artık diyorum o kadar da değil yaniiii
şekerim bırakta pazar günü dinlenelim ya hu
demek kocişin yok canım benimki de şimdi çıktı işi var...bende aaaa pazar günü niye gidiyosun kocacım gitme demedim...o çıktı ben hooooopppppp topikteyim
hoşgeldin hayırlı olsun canım...rabbim sağlıklı ve keyifli gebelik nasip etsin inşallah...
Saol canım arkadaşım...ameliyattan sonra inşallah herşey yolunda giderde tüp bebeğe gerek kalmaz...benim ilk tedaviye başladığım zamanlarda hastanede bi bayanla tanışmıştım aynı sizin durumunuz vardı...eşi ameliyat olmuş ve kendiliğinden gebe kalmıştı...sayı düşüktü yine ameliyattan sonrada tüp bebekten başka şans vermemişler ve bekleme sürecinde melekleri süpriz yapmıştı...umudunu sakın yitirme rabbim ol dedikten sonra imkansız denen herşey olur...
kuzum nasılsın daha iyimisin deyiver bakiimmm...
dün gece arkandan yazdım sana ama sen çıktın...
basit bir hesap yapalım hemen geçen cuma konuyu açtım o günden bu güne 8 gün geçti bugün 400.sayfadayız...haftada 400 sayfadan 1 ayda da 4 hafta var 400 çarpı 4 = 1600 sayfa eder...sen 1 ay sonrasını soruyorsan 400+1600=2000 .sayfayı kutluyo oluruz...nasıl ama hesabı tek tek yazdım...azcık karıştı yanlış olmadı inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?