DEFNELMA; canım hayırlı olsun tedavin.inşallah sorunsuz bir şekilde tamamlanıp bebişine kavusursun.
PEMBE HAYAL; ne diyim bilemiyorum cnm.Allah sana sabır ve dayanma gücü versin.En kısa zamanda Rabbim göndersin bebğini.
ZUZUUU; demek bebişinin pıtpıtlarını duydun hee..oyy yesinler onu yaa. Rabbim kucagına almayıda nasip etsin cnm Allahım nazarlardan korusun bebeğini.
opuyorum kızlar hepiniziii.....
DEFNELMA; canım hayırlı olsun tedavin.inşallah sorunsuz bir şekilde tamamlanıp bebişine kavusursun.
PEMBE HAYAL; ne diyim bilemiyorum cnm.Allah sana sabır ve dayanma gücü versin.En kısa zamanda Rabbim göndersin bebğini.
ZUZUUU; demek bebişinin pıtpıtlarını duydun hee..oyy yesinler onu yaa. Rabbim kucagına almayıda nasip etsin cnm Allahım nazarlardan korusun bebeğini.
opuyorum kızlar hepiniziii.....
Canlarım ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar iyi geceler diliyorum sizi kocaman öpüyoruz kızimla biz
Canlarım ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar iyi geceler diliyorum sizi kocaman öpüyoruz kızimla biz
canım bebek gerilemez..sıcaktan vücudundan su atmışsındır.içini rahat tut sen.
hiç öyle kötü düşünme inşallah gayet sağlıklıdır öykü sare'mizduphalağın daha sulusu:)))çok sevindim değerin çok güzel çıkmış,ben toplam 3 bardak içtim ya ondann,,,,bu arada ben 2 kilo vermişim yaa,acaba bebeğimde gerilemiştir çok merak ediyorum
valla bilmiyom tatlım.. dediğim gibi bu ilk yükleme 2.cide aç karna 100lük yükleme yapılacak ve 3 saat boyunca sanırım saat başı kan alınacak.... artık daktırım bilir....Nasıl yan sen tok mü gittin cnm Benm Dr um aksam 22 30 dn sonra birşey yeme Sabah'ta erken verki cok ac kalma dedi sabh 8 30 a randevu aldım ben de ilk once açlık kan sekerim alınacak arkadan 75gr lik glikoz li su içicez ac karnına bana ilk yapılan da bu şekildeydi ac gitmiştim bir de her saat bası 2kere kan alınacak yüklemeden sonra yani Benm de engel 10 30 gibi biterisim insallh walla haklisin senin su kan iğneleri gercekten kötü Rabbim saglikla kurtarsın insallh
Nasıl yan sen tok mü gittin cnm Benm Dr um aksam 22 30 dn sonra birşey yeme Sabah'ta erken verki cok ac kalma dedi sabh 8 30 a randevu aldım ben de ilk once açlık kan sekerim alınacak arkadan 75gr lik glikoz li su içicez ac karnına bana ilk yapılan da bu şekildeydi ac gitmiştim bir de her saat bası 2kere kan alınacak yüklemeden sonra yani Benm de engel 10 30 gibi biterisim insallh walla haklisin senin su kan iğneleri gercekten kötü Rabbim saglikla kurtarsın insallh
merhaba arkadaşlar,
bugün doktora gittim ve maalesef korktuğum başıma geldi... kese boş ve küçülmüş... perşembe günü kürtaja gidiyorum.. bizimde mutluluğumuz 8 haftaymış...
inşallah gerilemez canım yaa,şeker diyetindeyim ben,ondan kilo verdim ,aslında sağlıklı besleniyorum ama yinede endişeleniyorum
hiç öyle kötü düşünme inşallah gayet sağlıklıdır öykü sare'mizbende elifimi merak ediyorum 2 hafta önce birhafta geriden geliyodu nazlı kızım bakalım farkı kapattımı... gerçi yaptığım araştırmaya göre 10 günü geçmesse geri veya ileri oluşunun bir önemi yokmuş. bu doğum tarihini değiştirmezmiş.
inşallah canım dediğin gibidir,açlıktan sinirlerim bozuluyor bazen,yediklerim doyurmuyor çok sık acıkıyorum,,sen elifnazı ne zaman görücen yarınmı??bakalım ne kadar olduu,
inşallah gerilemez canım yaa,şeker diyetindeyim ben,ondan kilo verdim ,aslında sağlıklı besleniyorum ama yinede endişeleniyorum
canlarım ben çıkıyorum....yarın ilk fırsatta yanınızdayım.. evle ilgili bir kaç işim daha var.. onları tamamlayınca akşamüstü yanınızdayım...öpüyorum sizleri...
endişelenme canım bebek senden besinini alıyordur arkadaşım hamileliği boyunca hep kustu hatta kilo bile verdi hep üzülüyordu bebiş için dr. iyi diyordu ama içi rahat etmiyordu maşallah süphanallah bir doğum yaptı 3,5 kg bebişi
canım benim..... en son seninle konuştuğumuzda bebişin seninle diye konuşmuştuk... canım ya.... ne diyeceğimi bilemedim şimdi... Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bebişlerle yüzünü güldürsün....
canım.....
ay ne bileyim onlar verdi ölçüyü ilk bardak tam dolu ikinci bi parmak daha azdı. sonuca netten baktım 121 çıkmış sanırım iyi... normal değer 70-140 arası galiba. ama ben sana demiştim duphalac şuruba benziyosa içemem diye... çok zor içtim,, hemşire önce kızıyodu çabuk içmeniz lazım diye ama baktı ben fenayım sustu:))
canlarım ben çıkıyorum....yarın ilk fırsatta yanınızdayım.. evle ilgili bir kaç işim daha var.. onları tamamlayınca akşamüstü yanınızdayım...öpüyorum sizleri...
inşallah canımm benimde öyle olur,biraz daha sıkayım dişimi,,haftaya belli olucak herşey...sanırım açlık beni bozuyor
canlarımmm.... ben geldim.. size yeni evimden yerleşmiş ve tedaviye başlamış bir halde sesleniyorum....
biraz işim var yinede... ama internetimi hemen çektirdim.... nasılsınız bakalım? sizi ne çok özledim anlatamam.......sizden ayrı kaldım ama çok iş becerdim... tedavime pazartesi günü 150 lik puregonla başlamış bulunuyorum.. canlarım insallah bende size güzel haberler veriririm.. 5 senelik bebek hasretim diner... Rabbim arayan herkese versin insallah... bu arada iğnelerimi kendim yapıyorum..garip bir şeymiş iğne yapmak.. cuma günü yine kontrolüm var.. hayırlısı olsun....
ah be ne çok özlemişim sizle yazışmayı......
merhaba arkadaşlar,
bugün doktora gittim ve maalesef korktuğum başıma geldi... kese boş ve küçülmüş... perşembe günü kürtaja gidiyorum.. bizimde mutluluğumuz 8 haftaymış...
valla bana gerçekten çok zor geldi onu içmek yerine iğne olmayı tercih ederim.. bildiğin serumu açıp doldurdular bardağa aşırı tatlı duphalac surup gibi... fenaydı yani:) sonuca şimdi baktım çıkmış 121 normal sanırım... ve acayip sevindim çünkü bunun sonucuna göre 2.ye gidicektim ve o zaman 4 bardak içicekmişim düşüncesi bile kötü..... zaten hemşire bana birdaha gelirsen yanında limon getir yoksa sen imkansız içemessin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?