Tüp Bebek Günlüğümüz !

saol canım

saol canım

duphalağın daha sulusu:)))çok sevindim değerin çok güzel çıkmış,ben toplam 3 bardak içtim ya ondann,,,,bu arada ben 2 kilo vermişim yaa,acaba bebeğimde gerilemiştir çok merak ediyorum
hiç öyle kötü düşünme inşallah gayet sağlıklıdır öykü sare'miz bende elifimi merak ediyorum 2 hafta önce birhafta geriden geliyodu nazlı kızım bakalım farkı kapattımı... gerçi yaptığım araştırmaya göre 10 günü geçmesse geri veya ileri oluşunun bir önemi yokmuş. bu doğum tarihini değiştirmezmiş.

valla bilmiyom tatlım.. dediğim gibi bu ilk yükleme 2.cide aç karna 100lük yükleme yapılacak ve 3 saat boyunca sanırım saat başı kan alınacak.... artık daktırım bilir....

ben ikisinde de aç gititm,hatta senin dediğin gibi gece 11 den sonra hiç bişi yemedim,sabah 8,30 da 50 lik içtim,1 saat bekledim sonra kan aldılar,,50 lik 180 çıkınca ,2 hafta sonra yine gittim,tabi aç karınla,100 lük içirdiler ,sonra da elime kronomemetre gibi bir alet verdiler,saat başı kan aldılar 4 kere,o değerlerde yüksek çıkınca şimdi de diyetteyimm ve açımmmmm resmennn

inşallah gerilemez canım yaa,şeker diyetindeyim ben,ondan kilo verdim ,aslında sağlıklı besleniyorum ama yinede endişeleniyorum

endişelenme canım bebek senden besinini alıyordur arkadaşım hamileliği boyunca hep kustu hatta kilo bile verdi hep üzülüyordu bebiş için dr. iyi diyordu ama içi rahat etmiyordu maşallah süphanallah bir doğum yaptı 3,5 kg bebişi

canlarım ben çıkıyorum....yarın ilk fırsatta yanınızdayım.. evle ilgili bir kaç işim daha var.. onları tamamlayınca akşamüstü yanınızdayım...öpüyorum sizleri...

inşallah canımm benimde öyle olur,biraz daha sıkayım dişimi,,haftaya belli olucak herşey...sanırım açlık beni bozuyor

evet canım en son konuştuğumuzda kuzum benimleydi..
ama bıraktı gitti annesini...

canııımmm kıyamam yaaa ben alıştım artık kabul etmekten başka bişey elimizden gelmiyor...
olup biteni öylece seyrediyoruz işte..

oooo akasya hatun sonucumuz süpperrr çıkmış..
ben sana dediydim telefonda bişi çıkmaz diye...
demek o saatte baksan nete sonucu görcektik...
şeker gibi bir insan olmandan kaynaklı içten içe endişelenmiştim aslında şekerin yüksek çıkacak diyeee

canlarım ben çıkıyorum....yarın ilk fırsatta yanınızdayım.. evle ilgili bir kaç işim daha var.. onları tamamlayınca akşamüstü yanınızdayım...öpüyorum sizleri...

güle güle canım kolay gelsinnn.....

inşallah canımm benimde öyle olur,biraz daha sıkayım dişimi,,haftaya belli olucak herşey...sanırım açlık beni bozuyor

endişeli olman normal canım kolayla gelmedin bugünlere e tabii açlıkta eklenince zorlanıyorsundur. bebeğini düşün ve rahatlamaya çalış ona kavuşmana az kaldı rabbim hayırlısıyla kucağına versin....

Seni görünce çok sevindm canım..Hoşgeldin tekrardan..
Yeni evin sana tümm mutlulukları başta meleğini getirsinn..
Tedaviyede başlamışsın hayırlı uğurlu olsun defnelmacım..

merhaba arkadaşlar,

bugün doktora gittim ve maalesef korktuğum başıma geldi... kese boş ve küçülmüş... perşembe günü kürtaja gidiyorum.. bizimde mutluluğumuz 8 haftaymış...

Gerçekten şu anda şoka girdimm..
Çok üzgünüm canım..
İnşirah versin Rabbim yüreğine

Oh maşallah subhanallah çok şükür cnm iyi çıkmış sonucun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…