Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım inşallah hepimizin olucak bukadar emek veriyoruz allahım karşılıgını versin inşallah daha fazla üzülmeyelim.....

okadar istiyorumki burdaki tüm arkadaşlarımın hamile olmasını güldenin bi anda kızlarrr ben hamileyim demesini hepinizin aynı şekilde kendim içinde öle bizi daha fazla bekletmese bebişlerimiz biran önce gelse

aynen canım.. çünkü BİZİ BİZLER BİLİR , BİZLER ANLARIZ...neler yaşadığımızı bildiğimiz için hep dua ederken Rabbim arayan herkese diyorum..artık kendim için dua etmeyi unuttum desem yeri var...

valla bana gerçekten çok zor geldi onu içmek yerine iğne olmayı tercih ederim.. bildiğin serumu açıp doldurdular bardağa aşırı tatlı duphalac surup gibi... fenaydı yani:) sonuca şimdi baktım çıkmış 121 normal sanırım... ve acayip sevindim çünkü bunun sonucuna göre 2.ye gidicektim ve o zaman 4 bardak içicekmişim düşüncesi bile kötü..... zaten hemşire bana birdaha gelirsen yanında limon getir yoksa sen imkansız içemessin dedi

çok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim canım...
sonuda güzel olacak Allahın izniyle..

süüppperrrr yaaa hem zuzuyla bebekleri görmeye gittin hemde tedavin netleştirdin...
hayırlı olsun canım...

slm kızlar bugün dr. gittik kuzularımı gördüm pıtpıtlarını duydum çok şükür allahıma .......

Maşallah Allah nazarlardan saklasın kucağına aldığın günleride yaşatsın...

bak seennn defne hatun bi sürü işler halletmiş bi de tedavisine başlamış..
ne güzel valla tedaviye başalayan başlayana...
inşallah ilk ve son denemen olur canım..
bebeğin hemencecik geliversin..

yumurta toplama yaklaştıkça daha sık gideceksin...
yani evet çağıracaklar...
opu öncesine kadar şaapabilirsiniz...

neler oluyor... ? yüreğime incek şimdi... geçmişi okuyamadım .. çok uzun oldu diye... nasıl yani....Allah ım sen benim anladığım gibi çıkarma sonunu...

aynen canım kimse anlamıyoo sadece funda zamanı geldide geçti bile bebek yap diyolar...... gülüp daha zamanı var diyip geçiyorum içimdeki acıyı kimse bilmiyoki
önceden eve gelip aglardım ama alıştım gabila.......AGLAMIYORUM........

canım... cevapların için sağol.. ama ben nasıl desem... burnumu çekmeye başladım.. ne olur.. sen yanlış anladın de....ağlıcam valla....

merhaba arkadaşlar,

bugün doktora gittim ve maalesef korktuğum başıma geldi... kese boş ve küçülmüş... perşembe günü kürtaja gidiyorum.. bizimde mutluluğumuz 8 haftaymış...

gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum mervecim...
Allah sabır versin...

slm kızlar bugün dr. gittik kuzularımı gördüm pıtpıtlarını duydum çok şükür allahıma .......
çok şükür canım..rabbim kuzularını kucağıma aldım dediğin günleride göstersin hepimize...sağlıkla inşaalahh...
canım yeni evin hayırlı uğurlu olsun....inşaaallah şu 5 sene yada 7sene de çocuk oluyor teselli cümlesinden faydanılırsında 5snelik hasretin sona erer..yeni evinde çocuksuz günler
geçirmezsin inşaallah...bende tüpte öğrendim garip ama daha güzel oluyor dua ederek:)umuduna yaklşıyosun negüzel..

biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hoşgeldinizzzz...içmişin şerbetiigeçmiş olsunnn
merhaba arkadaşlar,

bugün doktora gittim ve maalesef korktuğum başıma geldi... kese boş ve küçülmüş... perşembe günü kürtaja gidiyorum.. bizimde mutluluğumuz 8 haftaymış...
ahhh canımm yaa rabbim sabır versin ve tez zamanda bebeğini göndersin canım iyi ssabret sakın isyan etme mevlam daraltıp sonra sevindirecek seni inşaallah..
daha 2 ay önce tüp bebişini kaybeden arkdaşım şimdi mucize geldi kendiliğnden gebe kaldı ...tamammıı canım çok zor mutlaka ama dayan güzelim...

ahhh canım keşke keşke...o günlerde gelicek bak sırayla..inşaallah burda nüfus patlaması yaşıycaz..bebişler yüüzünden yazışamıycaz....çişlerini ,yemeleirni konuşcaz

Son düzenleme:

bende öyleyim canım...eşim yanımda değil diyip geçiştiriyom.. eğer Rabbim kısmet ederse herkes şok olacak...

bende yürekten inanıyorum o günler gelecek biz bizden sonrakilere (umarım olmaz ama) destek olucaz.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…