Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlar kocacımla ilgilenmem lazım..
Birazdan gelirim...

canım benim..... en son seninle konuştuğumuzda bebişin seninle diye konuşmuştuk... canım ya.... ne diyeceğimi bilemedim şimdi... Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bebişlerle yüzünü güldürsün....

merhaba arkadaşlar,

bugün doktora gittim ve maalesef korktuğum başıma geldi... kese boş ve küçülmüş... perşembe günü kürtaja gidiyorum.. bizimde mutluluğumuz 8 haftaymış...

aaaaaaa şokk oldum resmen canım yaaa,,,ne diyceğimi bilemedimmm,herşey yolunda giderken,,

nasıl geçti diyecektimm şeker yüklemen ama ,hemşireleri bile kaçırmışsın,:) ee peki sonuç ne çıktı,,neden 2 bardak içirdiler

Evett zuzuuu cann haber verdi sağolsunn..
Çok mutlu oldum adına.
9 ayın sonunda sağlıkla eline almayı nasib etsin mevla..

canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallah..

Ay maşallah kuzularına seninRabbim kaçağından almayı nasip etsin insallh hamdolsun Rabb'ime bugünleri gösterdi bize darısı bütün arkadaslarimiza

cok sevindim zuzucum ustelikde ikizlar masallahhhh
ben henuz doktora gitmedim benim kide cuma gun
insallah bende senin gibi o pt piti duyarim
ama benimki tek embriyoydu yani bi tane pit duycaz allahimin izniyle
insallahhhhhhhhhhhh

zuzum hayırlı olsun cnm..Allahım kucağına almayı nasib etsinnnn

gözün aydın zuzummmmmmm...................

çok teşekkür ederim canlarım benim sağlıkla kucağıma aldığım günleride görürüz inşallah rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar versin aralarında bizlere de

ayrıca teyzoşumuzun bizle olması da büyük bir güven ve mutluluk kaynağıydı....

hepiniz i çook seviyorum iyi ki varsınız...

canım tedavin hayırlı olsun sonu bebişli olsunnn...

nasıl geçti diyecektimm şeker yüklemen ama ,hemşireleri bile kaçırmışsın,:) ee peki sonuç ne çıktı,,neden 2 bardak içirdiler

ay ne bileyim onlar verdi ölçüyü ilk bardak tam dolu ikinci bi parmak daha azdı. sonuca netten baktım 121 çıkmış sanırım iyi... normal değer 70-140 arası galiba. ama ben sana demiştim duphalac şuruba benziyosa içemem diye... çok zor içtim,, hemşire önce kızıyodu çabuk içmeniz lazım diye ama baktı ben fenayım sustu:))

Demek ki bu kadar kötü durum benim de haftaya yüklemem ve iğrenç dimek ama Dr um dedi ki kesinlikle limon yok istemiyorum sonucu etkiliyormuş cnm açlıktan sekerim düşükte beim hep sınırın altın da hatta bakalım ne olucak nsallh benimde iyi çıkarda 2.ye gerek kalmaz sevindim cnm hadı gözün Aydın bitti artık yok şükür test gerçi bnm 28.haftamda RH uyuşmazlığı yüzünden kan geçim ve halen negatfsem iğne olucak bebeğim icin benim 1tane fazladan testim var yani Rabbim saglikla vaktinde dogum nasip etsin hepimize ay senin gunun 99 yazıyor ya heyecan yaptım şimdi

İnsallh cnm Rabbim Enkisa zamnda nasip etsin herkese hepimiz anne olalım insallh

aminnnn.......inşallahh....

amin canım... insallah....

Merhaba kızlar nasılsınız Pembe hayal canım çok üzüldüm allah yardımcın olsun en kısa zamanda tekrar o mutluluğu yaşarsın inşallah..

canım ilk yüklemede aç gitmiyosun ikinci yüklemede aç gidiyosun.. ben bir saat bekleyip kan verdim ikincide 3 saat bekleyecekmişim ve aç gidicekmişim öyle dedi hemşire. hem şimdiden gözün korkmasın belki sana benim kadar kötü gelmez. kan uyuşmazlığı önemli ama allahtan çözümsüz değil inşallah sağlıkla gelecek prensesin........... kan iğneleri sağolsun iğneden korkum kalmadı hiç kevgir oldum sayesinde:))))

DEFNELMA; canım hayırlı olsun tedavin.inşallah sorunsuz bir şekilde tamamlanıp bebişine kavusursun.
PEMBE HAYAL; ne diyim bilemiyorum cnm.Allah sana sabır ve dayanma gücü versin.En kısa zamanda Rabbim göndersin bebğini.
ZUZUUU; demek bebişinin pıtpıtlarını duydun hee..oyy yesinler onu yaa. Rabbim kucagına almayıda nasip etsin cnm Allahım nazarlardan korusun bebeğini.

opuyorum kızlar hepiniziii.....

amin canım... Rabbim hrekesin önce sağlıklı hayırlı bebişlerle göbüşünü sonra kucağını doldursun insallah..

duphalağın daha sulusu:)))çok sevindim değerin çok güzel çıkmış,ben toplam 3 bardak içtim ya ondann,,,,bu arada ben 2 kilo vermişim yaa,acaba bebeğimde gerilemiştir çok merak ediyorum

duphalağın daha sulusu:)))çok sevindim değerin çok güzel çıkmış,ben toplam 3 bardak içtim ya ondann,,,,bu arada ben 2 kilo vermişim yaa,acaba bebeğimde gerilemiştir çok merak ediyorum

canım bebek gerilemez..sıcaktan vücudundan su atmışsındır.içini rahat tut sen.

Nasıl yan sen tok mü gittin cnm Benm Dr um aksam 22 30 dn sonra birşey yeme Sabah'ta erken verki cok ac kalma dedi sabh 8 30 a randevu aldım ben de ilk once açlık kan sekerim alınacak arkadan 75gr lik glikoz li su içicez ac karnına bana ilk yapılan da bu şekildeydi ac gitmiştim bir de her saat bası 2kere kan alınacak yüklemeden sonra yani Benm de engel 10 30 gibi biterisim insallh walla haklisin senin su kan iğneleri gercekten kötü Rabbim saglikla kurtarsın insallh

saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…