ay tepiklerini sevsinler onun......... canım sen içmessin o zaman............
sENDE ÖZELSİN BİKEREM YAAAAAAAA didim yaa çoğaldıkça çoğalır yazsamm..Hem seninlede dualarda buluşuyoz biliyomm benn bikeremmnoliyy burda sevgi pıtırcıklarıı...
adım geçmemiş ama olsun bende seni seviyommm eliiff....
akasyaaa kdr olsaydı demişin canım yaaa...ne geceydii kızzz
Ayy orası kesin gibii..13 kişiyiz 3 kişi açıkta kalıyo........... biri kesin ben olurum tutturamam sayfayı..............
azına sağlık negüzelde yazmışın....
adını andığımı duydundamı geldin.........
hemide 4 kişilerdi sadeceeee
egunal ne giyissi bu cicim hiçbişe giyme al sana tam şok süprizzz
evet aşkısımmm..
bak yaaa gene pişti oluyoduk demekk..
Şunu okuyodum sen geldin aklımaa(dikkatini çekerim kendim gelmiyorum halen)
Dingin, ne yaptığını bilen, başaracağına inanan, her başasısız denemeden bir şey öğrenmeye kararlı bir şekilde, adeta Edison tavrıyla bu işe yaklaşmaya başlamak zorundasınız.(İŞTE TAMDA SEN MESELA)
Bunu yapabilir misiniz? Kendinize sorun. Belki de ilk defa en büyük ciddiyetinizle içinize dönün ve sorun: Hamile kalmak için son derece kararlı olup vazgeçmemeye karar vererek, ama aynı zamanda da hiçbir zaman hamile kalamayabilecek olmanız ihtimalini de tevekkülle kucaklayabilir misiniz?
(SEN SORUYORSUN VE İNAT ETTİM KALACAM DİYORSUNN)
ayyy gece çok geç değil yaa herkeşte burda ...ama ikramaya konserden dönmedimiki yada gıcık telefonuyla giremiyorr
Çok şükürrr iyiyiz teyzesii tepikliyor şuann :))
ALINTIDIR..
''Dolasısıyla ben küçük not defterime şunu yazdım: Ben infertil değilim, sadece dengem bozulmuş. Vücudum doğurgan olmayı yeniden hatırlayacak. Bunu başaracağım ve herkese göstereceğim.
(Kısır kelimesini özellike kullanmıyorum, çünkü benim için özellikle negatf anlam taşıyor. İnfertil daha belirsiz, ne demek istendiğini anlatıyor ama zihnime negatif çağrışımlar yapmıyor.)
Bu cümleyi sürekli okudum, benim hedefimdi bu. Ona odaklandım. Onu pekiştirecek, zenginleştirecek başka ifadeler aradım. Mesela: Sadece tek bir tane sağlıklı yumurtaya ihtiyacım var. Sadece bir tane. O da tek bir adet sağlıklı spermle buluşacak. Ondan işim bitti. Harka bir çocuğum olacak ve bir daha bunu yapmam gerekmeyecek. Eğer mucizeye ihtiyacım varsa, bu direk olarak Allah'tan gelecek.
Kısacası bu işi başaracağıma kesin olarak, hiç bir şüpheye yer bırakmayacak şekilde kendimi inandırmam gerekiyordu. Bakın ben inançlı bir insanım, kapalı falan değilim. Bazılarınız benimle tanıştı. Ama Kur'an benim için en önemli kaynaklardan biri oldu. Örneğin, Ali İmran suresi, 47.ayette diyor ki: "...İşte Allah dilediğini böyle yaratır. O birşeyin olmasını dilrse, ona "OL" der, o da hemen oluverir." İte ben Allah'ın OL dediği anda hazır olmalıydım.
İnşirah suresi, 5-6: "Bir güçlükle beraber muhakkak bir kolaylık vardır.Gerçekten bir güçlükle beraber bir kolaylık vardır." Dikkat edin, bir güçlükten sonra kolaylık vardır demiyor, beraber diyor. Demek ki benim henüz göremediğim birşeyler var.
Son örnek, Lokman suresi, 20: "Görmüyor musunuz ki, Allah göklerde ve yerde ne varsa hepsini sizin emrinize vermiştir. Açık ve gizli olarak bütün nimetlerini üzerinize yağdırmıştır." İşte ben o gizli nimetleri yani bu işi çözecek bilgileri araştırıp bulmaya talip oldum arkadaşlar.
Bir tane de Edison'an örnek vereyim. Beni çok motive eder. Edison elektriği bulmadan önce bir rivayete göre 999, bir rivayete göre de 9999 deneme yapmış. Ve her denemeden sonra dermiş ki, ampulü yakamamanın bir yolunu daha elemiş olduk. Ne harika bir bakış açısı değil mi? Zaten Edison tamamen hayal dünyasında yaşarmış. Sadece elektrik değil, başka birçok icatları da böyle yapmış.
Evet, işte bence halletmeniz gereken ilk konu zihinlerini temizlemek, endişelerden, şüphelerden, korkulardan arındımak. Temiz akıllı bir şekilde çözüme odaklanmak.
Size sabır değil, sebat tavsiye ediyorum.''
evet aşkısımmm tam da bennn...
aynı benim düşüncelerim ve hissettiklerim bunlar
valla inat ettim hep diyorum kendiliğinden hamile kalmak için öceliğim olmadı tedavi ben elimden geleni sonuna kadar yapacam ve şansımı zorlayacam gerisi Rabbimin takdiridir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?