Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım o hiç belli olmaz bir bakmışsın normal yolla hamile kalmışsın...çok var böyle hamile kalan.. benim eşimde tedavi gördü ilaç tedavisi onda bile sayısı değişmedi ama morfolojisi %60 lara kadar çıktı... ama tedaviyi bırakınca yine 0... bende en azından dr. un verdiği ilaçları tedaviye kadar kullan diyorum...belki morfoloji yine düzelir...

arkadaşlar ben transfer olalı 9. günüm kasıklarım ağrıyor
benim bu 2. denemem
İNŞAALLAH bu sefer bebeğim benimledir
bana dua edin ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......

dualarımız birbirimizle zaten arkadaşım... bebişin seninledir insallah... anne burdayım sinyallerini veriyordur sana...

arkadaşlar bu arada ben kara kara yarını düşünüyom.. ben işteyken siz uçarsınız yine....
ama duuurrrrr ben yarın evdeyim progesteron testi yaptıracağım....bakalım ne çıkacak en son 1 sene önce yaptırmıştım....iyi çıkmıştı.. ama şimdi ne çıkacak bilmiyorum...

canım teşekkürler inş normal yoldan olur....canım doktor bize ilaç faln vermedi belki varikoselden sonra verir...bizden hormon testi istediler prolaktin seviyesinde 0.8 lik bi yükseklik çıktı bunun normal oldugunu strestende olabilecegini söyledi prolaktin sayısı fazla olunca canlı sperm sayısı azalıyomuş sizlerden hormon testi istedilermi

Güle güle canımmm..İnş testinn güzel çıkar..Yumurtlama olmuşmu diye bakılıyor normaldee?? Sana neden bakılcaka merak ettim..

canım nisanda tüp bebeğe başlayacağım ya.. dr. um tekrardan tüm tahlillerimi istedi.. daha ilk defa gittim çünkü bu dr. a... sonrada sıra rahim filmine geliyor... akşınlı operasyon o... bakalım ne olcak...

bizden diğer dr larımız hormon testi istemedi.. gerçi ben topiklerden duydukça eşime yaptır dedim..ama sakalım yok ki dinlesin.. şimdi tüp bebek için gittiğimiz dr. yaptırdı hormon testi...ama ben sonuçları almadım.. bana telde anlattı...o yüzden sayısal değerleri bilmiyorum..ama spermin üretilmediği belli dedi... bilmiyorum ki... bir daha gidersem dökümanını isteyeceğim ama mutlaka....

canım nisanda tüp bebeğe başlayacağım ya.. dr. um tekrardan tüm tahlillerimi istedi.. daha ilk defa gittim çünkü bu dr. a... sonrada sıra rahim filmine geliyor... akşınlı operasyon o... bakalım ne olcak...

Tamam canım şimdi anladımm,bütün testlerini yapptırrr inşş hepsi çok güzel çıkarr..Güzell olacakk güzeell senn merak etme gülümm..

ya walla kılım ew işleri konusunda dip buçak temizlemeden rahat edemiom.pazartesi ne ben bi yere giderim ne de misafir kabul ederimyaa sorma bende yaklaştıkça geriliom ama bebişimi alıp döncem işşallah onu düşünüp kendimi rahatlatıom...belki milistonelada görüşürüzz istanbulda ama onun benim yanıma gelmesi lazım yoksa kaybolurum oralarda

şimdide ii çıkar o zaman eminim canım..ee yarın dersler boş mu yanii

canım napıon?bulusuyoz mmu ben gelince istanbula?ama sen beni gelip alırsın walla yoksa kaybolurumsonra yazarsın ekinden haber yok die topikte

Ekinncimm senin zaman yaklaştıkça bende fena heyecann yapptım inann..Daha önce yaşadıklarını bryns için yazdıklarında tekrar okuyunnca içimm burkuldu gene Senin kuzeninin evinin fulya bahçeciye çok yakın olduğunu yazdığını hatırlıyorum sanki ben..Benn maaleseff çok uzak oluyorum Kadıköydeyim sen akuya gelemezsen ve o hengamede vaktin olursa seninle ortak nokta buluruz tabiiki canımm..Seni kaybolmayacağın şekilde en azından bir alışveriş merkezine bırakırlarr bende oraya gelirimm,öylece buluşmuş oluruz..İnş herşey senin adına bu tedavinde güzel geçecekk bunu taaa yüreğimdenn diliyorumm gülümm..

canım napıon?bulusuyoz mmu ben gelince istanbula?ama sen beni gelip alırsın walla yoksa kaybolurumsonra yazarsın ekinden haber yok die topikte

Kalp kalbe karrşı baaakk bende sana yazzmışım tammmm..hahahayyyy sen kaybolmazsınn canım merak etmeeee..Bu kadar becerikli hatunn İstanbulunda üstesinden gelir eminimm..

tamam canım anladım ama bu testi doktorlar neden istememiş ki daha önce çok önemli neyse öpüyorum dökümanıalınca burayada yaz da baklaım öptm:)

Kalp kalbe karrşı baaakk bende sana yazzmışım tammmm..hahahayyyy sen kaybolmazsınn canım merak etmeeee..Bu kadar becerikli hatunn İstanbulunda üstesinden gelir eminimm..

ahh canım çok kötü şeyler yaşadım 1 buçuk ay hastanede yattım kızlarım küvezdeydi hiç göremedim onları zaten miniciklerdi bi tek vücutlarını gördümm doğumda normal doğum yapmıştım.daha neler neler zor şeyler atlattım ama hayat işte... 9 ayda 3 tüp bebek bakalım işşallah bu güzel olucakk...
eet ortak noktada buluşuruz bırakır kuzenim beni...sabah buluşuruz akşama kadar anca konusmamız biter heralde

Canım benimm yaa onlar senin meleklerinn,az şeyler atlatmamışsın sendee..Ama herşeyin bir sebebi var tabiiki yaşadığımız hayattaa..Bazen yaşanan acılar daha güzel şeylere vesile olabiliyorr,ve bunu idrak etmemiz yıllarımızı bile alabiliyorr ne yazıkki..Ama bu günleri tebessümle anacağımız yıllar İnş. gelecekk.Güldene de diyorumm web camerasından bebişlerimizi gösteripp ayy benimki bu ay diş çıkardıı,yaramazzlık yaptı diyipp gülüşeceğizz.Hayal ediyorumm hepp.. Evet anca biter bencede,sabah kahvalltı ile açılış yaparızz Akşamm yemeği ile bitiririzz inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…