Tüp Bebek Günlüğümüz !

dualarda buluşalım milicim...
kızlarrr mülakat tariihm açıklandı 30 mayıs strese girdim tam 15 gün kaldıııı....
ve ben 2 haftasonuda kocma yüzünden evde değilim..
buhafta 19 mayısta normald ekursu olurdu c.tesileri okula giderdi tatil diye anama gidek diyoo..
öbürhafta sonuda trabzonda teyzesinin kzının düğünü var orayada illa gidecek anasıyla babasıyla...
offf napam ben streç oldum haaaaa

yuuuhhh sonuncu olucaktım yaaww bende ilk olurmuyum dıyorum. heheheee.

efenim kutladım kaçıyommm iyi geceler tülaycım sende gelmişsin hoş gelmişsin kocam beni bekler gitti yattı keçisini içmeden deli ediyo beni:))) içse yatsa çatlar illaaaaaaaaaaaaa ben götürcem fantazi noktamız oldu keçi boynuzu suyu:)))),

hepinizi seviyorum iyiki varsınız iyi gecelerrrr

Canım benim eminim çok stresli bir durumdur zaten mülakatt..
Ama ben inanıyorum başaracakksınnn...

amannnnnn koca maçtan geldi duş aldı bende çay yaptım bi hevesle ama sızdı hemenn bıktım vallahii yaaa dedim bidaha sana çay yokk tamam canım yapma diyoo küstüm dedim yemin et diyoo dalga geçiyo benimle yaaa neyseki siz varsınızz......

Süpersinnn gerçekktenn alkışş benden sanaa
geyşaaaa izmirliiiiii..

kutlamayıda gördüm hadi ben yatar artık. iyigeceler tekrardan 1:

Canım benim eminim çok stresli bir durumdur zaten mülakatt..
Ama ben inanıyorum başaracakksınnn...

bilmiyorummm elifff stresten regl sancım arttı akşam..
inşaallah baya zorluyolar sure ezberi falanda var bakıcaz artıkk burdan toplu dua aldımmı sırtım yere gelmezde kesinn

bilmiyorummm elifff stresten regl sancım arttı akşam..
inşaallah baya zorluyolar sure ezberi falanda var bakıcaz artıkk burdan toplu dua aldımmı sırtım yere gelmezde kesinn

Evet cnm tahmin ediyorum bende ezberler tecvidler falann..İnşş cnm sinerji oluştururuz biz tabiiki sen yeterki istee..

canım trabzon dedin içim bi hoş oldu kardeşim ASKER orda bende enkısa zamnada gidiceemmm........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…