Tüp Bebek Günlüğümüz !

Güldennnnn sana sormuştum ama kutlama arasında kaynadı kıyafet olayı ne????

Görmemişim canım..
yarın kocişimin hepi bört dey tu yu su var...
bende hediyesini aldım hatta verdim dayanamayıp bi de süpriz yapayım dedim..
1,5 aydır ekşından uzak kanka olduğumuzdan yarın kendisine süprayz yapiciimmm..
hala kırmızılar gitmedi sanıyooo ama bugün bitti..
kızlarda bana takılıyoooo ne giyecen diyeee

Süper... Allahh uzun uzun ömürler versin Çok mutlu yaşlara inşallahh seneye bebişinizle kutlarsınız gerçi ekşın o zaman zor ama
Yarın güzel bir gün olacak anlaşılan süprize bayılacak

mıllstone canım ya sna okadar guzel seyler yazdımkı hepsı sılındı duygularımız okadar guzel ıfade ettınkı ben bukadar guzel anlatamam bızde senı cok sevıyoruz

kızlar ay sınır oldum sohbetlerın hepsını begendım yetısemıyom ya sımdı semrayı daha ıyı anlıyorum

sende iyiki varsın gamzeli güzel...ne kadar güzel cümleler yazmışsınnnn
herşey güzel olacak inanıyorum bennnnn..
bu arada mine ne alemde benimde aklıma geldi 2 gün evvelisinden..:26:

iyi geceler kızlar allah rahatlık versiiinnn......

güzel bir güne uyanmak dileğiyle hepinizi çook seviyoruummm.....

bende yürekten inanıyorum er yada geç olucak biliyorum iyki varsınız kızlar iyki sizleri tanıdım yoksa bu sıkıntının üstesinden gelemiyecektim artık aglamıyorum bile hepinizi çok seviyorum.............

ağlama tabii bundan sonra hep mutluluktan ağlayacaz inşallah..

gülden bu kıyafet olayı nee:? düğünmü var......ya kızlar ben yazıyorum yazdıklarımı göremiyorum tekrar yazıyorum gene göremiyorum..........

avukathb ye yazdım canım kıyafet olayını onu oku..

iyi idare eder de bir şey sorayım lucrin yanma yapıyor mu?

aslında çok yapmaz hatta bende hiç yapmadı nerdeyse ama yakanlarıda duydum..
vuruşunla alakalı olabilir..

kızlar masallah 4000 gelene kadar baya zorlandık 4000 gectık ceneler dustu

he valla yine yeşillendi fındıkları....
zaten hep yeşildi fındık dalları
gece oldu uykusuzluğuma ver

Süper... Allahh uzun uzun ömürler versin Çok mutlu yaşlara inşallahh seneye bebişinizle kutlarsınız gerçi ekşın o zaman zor ama
Yarın güzel bir gün olacak anlaşılan süprize bayılacak

saol canım gerçekten güzel bir süpriz olacak...
aslında hayalim doğum gününde bebeğimizin kalp atışını duymak için doktora gitmekti ama olmadı seneye bu zamana doğurmak üzere olurum inşallah..

hadı kızlar behlulm gıderde bıhter kalırmı hepınızı opuyorum ıyı geceler tatlı ruyanızda hayalını kurdugunuz bebeıslerı gormenız dılegıyle

gece 12 yi geçti kimsenin yatası yok sanırım....... eliften kalmaysa işlerimi halledip yatmam en az bir saat.... o yüzden hepinize iyi geceler............. sizi çok seviyorum iyiki varsınız............................

wuuuuwwww süper bir hediye olur o zaman yahuu...
ne giyicen ??

merhaba arkadaşlar,

bugün doktora gittim ve maalesef korktuğum başıma geldi... kese boş ve küçülmüş... perşembe günü kürtaja gidiyorum.. bizimde mutluluğumuz 8 haftaymış...
canım benim ALLAH sabır versin...

slm kızlar bugün dr. gittik kuzularımı gördüm pıtpıtlarını duydum çok şükür allahıma .......
canım çooook tebrik ederim.darısı başımıza inşallah...

tedavin ve yeni evin hayırlı olsun güle güle otur...aynı gün başladık tedaviye ...hadi hayırlısı...

sende iyiki varsın gamzeli güzel...ne kadar güzel cümleler yazmışsınnnn
herşey güzel olacak inanıyorum bennnnn..
bu arada mine ne alemde benimde aklıma geldi 2 gün evvelisinden..:26:

hadı kızlar behlulm gıderde bıhter kalırmı hepınızı opuyorum ıyı geceler tatlı ruyanızda hayalını kurdugunuz bebeıslerı gormenız dılegıyle

iyi geceler kızlar allah rahatlık versiiinnn......

güzel bir güne uyanmak dileğiyle hepinizi çook seviyoruummm.....

gece 12 yi geçti kimsenin yatası yok sanırım....... eliften kalmaysa işlerimi halledip yatmam en az bir saat.... o yüzden hepinize iyi geceler............. sizi çok seviyorum iyiki varsınız............................

bende didiyorumm..
hepinizi öptümm..iyi geceler tatlı rüyalaaaarrr

İyi geceler kızlar allah rahatlık versin güzel bir güne uyanalım inşallahhh...

hepinize iyi geceler canım arkadaşlarım..
Allah rahatlık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…