Güldennnnn sana sormuştum ama kutlama arasında kaynadı kıyafet olayı ne????
Görmemişim canım..
yarın kocişimin hepi bört dey tu yu su var...
bende hediyesini aldım hatta verdim dayanamayıp bi de süpriz yapayım dedim..
1,5 aydır ekşından uzak kanka olduğumuzdan yarın kendisine süprayz yapiciimmm..
hala kırmızılar gitmedi sanıyooo ama bugün bitti..
kızlarda bana takılıyoooo ne giyecen diyeee
Sevinçler heyecanlar..
Gerginlikler mutsuzluklar..
Arkadaşlıklar dostluklarr..
Yanlış anlaşılmalar hatta bir türlü anlaşılamayanlarr..
Kimler geldi kimler geçmediki topiğimizdennn..
Cee diyip bizi kendine alıştırıp sonra kaybolduğunda arkasından endişelendiklerimiz merak ettiklerimiz..(for example minecan77,daisy gibi)
Ne bileyim işte kısaca hayatın içinde olan tüm duyguları yaşadık bu topikte..
İnşallahta Rabbim izin verdiği müddetçede birlikteliğimiz sürecek..
Burada kazandığım dostlukları hiiiç bişeylere değişemem..Egunal,ekin,ikramaya,su,akasya,karasu,gökyüzü... saydıkça çoğalan dostlarım var benimmm..
Her ne kadar kader bizi pekte sevimli bulmadığımız sağlık sorunlarımızdan kaynaklı bir araya getirmişde olsa bu Dünyada hiç bir şeyin gereksiz ve sebepsiz olmadığına inandığım için bizden daha kuvvetli tek bir gücün varlığını bilerek inanaıyorum ki hepimiz sonunda mutlu sona ulaşacağız..
İYİKİ HEPİNİZ VARSINIZ..
AŞKISIIIMMMMMMMMMMMMMMMM SENİ ÇOK SEVİYORUMMMM..
bende yürekten inanıyorum er yada geç olucak biliyorum iyki varsınız kızlar iyki sizleri tanıdım yoksa bu sıkıntının üstesinden gelemiyecektim artık aglamıyorum bile hepinizi çok seviyorum.............
gülden bu kıyafet olayı nee:? düğünmü var......ya kızlar ben yazıyorum yazdıklarımı göremiyorum tekrar yazıyorum gene göremiyorum..........
iyi idare eder de bir şey sorayım lucrin yanma yapıyor mu?
kızlar masallah 4000 gelene kadar baya zorlandık 4000 gectık ceneler dustu
Süper... Allahh uzun uzun ömürler versin Çok mutlu yaşlara inşallahh seneye bebişinizle kutlarsınız gerçi ekşın o zaman zor ama
Yarın güzel bir gün olacak anlaşılan süprize bayılacak
Görmemişim canım..
yarın kocişimin hepi bört dey tu yu su var...
bende hediyesini aldım hatta verdim dayanamayıp bi de süpriz yapayım dedim..
1,5 aydır ekşından uzak kanka olduğumuzdan yarın kendisine süprayz yapiciimmm..
hala kırmızılar gitmedi sanıyooo ama bugün bitti..
kızlarda bana takılıyoooo ne giyecen diyeee
canım benim ALLAH sabır versin...merhaba arkadaşlar,
bugün doktora gittim ve maalesef korktuğum başıma geldi... kese boş ve küçülmüş... perşembe günü kürtaja gidiyorum.. bizimde mutluluğumuz 8 haftaymış...
canım çooook tebrik ederim.darısı başımıza inşallah...slm kızlar bugün dr. gittik kuzularımı gördüm pıtpıtlarını duydum çok şükür allahıma .......
tedavin ve yeni evin hayırlı olsun güle güle otur...aynı gün başladık tedaviye ...hadi hayırlısı...canlarımmm.... ben geldim.. size yeni evimden yerleşmiş ve tedaviye başlamış bir halde sesleniyorum....
biraz işim var yinede... ama internetimi hemen çektirdim.... nasılsınız bakalım? sizi ne çok özledim anlatamam.......sizden ayrı kaldım ama çok iş becerdim... tedavime pazartesi günü 150 lik puregonla başlamış bulunuyorum.. canlarım insallah bende size güzel haberler veriririm.. 5 senelik bebek hasretim diner... Rabbim arayan herkese versin insallah... bu arada iğnelerimi kendim yapıyorum..garip bir şeymiş iğne yapmak.. cuma günü yine kontrolüm var.. hayırlısı olsun....
ah be ne çok özlemişim sizle yazışmayı......
sende iyiki varsın gamzeli güzel...ne kadar güzel cümleler yazmışsınnnn
herşey güzel olacak inanıyorum bennnnn..
bu arada mine ne alemde benimde aklıma geldi 2 gün evvelisinden..:26:
hadı kızlar behlulm gıderde bıhter kalırmı hepınızı opuyorum ıyı geceler tatlı ruyanızda hayalını kurdugunuz bebeıslerı gormenız dılegıyle
iyi geceler kızlar allah rahatlık versiiinnn......
güzel bir güne uyanmak dileğiyle hepinizi çook seviyoruummm.....
gece 12 yi geçti kimsenin yatası yok sanırım....... eliften kalmaysa işlerimi halledip yatmam en az bir saat.... o yüzden hepinize iyi geceler............. sizi çok seviyorum iyiki varsınız............................
bende didiyorumm..
hepinizi öptümm..iyi geceler tatlı rüyalaaaarrr
İyi geceler kızlar allah rahatlık versin güzel bir güne uyanalım inşallahhh...
wuuuuwwww süper bir hediye olur o zaman yahuu...
ne giyicen ??
sen ne güzel anlatmışın ya...bak alt alta cevap yazdım yuppi....
evett süüpperrr olacak..
ne giyeceğime önce renk seçerek karar vermeliyim..
siyah,kırmızı, beyaz olacak modeli kolay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?