Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bende gideyim doğum günü çocuğunun yanına kıvrılayım...
Hepimize iyi geceler arkadaşlarım..Allah rahatlık versin...

ben bu sefer gittimmmmm
bnmki grip oldu ya azıcık nazlanmak istiyorrr...
öptüm hepiniziiiii

kızlar ben bi girdim çıkmak zorunda kaldım kociş geldi onunla ilgilendim bulaşıklarım vardı yıkadım süt kaynattım yoğurt mayaladımm anca gelebildiim ama herkes uçmuş yataklarına tahmin ettiğim gibi bende namazımı kılayım yatayıım çok yorulduummm. 4000. sayfamızı kutlatınız onada yetişemediimm öfff neyse iyi gecelerr bol bebişli rüyalarr sizleri çok seviyorummm

Herkese günaydın hepimiz için mutlu bir gün olsun.. Yabangülü inşallah mutlu haberlerle gelirsin canım...

günaydınnn canlarımmm, hepinize çook güzel bir gün diliyorum
bende pek heyecanlıyım bu ara cuma ikili tarama testimiz var, umarım yolunda gider herşey :18::18::18::18:

günaydınlar hayırlı sabahlar efendım ben bu topıkın uzaktan gozlem cısıyım ınsl..gerek kalmaz ama bu sene sonuna bızde dusunebılırız benı dealın aranıza ınsl..gerek kalmaz da zuzu nerde yafff hepınız cok gusel sınızzz kalbım oylesoyluyor ohhh ohhh anne adaylarıda pek seker duruyorr darısı basımıza ınsallah................

günaydınnn canlarımmm, hepinize çook güzel bir gün diliyorum
bende pek heyecanlıyım bu ara cuma ikili tarama testimiz var, umarım yolunda gider herşey :18::18::18::18:

merhaba canımm..herşeyin heycanı farklı mı değilmii??hamiş olduktan sonra heycan daha da artıyor baksanaaa yaaa kıyamam sanaa..umarımm herşeyy yolunda giderr..hayırlı haberlerle dönersinn...

iyi geceler kızlar allah rahatlık versiiinnn......

güzel bir güne uyanmak dileğiyle hepinizi çook seviyoruummm.....

AYYYYYYYY COK SEVINDIM ınsl..saglıkla dunyaya gelırler ve yaramaz lıklarınıda duyarsın tatlımmmm

turgut bey nasıldı:)

arastırıyorum bakalım bırıkım yaptıktan sonra evımıze cıkacagız sonra daınsl..gerek kalmazda kalırsada senın yolundan turgut beyın yolunu tutarızz sanırımmm

günaydınn..hoşgeldin..

merhaba canımm..herşeyin heycanı farklı mı değilmii??hamiş olduktan sonra heycan daha da artıyor baksanaaa yaaa kıyamam sanaa..umarımm herşeyy yolunda giderr..hayırlı haberlerle dönersinn...

canımm tuanacımm inşallah hayatım yaa... valla dediğin gibi her aşama ayrı stres. herkesin herşeyi yolunda gitsin istiyorum sen nasılsın canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…