Tüp Bebek Günlüğümüz !

sağol egunalcım çok çok öpüyorum senii.. bu arada sen nasılsın canımcımmm

bende seni öpeyim o zaman
iyiyim kuzum kocişimin doğum günü bugün hazırlık yapcam işlerim var yani..

günayydıııınnn...eşimi işe yolladım..size bi günaydın diyeyiim dedim..sonra uykuya devamm..

günaydııınnn ve iyi uykular o zaman

günaydınnn...
tüp bebek konusunda maalesef fazla tecrübeliyiz..
adetin tam söküldüğü günü ilk gün say bu durumda bekle derim ama aklında kalmasın yinede doktoru aramanda fayda var..

şekerim ben kasımda eski topiğimizdeyken ilk tüp bebek denememden negatifi aldım..
2.tüp bebek denememde yeni topiğimize nasip oldu 10 gün önce pozirifi görmeme rağmen değerim düştü bebeğim beni bıraktı...
kendiliğinden olma olasığımız var bende pko eşimde de spermlerde ileri hareketde az bi sıkıntı var ama gebeliğe çok da engel değil..
bakalım bi daha tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebeğim..

Günaydınnnn canlarımmm hayırlı günlerr dilerimmm hepinizeeeee ..........

günaydın canım..

olemı sevındım hadı hayırlısı bakalım ıgnelerde 7. gunun mu pekı
nası gıdıyo kac gunde bır kontrole gıdıyorsun
benım ılk denemem olacak o yuzden cok bılgım yok arkadaslardan kk dan ogrendıkleırm ıste

hıııı çok üzüldüm canım inşallah bebeğin kendiliğinden gelir allah büyük herşerde bi hayrı var bu söz artık ne kadar teselli eder bilmiyorum ama doğrusu bu galiba bende 7 haftalıkken bebeğimi düşürmüştüm doğalm yoldan gebe kalmıştım bebeğim gidince çok kötü günler yaşadım o yüzden seni anlayabiliyorum Allah yardımcımız olsun canım

HERKESEEEEEEE GÜNAYDIIIINNNNNNN benim yarın transfer var arkadaşlar 3 yumurtam da çok ii miş belki dondurma işlemi de yapacaklar kızlar sizce 2 tane koyarlar mı bu benim 2. denemem

günaydın kızlar??? nasılız bakalım bugün??? :)

kızlar düşük tehlikesi 12 haftadan sonra bitiyor mu?

günaydın cicim..
yarın randevun var dimiii..
ilk kez bebişi göreceksinn...
12.haftadan sonra düşük riski bitiyor evet..

HERKESEEEEEEE GÜNAYDIIIINNNNNNN benim yarın transfer var arkadaşlar 3 yumurtam da çok ii miş belki dondurma işlemi de yapacaklar kızlar sizce 2 tane koyarlar mı bu benim 2. denemem

günayddııınnnnn....
doktoruna bağlı canım normalde 35 yaş atına tek koyuyorlar ama bi çok arkadaşımıza 2.denemede bende dahil olmak üzere 2 tane koydular..
biraz ısrarcı olursan ikna edebilirsin..

sağol canım menim

evet iğnelerin 7.günü gonal f 300 mg başladım.dünde cetrotide ye başladı yumoşların erken çatlamaması içinmiş
iğnelere başladıktan sonra 5.gün ilk kontrole çağırdı sonra ertesi gün bidaha geldi dedi dünde iki gün sonra yine gel dedi yarın yine gidecem
bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı olur şimdilik herşey yolunda maşallah inşallah seninde herşey yolunda gider ve gebe kalır bebeğini kucaklarsın

gunaydın sana da dun gerıye dogru bıraz okuyunca gordum mesajlarını gecmıs olsun Rabbım tekrr yasatmasın ınsallah

benım ılk denemem olacak bızde de sebepsız dıo rapor ama esımde sadece ılerı hareket sorunu var yavas hareketlı yuzde 88 ama ılerı hızlı 0 malaesef .. bende de bı sorun gorunmuyo ama 3 yıldır olmadı 2 asılamada oldum yıne de olmadı beklıyoruz bakalım

Allah yardımcın olsun ınsallah transferın cok guzel gecer ve bebegın sana sıkıca tutunur ..
ozelde yaptırıyorsan koyuyolar 2 tane dıye bılıyorum ama her yer aynı olmayabılrı tabıkı de

günayddııınnnnn....
doktoruna bağlı canım normalde 35 yaş atına tek koyuyorlar ama bi çok arkadaşımıza 2.denemede bende dahil olmak üzere 2 tane koydular..
biraz ısrarcı olursan ikna edebilirsin..

egunalcim bende çift embriyo transfer etsinler istiyorum 37 yaşında olduğuma göre sorun olmaz dimi:26::26::26::26::26::26:

evet canım bu yolda çabalayan herkesin Allah yardımcısı olsu gerçekten zor bir süreç...
kendiliğinden gebe kalabilmişsin ne güzell..
ama düşüğün sebebini araştırdınızmı..
düşüklerin en büyük sebebi kan pıhtılaşmasıdır..
bu testi yaptırdınmı?

hayırlı uğurlu olsun canım inşallah herşey istediğin gibi olur ve sonunda mutlu haberi bizimle paylaşırsın
Allah yardımcın olsun

hayırlıısı bakalım ınsallah sen benden onde gdııyorsun once senın mujdenı alırız arkasından bende mujde verebılrıım hayırlısı ıle

Eklentiler

• $images.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:

yok canım malesef araştırmadılar
hamile kaldığımdan beri düşük riski var diyolardı o kadar
kan pıhtılaşma testi yapmadım yarın gidince doktoruma sorayım mı şimdi yapılabilirmi tedavi sürecindeyken yani

yok canım malesef araştırmadılar
hamile kaldığımdan beri düşük riski var diyolardı o kadar
kan pıhtılaşma testi yapmadım yarın gidince doktoruma sorayım mı şimdi yapılabilirmi tedavi sürecindeyken yani

hayırlı uğurlu olsun canım inşallah herşey istediğin gibi olur ve sonunda mutlu haberi bizimle paylaşırsın
Allah yardımcın olsun

sağol arkadaşım inş hepimiz hepimiz için herşey çok ii olur RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın.bian önce bebişlerimizi göndersin

teşekkürler...
İlk denemende bebeğine kavuşursun inşallah...
genelde erkek faktörlü infertilitede gebe kalma olasığı yüksek oluyor..
bence şansın fazla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…