sağol egunalcım çok çok öpüyorum senii.. bu arada sen nasılsın canımcımmm
günayydıııınnn...eşimi işe yolladım..size bi günaydın diyeyiim dedim..sonra uykuya devamm..
gunaydın arkadaslar bende bugunlerde tup bebek tedavısıne baslıyorum da burada tecrubelı arkadalar var gordugum kadarıyla
ya sımdı gıtmeden arayayım dedım de hastaeyı lekelenmelerı de adetten sayıyormuyum dıye ..
ılk gun veya 2. gun gel demıstı cunku bana ..
benım dunden oncekı sabah akıntı gıbı ufacık bısey geldı
dunde gunluk pedde bıle cok az olan damlacıklar geldı bugunde hala sokulemedı
kadında kanamanın yogun oldugu gunu ılk gun say ona gore gel dedı olemı yapmak lazım demekkı
bugun gıtmeyeyyımmı bosu bosuna
canım sen tüp bebekmi denemiştin bilmiyorum ama böyle durumlarda sonraki aylarda kendiliğinden hiç beklemediğin bi anda geliyomuş bebişler inşallah seninkide sana ve babasına sürpriz yapar dualarım seninle Allah bu yolda hiçbirimizi çok sınamasın gayrı dayanacak hal kalmadı
Günaydınnnn canlarımmm hayırlı günlerr dilerimmm hepinizeeeee ..........
hıııııı tamam o zaman canım inşallah çabuk sökülüp başlarsın bir an önce
bende bu ay ilk defa tüp bebek denemesine başladım bugün 7.günüm inşallah başarılı olur Allahın izniyle
şekerim ben kasımda eski topiğimizdeyken ilk tüp bebek denememden negatifi aldım..
2.tüp bebek denememde yeni topiğimize nasip oldu 10 gün önce pozirifi görmeme rağmen değerim düştü bebeğim beni bıraktı...
kendiliğinden olma olasığımız var bende pko eşimde de spermlerde ileri hareketde az bi sıkıntı var ama gebeliğe çok da engel değil..
bakalım bi daha tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebeğim..
günaydın kızlar??? nasılız bakalım bugün??? :)
kızlar düşük tehlikesi 12 haftadan sonra bitiyor mu?
HERKESEEEEEEE GÜNAYDIIIINNNNNNN benim yarın transfer var arkadaşlar 3 yumurtam da çok ii miş belki dondurma işlemi de yapacaklar kızlar sizce 2 tane koyarlar mı bu benim 2. denemem
olemı sevındım hadı hayırlısı bakalım ıgnelerde 7. gunun mu pekı
nası gıdıyo kac gunde bır kontrole gıdıyorsun
benım ılk denemem olacak o yuzden cok bılgım yok arkadaslardan kk dan ogrendıkleırm ıste
gunaydın sana da dun gerıye dogru bıraz okuyunca gordum mesajlarını gecmıs olsun Rabbım tekrr yasatmasın ınsallahgünaydınnn...
tüp bebek konusunda maalesef fazla tecrübeliyiz..
adetin tam söküldüğü günü ilk gün say bu durumda bekle derim ama aklında kalmasın yinede doktoru aramanda fayda var..
şekerim ben kasımda eski topiğimizdeyken ilk tüp bebek denememden negatifi aldım..
2.tüp bebek denememde yeni topiğimize nasip oldu 10 gün önce pozirifi görmeme rağmen değerim düştü bebeğim beni bıraktı...
kendiliğinden olma olasığımız var bende pko eşimde de spermlerde ileri hareketde az bi sıkıntı var ama gebeliğe çok da engel değil..
bakalım bi daha tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebeğim..
günaydın canım..
HERKESEEEEEEE GÜNAYDIIIINNNNNNN benim yarın transfer var arkadaşlar 3 yumurtam da çok ii miş belki dondurma işlemi de yapacaklar kızlar sizce 2 tane koyarlar mı bu benim 2. denemem
günayddııınnnnn....
doktoruna bağlı canım normalde 35 yaş atına tek koyuyorlar ama bi çok arkadaşımıza 2.denemede bende dahil olmak üzere 2 tane koydular..
biraz ısrarcı olursan ikna edebilirsin..
hıııı çok üzüldüm canım inşallah bebeğin kendiliğinden gelir allah büyük herşerde bi hayrı var bu söz artık ne kadar teselli eder bilmiyorum ama doğrusu bu galiba bende 7 haftalıkken bebeğimi düşürmüştüm doğalm yoldan gebe kalmıştım bebeğim gidince çok kötü günler yaşadım o yüzden seni anlayabiliyorum Allah yardımcımız olsun canım
sağol canım menim
evet iğnelerin 7.günü gonal f 300 mg başladım.dünde cetrotide ye başladı yumoşların erken çatlamaması içinmiş
iğnelere başladıktan sonra 5.gün ilk kontrole çağırdı sonra ertesi gün bidaha geldi dedi dünde iki gün sonra yine gel dedi yarın yine gidecem
bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı olur şimdilik herşey yolunda maşallah inşallah seninde herşey yolunda gider ve gebe kalır bebeğini kucaklarsın
evet canım bu yolda çabalayan herkesin Allah yardımcısı olsu gerçekten zor bir süreç...
kendiliğinden gebe kalabilmişsin ne güzell..
ama düşüğün sebebini araştırdınızmı..
düşüklerin en büyük sebebi kan pıhtılaşmasıdır..
bu testi yaptırdınmı?
evet canım bu yolda çabalayan herkesin Allah yardımcısı olsu gerçekten zor bir süreç...
kendiliğinden gebe kalabilmişsin ne güzell..
ama düşüğün sebebini araştırdınızmı..
düşüklerin en büyük sebebi kan pıhtılaşmasıdır..
bu testi yaptırdınmı?
hayırlı uğurlu olsun canım inşallah herşey istediğin gibi olur ve sonunda mutlu haberi bizimle paylaşırsın
Allah yardımcın olsun
Günaydınnnn...
Valla daha kahvaltı yapmadım bir fincan çay istiyorum bendeee...
gunaydın sana da dun gerıye dogru bıraz okuyunca gordum mesajlarını gecmıs olsun Rabbım tekrr yasatmasın ınsallah
benım ılk denemem olacak bızde de sebepsız dıo rapor ama esımde sadece ılerı hareket sorunu var yavas hareketlı yuzde 88 ama ılerı hızlı 0 malaesef .. bende de bı sorun gorunmuyo ama 3 yıldır olmadı 2 asılamada oldum yıne de olmadı beklıyoruz bakalım
Allah yardımcın olsun ınsallah transferın cok guzel gecer ve bebegın sana sıkıca tutunur ..
ozelde yaptırıyorsan koyuyolar 2 tane dıye bılıyorum ama her yer aynı olmayabılrı tabıkı de
teşekkürler...
İlk denemende bebeğine kavuşursun inşallah...
genelde erkek faktörlü infertilitede gebe kalma olasığı yüksek oluyor..
bence şansın fazla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?